Jump to content

Photo

Nanizanke, nadaljevanke

• Please log in to reply
2786 replies to this topic

#221 Regratova Lučka

Regratova Lučka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1314 posts

Posted 21 August 2007 - 12:40 PM

24. avgusta spet začnejo vrteti (na TV 3) serijo TWIN PEAKS. Se spomnite: kdo je umoril Lauro Palmer? Jaz še zdaj ne vem, vem pa, da smo vsi gledali z zanimanjem, dokler se ni začewlo vleeeeči.
  • 0
Vem, da živim v svojem svetu. Vendar je ok, tam me poznajo.

#222 Simy

Simy

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 307 posts
  • Interests:rada berem, sem na računalniku.........

Posted 22 August 2007 - 08:19 PM

men so ful dobra zvezdna vrata
  • 0
Ljubezen ni tujec, ki pride in gre,
ni steklenica, ki se razbije,
je čustvo, ki se ga ne da pozabiti in ne ubiti.
A mogoče pride in mine,
a pusti nepozabne spomine.

#223 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 22 August 2007 - 08:50 PM

Uuuuu Star Gate. Sam men je še boljš Star Gate Atlantis!!! thumbup.gif To je noro. Pr nam tega sploh še ne vrtijo, bo pa baje v kratkem na naši tv biggrin.gif

Drgač pa ful gledam zdej čarovnice. oops.gif
  • 0

#224 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 24 August 2007 - 10:20 PM

Twin Peaks gledam, muska je svetovna, sem čist pozabla na to, da mam posneto:)smile.gif
  • 0

#225 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 18 September 2007 - 09:20 AM

Torej, da malo osvežimo temo! Počasi se začenja nova sezona nadaljevank in ergo neprespanih noči! Včeraj so v Ameriki že predvajali Prison Break S03 E01 (vem, da nekatere gledate), nato Weeds S04 E06, Desperate Housewives S04 E01 - še 12 dni, Grey's Anatomy - še 9 dni, Heroes - še 6 dni, itd.

KLIK - tukaj lahko vidite kaj se dogaja in dol vlečete wink.gif

IPB Image

No, jaz že komaj čakam! wink.gif Me zanima kaj bo z Gaby in Carlosom, pa Edie....no, kmalu bo vse jasno! Obetajo se nam nekateri novi liki, kateri pa....pustimo se presenetiti!
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#226 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 18 September 2007 - 09:44 AM

Joj, komaj čakam DH!! woot.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#227 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 18 September 2007 - 09:46 AM

Jaz čakam na House MD, Smallville ter Ghost Whisperer!
  • 0
Moj cheap-healthy-cooking blog

Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

#228 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4189 posts

Posted 26 September 2007 - 08:58 PM

Jej private practice me bo čakal jutri zjutraj...wa čist sem nora na te medicinske serije. Ob sredah house, četrtkih PP in ob petkih GA. Noro laugh.gif
  • 0

#229 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15739 posts

Posted 10 October 2007 - 10:10 AM

Ful rada gledam Curb your enthusiasm. Glavno vlogo ma Larry David (executive producer, Seinfeld). U glavnem take nore majo, men je super. Enkrat smo se mami, Nastja in jst skor polulale. Se ta Larry pogovarja z invalidom, na vozičku in ga ta invalid upraša kaj bo ju3 delal. In reče Larry nič, posedal bom. Potem pa ga žena upraša, zakaj je to rekel, če pa ve, da bosta ju3 igrala golf, al skvaš, neki podobnega. In reče, da če bi bil sam na vozičku, bi mu bilo fajn, če bi mislil, da tudi drugi samo posedajo. laugh.gif laugh.gif Verjetn se ne sliši tak smešn, sam jst mam ful rada to nadaljevanko in njegove fore.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#230 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 10 October 2007 - 10:28 AM

Tudi meni je zelo všeč! thumbup.gif

Še ena nanizanka, ki je meni ena najboljših sploh: ARRESTED DEVELOPMENT

Gre se za prikaz vsakdanjega življenja ene disfunkcionalne družine. Res imajo dobre fore, jaz sem se vedno full nasmejala. Priporočam. thumbup.gif

Žal obstajajo le 3 sezone! down.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#231 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15739 posts

Posted 10 October 2007 - 10:29 AM

Če ti praviš, da je fajn, bo že držalo. wink.gif Bom dala dol vlečt.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#232 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 October 2007 - 12:17 PM

Babi, jaz vaju bom nehala brat, ker bom pa zaj res ratala čisto obsedena z nanizankami/nadaljevankami. Filmov sploh ne gledam več!
Tista s posedanjem je dobra, ja. Črni humor rulz. IPB Image
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#233 Felicity

Felicity

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3216 posts

Posted 10 October 2007 - 12:43 PM

JAz sem pa včeraj naletela na Gilmore girls (Midve z mamo) na Italia1. 7 sezona (zdi se mi da zadnja) hmm.gif

V redu je bilo, no pa imam še eno za gledat. biggrin.gif
  • 0

#234 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 10 October 2007 - 12:51 PM

Gilmore girls se bom tud jst enkrat sparvla gledat. Nikol je nisem gledala čist od začetka, tako da sem bla vedno zmedena, če sem na tv kej ujela. smile.gif

Sem pa začela gledat tole novo nanizanko Private practice, kjer igra noter Addison iz Grey's anatomy (no, v novi sezoni nič več). Meni je ful dobro, spet pa je tema ta zdravniški svet, ampak vseeno malo drugače- ni ravno bolnica, bolj kot nekakšen center za zdravljenje, ne vem kako bi rekla. thumbup.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

• Guests

Posted 13 October 2007 - 07:21 PM

Men je všeč serija Scrubs (Mladi zdravniki), ker ima zelo poseben humor, glede na to, da je ameriška. Jaz ne cenim ravno humorja iz teh ameriških nanizank, tako da sem bila lepo presenečena. Najboljši humor imajo, kar se mene tiče, Angleži. Serija League of gentleman je nekaj posebnega. Ne vem kako drugače naj opišem njihov humor kot morbiden. Noro, v glavnem.

• 0

#236 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24581 posts

Posted 19 October 2007 - 07:26 AM

Midva s fantom se full nasmejiva nadaljevanki My name is Earl. Kaj imajo dobre! Končno ena ameriška komedija z dobrim humorjem!
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#237 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46056 posts

Posted 19 October 2007 - 01:03 PM

Jaz sem tudio parkrat gledala tega Earla in je prav posrečen. smile.gif
  • 0

#238 Pipi

Pipi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1092 posts

Posted 20 October 2007 - 09:54 PM

Earl rulz! Ful ma dobre fore, pa fajn mi je ta njegova karma scena...
  • 0
"It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society."

• Guests

Posted 20 October 2007 - 10:50 PM

Ja, meni je tud tak humor všeč kot je pri Earlu.
Pa še ena ameriška mi je všeč in sicer Tretji kamen od Sonca. Sej je že stara, sam humor je pa ful dober.

• 0

#240 Pipi

Pipi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1092 posts

Posted 20 October 2007 - 10:53 PM

Svoje cajte pa mi je bil dober Princ iz BelAira. Will Smith me je znal ful nasmejati!
  • 0
"It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society."

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Bing (1)