Nikjer NIČ!
Razprodaje!
Posted 10 January 2007 - 11:04 PM
Nikjer NIČ!
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 10 January 2007 - 11:11 PM
Posted 10 January 2007 - 11:16 PM
Posted 10 January 2007 - 11:20 PM
Posted 10 January 2007 - 11:40 PM
Posted 10 January 2007 - 11:45 PM
Posted 10 January 2007 - 11:54 PM
Posted 11 January 2007 - 11:40 AM
Posted 11 January 2007 - 02:38 PM
- ZARA
Razočarana sem. Da bi našla kake dostojne hlače lahko samo sanjam, ker so ostale samo velike številke. Hlače so nametane - groza od groze. Majce so še nekak dostojne in ko najdeš kako lepo, takoj opaziš, da majo samo od št. L dalje. No torej - ZARA se v času razprodaj spremeni v New Yorker. Maš štender in na njem, 30 enakih bund, 15 enakih majc, 20 enakih hlač, 10 enakih puloverjev .. Kriminal. Všeč pa mi je, ker so dali ven že nove kolekcije in sem si seveda nagledala ene leeepeee hlače ! Si grem v soboto po njih. ( Rea tiste tvoje z hozntregerji v živalski barvi
)
- EMPORIUM
Sicer nikoli ne kupujem tam, ker se mi zdi bedarije, da bi za eno majčko dala 12k. V času razprodaj pa me vedno pozitivno presenetijo in morem rečt, da najdem kr nekaj stvari za sebe. Kupla sem si en ful tanek puloverček, pravšenj, za letošnjo milo zimo. Bil je znižan iz 12 na 6k. Dostojno.
Še bom šla kaj pogledat tja pred koncem razoprodaj.
- H&M
Obup od Obupa. Znižanih je 10 cunj pa še to je vse tak grozno da kr grozno no ! Ven so dali najbolj stare cote, ki jih itak noben več noče. Jaz nisem vidla niti enih znižanih hlač in nasploh nič takega, kar bi sama oblekla. Da pa bi ble znižane torbice al pa nakit, pa niti sanjat ne upam. So me ful razočarali in pred koncem razprodaj, več ne stopim tja. Bljah.
- MANGO
Mango je pa meni ena trgovina za sladokusce. Res majo ful izbrane kose oblačil - nimajo KRNEKAJ ! Mene so pozitivno presenetli in res kr zevnila sem, ko sem stopila noter. Znižano majo VSE (za razliko hm in ZARE). Našla sem milijon stvari, ki bi jih mela. Sem se mogla kr malo nazaj držat. Kupla sem si en umazano bel, pleten bolero res ful ful lep. Bil je znižan iz 7,5k na 3,5k. Meni se zdi to ful znižano in sem ga zato še z večjim veseljem kupila. Res super super, pasove, torbice, čevlje, .. vse majo ful znižano. Pozitivno presenečena !
- SPORTINA
No to mi je pa ena sredina. Znižane hlače so pač take, ki jih ne moreš oblečt ..
. Fajn mi je, ker majo ful topov znižanih .. jaz sem si kupla ONLY top za 800 SIT.
Sportina je pač sportina in nisem pričakovala presežkov - dobila sem pričakovano.
Posted 11 January 2007 - 03:02 PM
kaj priporočate tiste ki ste že ble v Celju na razprodajah?kam se splača zavit=)
Posted 11 January 2007 - 03:05 PM
Jaz grem v soboto v Celje
Posted 11 January 2007 - 03:06 PM
V pasu dvakrat preveliki, v stegna se te oprimejo, dolžina neka čudna. Kr neki v glavnem.
Večina stvari znižanih za max. 1500, tu in tam se najde kakšen kos ki jeznižan za 50 %.
Naf naf - večina stvari je znižanih, samo je*at - še vedno je obična majca 9k
Hlače majo tudi neke čudne zunaj, je sošolka ki je pravi drobižek probala in so ji ble premajhne.
S'Oliver - brezveze. Podobno stanje kot v Sportini
Pablo Picasso
Posted 11 January 2007 - 03:25 PM
Posted 11 January 2007 - 03:50 PM
Pablo Picasso
Posted 11 January 2007 - 04:49 PM
Na razprodajah sem si kupila ene hlače od esprita v sportini. To je edini odelke kjer se je dalo normalno kupovati saj se je vsem babnicam zmešalo ob -50 pri tally in orsaju.
Pa v top shopu sem si kupila že eno lepo bluzico za poleti, k sem jo že nekaj časa gledala pa se mi je zdela malo predraga.
Pa en tako lep puloverček. Ampak čisto nobenemu ni všeč. Prijateljica mi je rekla, ko sem z njim pršla v šolo, kako sem si lahko kupila kaj tako grdega in da bi ga ona dala samo na strašilo
I`m just afraid my life won`t work that way.
Posted 11 January 2007 - 05:48 PM
Posted 11 January 2007 - 07:46 PM
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.
(V. Bajac - Knjiga o bambusu)
Posted 11 January 2007 - 07:47 PM
[Napoleon]
Posted 11 January 2007 - 08:26 PM
a mi lahko katera pove, kje bi se dalo dobit kakšne platnene, flanelaste ali pa pač navadne bombažne hlače od pižame po ne previsoki ceni? mam sicer namen it še v Palmers pogledat, samo me bo verjetno kap od cen.
Mogoče v Pletiso v stari Lj.
Posted 11 January 2007 - 09:21 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users