Jump to content

Photo

Deodorant / antiperspirant za pod pazduho

• Please log in to reply
1322 replies to this topic

#221 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 18 January 2007 - 07:45 PM

Čist nič. smile.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#222 m.j.

m.j.

sramežljivec

• Člani
  • 2 posts

Posted 19 January 2007 - 11:23 AM

Za prekomerno potenje je men res supr hidro fugal forte
  • 0

#223 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 19 January 2007 - 11:48 AM

Jaz pa imam zdaj Nivea Dry. Sem kar zadovoljna z njim. Ne pušča flekov in kar pomaga.
  • 0

#224 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 19 January 2007 - 11:55 AM

men je ena a neutro Roberts-roza,tak pudrast vonj ma, ne pusca flekov, ni sans da bi zasvicu...krasn je.
  • 0

#225 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 19 January 2007 - 12:12 PM

Vidim, da se pogovarjate tudi o flekih na oblačilih od deodoranta. Namreč jaz imam problem, da se mi naredijo rumeni fleki na oblačilih. Operem majico in je rumenkasta pod pazduhami. Kupila sem si dražji deodorant od Biotherma, ki naj ne bi delal flekov, pa je isto, mogoče malo bolje. Edino, kar sem opazila, je da ko je deodorant nov, ni opaziti flekov, ko pa malo zastara po kakih 3 mesecih pa se spet pojavi malo flekov, ki pa ne gredo iz oblačil nikoli več ven. Ima še katera tak problem? Je kriv deodorant ali imam jaz tako čudno presnovo?
  • 0

• Guests

Posted 19 January 2007 - 02:31 PM

QUOTE(eve @ 17. 1. 2007 - 21:46) View Post

tega od alverde sm jst prejšni teden kupila in je zloo fajn. Men precej lepo diši, tud nč flekov na cunjah ni pol, ker to mi je pa čist za ponort, če se pozna to belo (na črni npr. ajo huh.gif ). Tud nč ne smrdiš, tko d:D

Tudi meni je tale deodorant super! Brez alkohola, aluminijevega klorohidrata in ostalih mineranlnih olj in sintetičnih zadev, ima tudi BDIH certifikat, kar je pravi čudež! Diši tudi lepo, sveže, nič sladko (ne maram sladkih vonjev), skratka res fajn. Sicer ne vem, kako se obnese poleti, zaenkrat nimam pripomb. Cena je pa tudi dokaj ugodna.

Edit: sem ga dala tudi sestavinsko oceniti v ustrezno temo. smile.gif
IPB Image
  • 0

#227 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 19 January 2007 - 03:20 PM

QUOTE(m.j. @ 19. 1. 2007 - 11:23) View Post
Za prekomerno potenje je men res supr hidro fugal forte

To je sicer res, 100% je učinkovit, ampak kožo ti pa tudi čisto razžre.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#228 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 19 January 2007 - 04:06 PM

Jaz že par let uporabljam Lady Speed Stick Gel, pa še do pred kratkim nisem vedela, da je tudi proti potenju samem. Pri meni je deloval zelo zelo dobro. Parkrat sem ga dala na sveže pobrito kožo, pa me je sicer malo zapeklo...pa nič drugega. Nikoli nisem imela problemov.

IPB Image

Zdaj sem pa za hec kupila Adidas Roll-on Pure, ki je tudi preti potenju + vonju, pa sem ful razočarana... kr neki...kot da si nebi nič dala gor... down.gif

Se vračam k Speed Sticku.
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#229 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 19 January 2007 - 04:37 PM

QUOTE(lejck @ 19. 1. 2007 - 11:55) View Post

men je ena a neutro Roberts-roza,tak pudrast vonj ma, ne pusca flekov, ni sans da bi zasvicu...krasn je.

Se strinjam. Tale Neutro Roberts je mene čisto navdušil: učinkovitost in vonj. Sicer sem take narave, da se hitro naveličam specifičnih vonjev, ampak tale roza neutro je pa 1A.

Poleg tega uporabljam še deodoranta od Dusch Das (Golden Cashmere in Magnolia). Sta tudi učinkovita, ampak imam še vedno raje NR.

Je pa res, da oba NR in DD vsebujeta aluminijev klorohidrat. Bom poskusila še tega od Alverde! smile.gif
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#230 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 19 January 2007 - 05:46 PM

QUOTE(Jenna @ 19. 1. 2007 - 15:20) View Post

To je sicer res, 100% je učinkovit, ampak kožo ti pa tudi čisto razžre.

