Deodorant / antiperspirant za pod pazduho
Posted 18 January 2007 - 07:45 PM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 19 January 2007 - 11:23 AM
Posted 19 January 2007 - 11:48 AM
Posted 19 January 2007 - 11:55 AM
Posted 19 January 2007 - 12:12 PM
Posted 19 January 2007 - 02:31 PM
tega od alverde sm jst prejšni teden kupila in je zloo fajn. Men precej lepo diši, tud nč flekov na cunjah ni pol, ker to mi je pa čist za ponort, če se pozna to belo (na črni npr. ajo

Tudi meni je tale deodorant super! Brez alkohola, aluminijevega klorohidrata in ostalih mineranlnih olj in sintetičnih zadev, ima tudi BDIH certifikat, kar je pravi čudež! Diši tudi lepo, sveže, nič sladko (ne maram sladkih vonjev), skratka res fajn. Sicer ne vem, kako se obnese poleti, zaenkrat nimam pripomb. Cena je pa tudi dokaj ugodna.
Edit: sem ga dala tudi sestavinsko oceniti v ustrezno temo.

Posted 19 January 2007 - 03:20 PM
To je sicer res, 100% je učinkovit, ampak kožo ti pa tudi čisto razžre.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 19 January 2007 - 04:06 PM

Zdaj sem pa za hec kupila Adidas Roll-on Pure, ki je tudi preti potenju + vonju, pa sem ful razočarana... kr neki...kot da si nebi nič dala gor...

Se vračam k Speed Sticku.
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 19 January 2007 - 04:37 PM
men je ena a neutro Roberts-roza,tak pudrast vonj ma, ne pusca flekov, ni sans da bi zasvicu...krasn je.
Se strinjam. Tale Neutro Roberts je mene čisto navdušil: učinkovitost in vonj. Sicer sem take narave, da se hitro naveličam specifičnih vonjev, ampak tale roza neutro je pa 1A.
Poleg tega uporabljam še deodoranta od Dusch Das (Golden Cashmere in Magnolia). Sta tudi učinkovita, ampak imam še vedno raje NR.
Je pa res, da oba NR in DD vsebujeta aluminijev klorohidrat. Bom poskusila še tega od Alverde!

Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 19 January 2007 - 06:05 PM
Jaz ga zaradi tega ne bi nikoli več uporabljala. Rajši uporabim moj omiljeni Vichy roll on za občutljivo in depilirano kožo... pa pač malo stočim švica, jebat ga. Boljše to (saj ne smrdim), kot pa da imam 14 dni vnete pazduhe.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 19 January 2007 - 07:31 PM

Posted 20 January 2007 - 10:51 AM
Posted 20 January 2007 - 11:45 AM
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 20 January 2007 - 11:46 AM
Jaz sem tudi mela pri tem HidroFugalu filing, da bi nekaj moglo ven, pa ne more.
Zato rajši nežen roll on, ki preprečuje neprijetni vonj, švicanje je pa normalni in človeški postopek...
Posted 20 January 2007 - 11:58 AM

Pravite, da svež švic ne smrdi - sam kaj naj pa človek naredi, če presedi po 9 ur v pisarni in če imam že zjutraj mokre fleke na majici, ki ne izginejo potem??
Jst se pač res ful potim in ko enkrat čutim, da so podpazduhe mokre in to tako zelo, da so na majicah fleki, potem se ne morem nič več tolažt s tem, da vsaj smrdim ne

No, ampak zdaj mi kar dobro služi Amwyev Body Series deodorant, sploh, če ga nanesem zvečer po tuširanju, ker zjutraj ne prenesem tistega čakanja, da se deo vpije vkožo preden so pazduhe popolnoma suhe.
Hidrofugal forte v spreju je pa smrt za kožo, jaz si ga sploh ne upam več uporabt, ker me potem vse noro srbi in imam vse rdeče.
Imam tudi sensitive varianto, samo se mi pa zdi, da ni takega učinka.
Posted 20 January 2007 - 01:26 PM
Razmišljala sem o Hidrofugalu, ampak po vaših izkušnjah sodeč-ne, hvala.
Sem pa danes kupila Alverde roll on z ognjičem. Me zanima, kako se bo obnesel.
Posted 24 January 2007 - 06:50 PM
sicer pa imam srečo,da se zelo malo potim pod pazduhami.
Če je res ful vroče, al pa če fuul telovadim, drgač pa skoraj nič.
Posted 24 January 2007 - 06:52 PM
Alverde z ognjičem je res fajn- nežen, vonja ne znam opisat, kot ognjič pač, mogoče bolj zelišno-medicinski. Ni pa proti potenju.
Posted 24 January 2007 - 08:17 PM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users