Jump to content

Photo

Kateri kozmetični proizvod ste si nazadnje kupile?

• Please log in to reply
13443 replies to this topic

#221 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 13 September 2005 - 10:29 PM

QUOTE(DiLeMa)

- Gliss Kur Reflex Shine negovalna krema za lesk las - za suhe in poškodovane lase

dilema...a to je taka vijolčno roza 'tubica' na potisk(svila in to...?)
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#222 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 14 September 2005 - 08:01 AM

Jaz sem pa dobila zastonj Avon kremo za roke z mrtvimi minerali. Lepo.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#223 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 14 September 2005 - 08:21 AM

QUOTE(rea)
QUOTE(DiLeMa)

- Gliss Kur Reflex Shine negovalna krema za lesk las - za suhe in poškodovane lase

dilema...a to je taka vijolčno roza 'tubica' na potisk(svila in to...?)

Hmm ... čak, ti bom fotko prlimala, ko jo najdem ... ok, našla! biggrin.gif

IPB Image

Rea, ti si verjetno mislila tale sprejček na sredini slikce, ki je v več izvedbah (tudi takšen roza-vijoličen s svilo) in sem ga tudi sama že imela (zelo zelo fina zadeva) ampak tole kar je pa tle gor omenjeno, je pa nekaj druga - konkretno je to zadeva, ki jo na tej isti fotki vidiš na desni strani. wink.gif Je pa v obliki takšne kreme, precej gosta a izredno dobro mazljiva stvar, ki se vmasira v sveže oprane in vlažne lase in se ne izpira.

Jaz sem bla najprej malo skeptična, ker sem bila prepričana, da mi bo zadeva lase ful zmastila, pa mi jih ni niti malo ... sploh nič. So pa lasje precej bolj mehki, pa ful lepo se svetijo ker ima ta kremca v sebi tak zlati prah ... ne vem kok bi to drugače povedala. biggrin.gif

P.S. Kot vse Gliss Kur zadeve tudi tale diši naravnost božansko ... mmm ... oops.gif wink.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#224 goga

goga

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 102 posts

Posted 14 September 2005 - 08:46 AM

1. Bettina Barty - Lila Vanilla - Rich Body Lotion
2. Bettina Barty - Lila Vanilla - Bath & Shower Gel
3. Brambles and Moor - Cocco - pafrumirana voda za telo
smile.gif
  • 0

#225 Milenushka

Milenushka

sramežljivec

• Člani
  • 90 posts

Posted 14 September 2005 - 11:16 AM

Puder v kamnu Translucide od Loreala, najsvetlejsi odtenek. Izjemno zadovoljna.
  • 0

#226 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 14 September 2005 - 11:55 AM

dilema,sj sm prou misnla... wink.gif ,sm rekla na potisk(tist,kar si pa ti misnla,da jz mislm,je na šprico)jz mam tud tega,ko si si ga ti zdaj kupla,mam pa še istiga,samo,da je vijolične barve(ta vijoličin ni za barvane lase,ta ta bel pa je za barvane lase)sploh ne vem zakaj sm si kupla istiga hehe,ma meni se zdi tud supr! samo ne smeš pretiravat....jz na začetku sm,pa sm si stisnla tud po 3krat.....zdj pa sam 1krat al pa čis čist čist mau več,je pa res,da je odvisn kok maš tud dolge lase
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#227 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 14 September 2005 - 12:11 PM

Ja, pretiravat res ne smeš z nanosom, sej tud na embalaži piše da se ga porabi 'za en ali dva potiska'. Ker če je prevelika količina pol se ne vsrka v lase in so lasje pol taki čudni ...
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#228 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 14 September 2005 - 12:42 PM

zobno pasto brez fluorida Kingfisher
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#229 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 14 September 2005 - 01:17 PM

dobila pošiljko od avona: gel za tuširanje vanilija (in enaki body milk), gel za tuširanje breskev(in enak body milk), krema za noge z minerali mrtvega morja, maska za obraz z minerali mrtvega morja, maskara za efekt umetnih trepalnic. plus še druge stvari, ki so pa za ostalo familijo. oops.gif
  • 0

#230 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 14 September 2005 - 01:23 PM

QUOTE(sonchika)
Kdaj so pa dostave? Ali so naročila ta teden?

Sonchika šele zdle ko sem neki gledala za nazaj sem vidla, da si me tole glede Avona vprašala ... sorry. oops.gif Nimam pojma kdaj so dostave ker ... pač dobim ko dobim, to ima mami čez pri nas. wink.gif Naročila sem 2. septembra tko da že kar dolgo traja, itak me je pa mami opozorila da bodo šla naročila malo kasneje naprej ker sem ravno tak čuden čas naročila, nekje vmes. Ampak mislim pa da bi enkrat te dni moralo prit ...

Sicer pa če je -supergirl- dobila pošiljko danes, potem je verjetno tudi zame upanje ... biggrin.gif
  • 0

#231 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 14 September 2005 - 01:32 PM

jaz sicer nimam avona čez, ampak me prijateljica s tem zalaga. je pa dobila danes dopoldne pošiljko in sem jo šla že iskat. ampak kakor sem obveščena, naj bi bilo enkrat ta teden. smile.gif
  • 0

#232 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 14 September 2005 - 01:33 PM

Super, hvala! wink.gif
  • 0

#233 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 14 September 2005 - 01:56 PM

Ja, sej sem jaz tudi danes dobila pošiljko. smile.gif Lepo.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#234 cool_girl

cool_girl

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 108 posts
  • Interests:vse po malem=)

Posted 14 September 2005 - 03:51 PM

no nism jz ampak mi ga je sestra hehe k je mela plačo biggrin.gif in mi je kupla uno kermo k sm jo hotla od L'oreala Happyderm men je res dobra koža je gladka wink.gif
  • 0

#235 Lumpyka

Lumpyka

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 509 posts

Posted 14 September 2005 - 08:03 PM

Parfum in gel za prhanje Escada magnetism. 8)
  • 0
Live - like there's no tomorrow,
Love - like you've never been hurt before and
Dance - like nobody's watching...

#236 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 September 2005 - 11:42 AM

.

Gosh lip gloss

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#237 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 17 September 2005 - 08:42 PM

za afnanje puder od essence (da vidimo kako je kaj), bel lak french manicur od essence in šablone za francosko manikuro.
  • 0

#238 urša

urša

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 943 posts

Posted 19 September 2005 - 07:51 PM

IPB Image

twisted.gif
  • 0

#239 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 20 September 2005 - 06:40 AM

Essence: tuš, senčko in glos. Vse troje je fajn.
  • 0

#240 Matejka

Matejka

sramežljivec

• Člani
  • 18 posts

Posted 20 September 2005 - 09:45 AM

3 sencke Art Deco, svetlo siva, svetlo lila in bez, zraven pa se ArtDecojev svincnik v temno vijola barvi.
  • 0
Diamonds are girl's best friend!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users