Zgoraj desno imam naštimano na United Kingdom, English, €.

Letalske karte - vsa vprašanja in informacije
Posted 07 May 2015 - 11:25 AM
Posted 07 May 2015 - 11:37 AM
Saj imam, ampak potem ko te preusmeri na drugo stran pa ni nikjer za zamenjati italijanščino.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 07 May 2015 - 11:40 AM
A to misliš potem, ko že najde karte in klikneš direktno na izbrano ceno? Tisto te pa preusmeri na najcenejšega ponudnika...možno, da imajo samo italijansko stran, ja.
Posted 07 May 2015 - 11:44 AM
Ja, to ja. Ma, se bom prebila čez, če sta karti 140€ ceneje Sem mislila, da sem slepa (ne bi bilo prvič
)
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 07 May 2015 - 11:45 AM
Posted 10 May 2015 - 09:14 AM
Zakaj? Ponavadi je dražje tako, po izkušnjah drugih so pa tej iskalniki tudi zanesljivi.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 10 May 2015 - 10:06 AM
Moja prijateljica kupuje karte kar prek potovalne agencije. Zaračunajo ji 15 eur dodatno, ampak ji pa vedno, res vedno, najdejo najbolj ugodno karto, pa najboljše povezave. Se res potrudijo. Pa svetujejo, če sta npr. dva leta preblizu skupaj, ji raje dajo naslednji let, da ne bi slučajno zaradi kakšne zamude letala zamudila na naslednji let. Je rekla, da ji je vredno tistih 15 eur, da se sama ne zafrkava in ne izgublja časa po nepotrebnem.
Za kakšna večja potovanja bom tudi jaz tole naredila...
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 10 May 2015 - 10:49 AM
Zakaj? Ponavadi je dražje tako, po izkušnjah drugih so pa tej iskalniki tudi zanesljivi.
Za letalske karte, ki sem jih do sedaj rezervirala, so bile minimalne razlike v ceni in letalskim družbam vseeno bolj zaupam kot posrednikom, pa čeprav imajo drugi dobre izkušnje z njimi.
Posted 11 May 2015 - 01:42 PM
Katere spletne strani priporočate za nakup letalskih kart?
Gledam na edreams, skyscanner pa tudi direktno pri letalskih družbah.
Ne zajebavi se, pa pejt v TUI na Tivolsko. Punca na avionskih kartah se je potrudila in mi za London našla pametno varianto.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 11 May 2015 - 01:49 PM
Jaz pa vedno iščem in rezerviram sama. Ta punca ti najbrž ne bi našla karte za NYC za 200eur ne?
Mislim da so te variante v agencijah za ljudi, ki niso vešči interneta dobra izbira. Jaz pa raje sama uredim vse.
Posted 11 May 2015 - 02:08 PM
Ne vem, kaj in za koliko bi našla, če bi potoval v NYC, zato o tem ne morem reči nič. Ni rečeno, da je najcenejša varianta hkrati tudi pametna.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 11 May 2015 - 07:23 PM
Moras prekalkulirat...
Posted 11 May 2015 - 07:30 PM
Mislim da so te variante v agencijah za ljudi, ki niso vešči interneta dobra izbira. Jaz pa raje sama uredim vse.
Ja, točno tako. Jaz še nikoli nisem videla kak primer, ki bi bil z agencijo ugodnejši (v bilokerem pogledu, razen v tem, da si "na komot") kakor bi bil če si vse sam zorganiziraš. Še res nikoli nisem potovala z agencijo in pomoje tut nikoli ne bom.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 12 May 2015 - 07:25 AM
Kaj pa maturantski izlet tudi nisi šla z agencijo? Strinjam se, da za lastno potovanje nikoli ne bi šla z agencijo, je preveč škoda denarja.
Moraš pa biti malce bolj vešč pri iskanju letalskih kart, prenočišč in podobno - moraš vedeti, kje in kako gledat. In pa znati ang, moja starša
recimo znata zelo slabo in si nikoli ne bi znala sama zorganizirati potovanje.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 12 May 2015 - 10:23 AM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 12 May 2015 - 10:36 AM
^
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 12 May 2015 - 10:41 AM
Posted 12 May 2015 - 10:44 AM
Errol, hvala za predlog, ampak, kolikor sem do sedaj iskala, so karte na takšen način precej dražje.
Posted 12 May 2015 - 02:12 PM
Dopust in potovanje ni isto, za dopust se bolj splača z agencijo, itak.
Posted 12 May 2015 - 04:03 PM
Se strinjam z Barbarino in predhodnicami!
Jaz sem pred leti, ko še noben od naju ni imel kreditne kartice, rezervirala letalsko karto prek agencije. Je bila skupaj z zavarovanjem rizika odpovedi le par EUR višja cena kot če bi jo sama rezervirala prek spleta.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users