O super. No to me je zanimalo, če se da po pošti, ker dvakrat hodit na Dunaj plus stroški vize ni malo. Ji bom sporočila naprej.

Vprašanja
Posted 11 July 2013 - 11:34 AM
Posted 11 July 2013 - 12:34 PM
Naj za ziher pokliče na ambasado na Dunaju, kjer ji bodo razložili tut točno, kateri obrazci, koliko izvodov in ostalo. Sicer sem nekaj klikala po guglovih zadetkih včeraj pa ni nič z njihove uradne spletne strani, tko, da ni za sigurno.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 01 November 2013 - 04:38 PM
Nujno vprašanje! Na Easyjetu skušam plačati dve karti in mi meče Payment failure. Preverila sem stanje na MasterCardu in imam dovolj, a se je kateri kdaj že to zgodilo? Sploh ne vem kaj naj, pa skrbi me, da se bodo ful hitro podražile karte.
Posted 27 May 2014 - 08:48 AM
Zanima me, če je katera na potovanjih po tujini uporabljala izključno Viso Electron in kako se to obnese v praksi?
Na raznih forumih zasledim različna mnenja, nekateri pravijo, da ni težav, drugi odsvetujejo.
Trenutno namreč nimam nobene kreditne kartice, le navadno bančno in to, Viso Electron.
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 29 May 2014 - 11:59 AM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 29 May 2014 - 08:16 PM
Jaz samo enkrat v Kanadi nisem mogla placat z njo v eni restavraciji, drugace nisem imela tezav.
Posted 06 June 2014 - 07:55 AM
Immortelle, jz sm uporabljala viso elektron od afrike do azije, z njo placevala in dvigovala- nobenih zapletov.
Super, hvala!
Posted 14 June 2014 - 09:36 AM
Pablo Picasso
Posted 14 June 2014 - 07:35 PM
Posted 14 June 2014 - 08:11 PM

Pablo Picasso
Posted 14 June 2014 - 10:36 PM

After all this time?
Always.
Posted 14 June 2014 - 10:50 PM
Posted 14 June 2014 - 11:09 PM

After all this time?
Always.
Posted 24 August 2014 - 08:06 PM
Malce čudno vprašanje, ali pa tudi ne - obstaja kakšna stran/aplikacija, kjer si lahko narediš svoj načrt potovanja?
Recimo, da imaš zemljevid, pa si označiš kraje, kamor boš šel, znamenitosti itd... in da imaš to potem shranjeno.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 24 August 2014 - 08:13 PM
Jaz to delam na Tripadvisor-ju.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 15 January 2015 - 11:59 AM
Vprašanje:
vedno, ko kam potujem, mi gmail zablokira račun in ne morem do svojih emailov.
A obstaja kakšna rešitev??
Grozno nadležno je.
Vem za 2-step verification, ampak to mi je preveč komplicirano, ker si ne mislim generirati nekih kod vnaprej.
Je kje kakšna nastavitev, da lahko "suspicious activity" obvestila in blokade izključim?
Posted 15 January 2015 - 01:04 PM
A ni tako, da te vpr, če si se ti prijavljal v račun? Mene je do zdaj, ko sem bila v tujini vedno samo vpr. če sem bila jaz, in ko sem potrdila ni bilo več težav.
[Napoleon]
Posted 15 January 2015 - 03:00 PM
Jaz ponavadi to prek iphona gledam, pa me nič ne vpraša. Samo da je suspicious log in. Do sedaj je pomagalo le, če sem spremenila geslo. Ampak imam več email naslovov in se mi res ne da.
Posted 02 September 2015 - 08:58 PM
Ima mogoce katera na Bookingu izkusnje z odpovedjo rezervacije brez vracila denarja? Niso pa zahtevali kreditne kartice, niti ni shranjena na profilu. Na kaksen nacin potem izterjajo denar?
The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 30 June 2016 - 08:02 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users