Hrvaška
Posted 24 July 2012 - 10:21 AM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 24 July 2012 - 10:21 AM

Posted 24 July 2012 - 10:22 AM
Kaj pa na kateri od onih strani kot so AirBnb, HouseTrip?
Jaja, to sem pa gledala že. Sem našla enega primernega.

Posted 24 July 2012 - 10:25 AM
Posted 24 July 2012 - 10:32 AM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 10 August 2012 - 10:04 PM

Mesto je majhno, ampak zelo lepo. Sploh ko vstopiš skozi obzidje, oz. vrata v stari del mesta je krasno, čisto, lepo urejene kamnite hiše. Všeč mi je bilo, ker ni tisto fuuuul gužve, ampak se vseeno vedno nekaj dogaja zvečer. V The Legends Pubu so imeli mislim da skoraj vsak večer na prostem kak band, ful je gostilnic, restavracij, barov, stojnic in trgovin s spominki. Nekaj je bilo celo takih, ki ne prodajajo samo enih in istih izdelkov, ampak unikatne zadeve (izdelki iz kamna z Brača, keramika, pa neka Metal art trgovina z unikatnimi skulpturami in možiclji iz vijakov, matic itd).
Morje zelo čisto, plaže tudi, pa tudi senca je. Najlepša plaža je okrog hotela Zora. Čisto na začetku je sicer precej gužva, ampak ko greš malo naprej se precej razredči in si celo skoraj sam. Če greš zgodaj zjutraj ali pa po 16, 17. uri pa je itak skoraj prazno. Večkrat sva šla tudi na nočno kopanje, od kakih 19 h do 21 h, ker je bila voda še prav prijetna in sva bila čisto sama, super.
Ob hotelu imajo tudi tenis igrišče, namizni tenis, odbojko na mivki, mini golf, razne avtomate za otroke. Potem pa so še trampolini in neke vrvi za skakat, lahko si izposodiš vodne skuterje, se voziš na banani, na tistih blazinah, smušač na vodi, parasailing imajo.
Pa še nek menda precej popularen disko Aurora je. Tja pa res nisem šla, ker ni to zame.

Ful mi je bil všeč tudi Bau bar, ki je malo oddaljen od mesta, čisto na samem. Greš po ozki makadamski potki do tam in je čisto ob morju, zelo fajn za se malo relaksirat v miru.

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 11 August 2012 - 07:06 AM
Posted 11 August 2012 - 10:46 AM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 14 August 2012 - 10:26 AM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 02 March 2013 - 01:50 PM
Naslednji mesec bom prvič obiskala Novigrad, jaz Istre res ne poznam, razen v Poreču in Umagu nisem bila še nikjer, saj smo vedno iskali le dalmatinske in otoške destinacije na Hrvaškem.
Vem le, v katerem hotelu bova (nautica Hotel http://www.booking.c...nautica.sl.html), to je pa tudi vse; tako da so dobrodošlli kakšni nasveti glede restavracij in morebitnih drugih zanimivosti, ki se jih splača videt tam doli.
Posted 02 March 2013 - 02:25 PM
M, Novigrad je zelo majhen, včasih je bila sredi mesta picerija Sole, kjer smo bili inventar, ampak kaj je zdaj tam, žal ne vem.
Drugače pa NUJNO PODNUJNO moraš v Rovinj. Lahko po avtocesti, ampak jaz grem vedno po lokalni cesti, vmes se lahko ustaviš še v Limskem kanalu... Kakšna ura vožnje je do tam.
Drugi kraj je pa Motovun, kamor lahko gresta na izlet in eno kokakolo.
Posted 02 March 2013 - 03:25 PM
Hvala, Frida, torej v Rovinj bova vsekakor šla! Upam samo še na lepo vreme, pa bo čist perfect!
Posted 02 March 2013 - 03:32 PM
Rovinj je tako lepo mestece, jaz komaj čakam, da grem spet. Res se vama splača it in ti ne bo žal.
V Novigradu sicer nimaš kej počet, čeprav je čist luškan, sprehod ob obali okrog in okrog je fajn, to je pa tudi vse.
Posted 02 March 2013 - 05:12 PM
Drugače pa NUJNO PODNUJNO moraš v Rovinj.
Točno to sem hotela napisat. Pa Limski kanal je tudi ful lep, ampak po mojem bolj poleti, ko po njem pelje ladjica.
Posted 08 March 2013 - 11:53 AM
A je bila katera na Pašmanu?
Mal brskam za informacijami o tem otoku, pa bi rada dobila kakšne komentarje iz prve roke in apartma blizu plaže
Posted 11 March 2013 - 08:20 PM
Mi smo pred mnogimi mnogimi leti, ko smo dopustovali v Biogradu večkrat s čolnom pluli ob Pašmanovi neposeljeni obali. Kolikor se še spomim (kar se zelo malo), mi je bila obala všeč, pač tipična dalmatinska. Kaj več pa žal na znam pomagat.
Posted 11 March 2013 - 08:24 PM
Hvala, Kalypso
Saj na netu se najde marsikaj, jaz imam itak težave s tem, ker je podatkov včasih celo preveč in potem se ne znam odločiti... Rada bi našla kakšen apartma čimbolj blizu plaže v prijetnem kraju, ne zanima naju ravno robinoznski dopust, hehe
Posted 26 May 2013 - 04:35 PM
Imam možnost udeležbe eno-dnevnega izleta po Brionih in kolebam "bi, ne bi". Je bila katera, se splača?
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 27 May 2013 - 07:09 PM
Meni je bilo ful lepo tam, cel otok je praktično park, urejen, miren. Lahko si sposodiš kolo ali pa avto za golf in se voziš po otoku. Imaš tudi par stvari za pogledat, mislim da sta 2 muzeja, neki arheološki ostanki, živalski vrt, Titov ptič Koki (upam da je še živ) Jaz mislim, da je vredno ogleda.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users