Jaz dam mojo samo enkrat v avto, in se te ščetinaste kratke dlake tako zarežejo v sedeže, da ne govorim v tapecerijo med sedeži oz na tleh, da good luck to potem čistit. Moram s sesalcem drgnit kot nora, tako da dekca all the way. Saj dekca je na sedežu samo takrat, ko se ona vozi, sicer ne Pa lušna je, ima kužke gor
.

Nakup avtomobila
Posted 07 March 2017 - 08:13 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 07 March 2017 - 08:53 PM
Midva sva zato prodala c3, ker se trije v njem nismo mogli normalno peljat (dva odrasla + otrok). Na sprednjem zicu (sopotnikovem) ni mogel sedet nihce, ker je za zicem otroski sedez. Ce sem zelela,da tamalemu normalno visijo noge, je bilo potrebno sprednji sedez porinit naprej in ziva dusa ni mogla normalno spredaj sedet...
Tko da je bila menjava avta no brainer....
Posted 07 March 2017 - 10:16 PM
Posted 10 March 2017 - 09:23 PM
Midva sva tudi v nakupu novega avta.
Ta vikend imava tega, ampak je zal fant malo manj navdusen nad njim kot jaz..
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 21 March 2017 - 03:39 PM
Meni je precej všeč nova Honda Civic.
Posted 18 April 2017 - 11:00 AM
Midva s fantom sva se sedaj skoraj dokončno odločila, da bova kupila Toyotin Prius plus hibrida. Ko sva ga v živo videla, sva bila čisto navdušena, ker izpolnjuje vse najine želje kar se tiče prostora in uporabnosti. Ima 7 sedežev, ki jih sicer ne potrebujeva, ampak je zaradi tega prtljažni prostor dovolj velik. Največji plus pa je preglednost in pa premični zadnji sedeži, ki niso povezani v klop tako, da lahko vsakega posebej zložiš, prostora pri nogah pa je ogromno.
Posted 18 April 2017 - 04:04 PM
Jaz sem pa presenetila samo sebe, mi je ful všeč novi Fiat Tipo Station Wagon pa so mi drugače karavani obupni. Tega bi pa res enkrat v bližnji prihodnosti imela, temno srebrnega.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 20 April 2017 - 05:02 PM
Posted 20 April 2017 - 07:03 PM
Čestitke za nakup! Srečno vožnjo!
Kaj misliš z licitacijo?
Posted 20 April 2017 - 08:33 PM
Posted 20 April 2017 - 09:05 PM
Posted 09 May 2017 - 08:26 AM
Očitno bomo imeli Octavio karavan 2014 letnik. Črna barva.
se je že skoraj odločil, le še nekaj podatkov mora preverit
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 09 May 2017 - 08:49 AM
Super, men so tud Octavie všeč
Posted 24 June 2017 - 10:00 PM
Fant je trenutno tudi na tem, da bo avto menjal, sta imela danes z ocetom 'moski dan' po vseh mogocih avto hisah. Od izbranih mi je v oci najbolj padel Seat Leon:
Ateca je zelo podobna, ampak bolj SUV varjanta, kar se fantu ne dopade najbolj.
Ga je katera mogoce imela na testni voznji?
Posted 25 June 2017 - 07:33 AM
Posted 27 June 2017 - 09:25 AM
Meni je ta novi Leon ST ful lep, sploh v tej barvi. Karavani mi postajajo vedno bolj všeč.
Ateca mi je pa ogabna, kot vsi SUV-i. Odvisno, za kaj ga rabita, nama bi kar prav prišel, ampak SUV-a zaradi izgleda nikoli ne bi imela.
Doma smo imeli dva Seata in je fotru še zdaj žal, da nazadnje ni vzel Leona.
― V. Van Gogh
Posted 27 June 2017 - 10:13 AM
Ja, nama je tudi ta barva padla v oci, ceprav ne vem, ali sva dovolj pogumna, da bi jo na koncu dejansko izbrala Nizozemci so ful konzervarivni kar se barv avtomobilov tice, velika vecina je sivih in crnih, vmes obcasno kaksna modra, se redkeje rdeca, potem se pa ze skoraj zakljuci. Velikokrat nimas niti moznosti kaksne druge barve izbrat. Ima pa Renault Megane v naboru eno ful lepo sivomodro, ki v zivo malo na petrol potegne:
Ta je v bistvu tudi edini, ki sva ga sla skupaj pogledat, ker so bile ostale avto hise v nedeljo vse zaprte, tako da naju ostalo se caka.
Sem pa jaz tudi vozila Seata vrsto let (Cordobo) in sem bila ful zadovoljna z njo.
Posted 27 June 2017 - 10:16 AM
Škoda, da je šla iz prodaje. Sploh ne vem, kateri naj bi jo nadomestil.
― V. Van Gogh
Posted 27 June 2017 - 10:27 AM
Tudi jaz ne.
Ful me zabava, da imajo nizozemci vse popredalckano, od his do avtov - obstaja vec spletnih strani kot sta ta in ta, kjer lahko v iskalnik vtipkas registrsko stevilko avtomobila in pridobis vrsto podatkov o njem (ene zastonj, druge proti placilu).
Posted 13 July 2017 - 07:53 AM
Jaz bi pa samo podala mnenje na avtomatski menjalnik.
Če bi še enkrat izbirala, ga ne bi nikoli kupila. Čisto mi je brezveze, odziva se precej počasi (pri prehitevanju, skok iz ulice - pač takrat, ko ga najbolj potrebuješ).
Prav tako mi gre blazno na živce, da ne moreš z mašino zavirat in si precej velik del poti na zavori, čeprav si na regionalni cesti in imaš pred seboj nekoga malenkost počasnejšega. Tisti za menoj se mi je prav smilil, da je večino časa gledal moje prižgane luči.
Tudi ko se približuješ naselju ali semaforju, moraš celotno pot stat na zavori.
Ugotovila sem, da nisem tip za tak menjalnik in kakor slišim veliko pohval na račun avtomatikov, enostavno ne razumem zakaj.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users