Ja res je. 100% pomaga .. jaz se niti kaplice ne spotim ampak koža pa je potem v obupnem stanju. down.gif Ampak za tu pa tam je pa super !
  • 0
Viens, reste ici!

#231 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 19 January 2007 - 06:05 PM

Jaz ga zaradi tega ne bi nikoli več uporabljala. Rajši uporabim moj omiljeni Vichy roll on za občutljivo in depilirano kožo... pa pač malo stočim švica, jebat ga. Boljše to (saj ne smrdim), kot pa da imam 14 dni vnete pazduhe.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#232 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 19 January 2007 - 07:31 PM

kaj pa hidro fugal z balsamom? mogče je bolj nežnejši pa ne bi razdražil kože? ermm.gif
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#233 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 20 January 2007 - 10:51 AM

Jaz ne prenesem antiperspirantov, imam ful predsodek, da so totalno škodljivi. Namreč naravno je, da se potimo in ne zdi se mi primerno to preprečevat. Meni je glavno, da ne smrdim in zato tudi uporabljam deodorante, ki nimajo antiperspirant funkcije. Važno je, da vsak najde deodorant, ki mu ustreza (tle smo si precej različni) in potem lahko zašvicaš, pa boš zvečer še vedno prijetno dišal pod pazduho.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#234 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 20 January 2007 - 11:45 AM

Točno tako. Sicer pa: svež pot ne smrdi. Zaudarjat začne pol k se nekaj časa pajsa pod pazduho.
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#235 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 January 2007 - 11:46 AM

Jaz sem tudi mela pri tem HidroFugalu filing, da bi nekaj moglo ven, pa ne more.
Zato rajši nežen roll on, ki preprečuje neprijetni vonj, švicanje je pa normalni in človeški postopek...

• 0

#236 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 20 January 2007 - 11:58 AM

Meni pa ni tako vseeno glede potenja... sad.gif
Pravite, da svež švic ne smrdi - sam kaj naj pa človek naredi, če presedi po 9 ur v pisarni in če imam že zjutraj mokre fleke na majici, ki ne izginejo potem??
Jst se pač res ful potim in ko enkrat čutim, da so podpazduhe mokre in to tako zelo, da so na majicah fleki, potem se ne morem nič več tolažt s tem, da vsaj smrdim ne ermm.gif , ker se pot vseeno paca tam na tkanini in tud potim se še vedno. pa saj ne smrdim, sam ne prenesem tistega mokrega filinga in flekov!!

No, ampak zdaj mi kar dobro služi Amwyev Body Series deodorant, sploh, če ga nanesem zvečer po tuširanju, ker zjutraj ne prenesem tistega čakanja, da se deo vpije vkožo preden so pazduhe popolnoma suhe.

Hidrofugal forte v spreju je pa smrt za kožo, jaz si ga sploh ne upam več uporabt, ker me potem vse noro srbi in imam vse rdeče.
Imam tudi sensitive varianto, samo se mi pa zdi, da ni takega učinka.
  • 0

#237 Regratova Lučka

Regratova Lučka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1314 posts

Posted 20 January 2007 - 01:26 PM

Jaz se tud kar potim, ampak predvsem ko je ful vroče ali pa sem živčna. In takrat imam mokro pod pazduho tudi če uporabim antiperspirant. Smrdim pa ne.
Razmišljala sem o Hidrofugalu, ampak po vaših izkušnjah sodeč-ne, hvala.
Sem pa danes kupila Alverde roll on z ognjičem. Me zanima, kako se bo obnesel.
  • 0
Vem, da živim v svojem svetu. Vendar je ok, tam me poznajo.

#238 shayla

shayla

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 221 posts

Posted 24 January 2007 - 06:50 PM

jz uporabljam bolj nežne deodorante,ker če ne mi kožo preveč izsuši.
sicer pa imam srečo,da se zelo malo potim pod pazduhami.
Če je res ful vroče, al pa če fuul telovadim, drgač pa skoraj nič.
  • 0
...Before you meet the handsome prince, you have to kiss a lot of toads...

#239 Regratova Lučka

Regratova Lučka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1314 posts

Posted 24 January 2007 - 06:52 PM

Blagor tebi. Shayla.
Alverde z ognjičem je res fajn- nežen, vonja ne znam opisat, kot ognjič pač, mogoče bolj zelišno-medicinski. Ni pa proti potenju.
  • 0
Vem, da živim v svojem svetu. Vendar je ok, tam me poznajo.

#240 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 24 January 2007 - 08:17 PM

ja tud men bolj zeliščno deluje tale vonj. Sam je fajn, lepo diši. Edin mot me vseen, k ni antiperspirant huh.gif no ja sej ni take panike, sam vseen...
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users