Jump to content

Photo

Najave, izjave ---- smeh

• Please log in to reply
1387 replies to this topic

#221 metal*girl

metal*girl

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1389 posts
  • Interests:muska

Posted 06 September 2006 - 08:08 PM

heh to smo tut mi počel pr eni prfoxi za fisko...pol nam je pa dajala une naloge...reče:"no ko ste tko pridni ne!?! pa napište 100x u zvezek med poukom ne bom pisal/a!" in smo se začel režat pa usi naenkrat "no fajn!" tongue.gif
  • 0
...they say I'm good...but I hope some day I'll find someone who is better than me...

#222 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26104 posts

Posted 06 September 2006 - 08:30 PM

Bratova punca je enkrat izjavla: Ti maš pa ful feeling za občutek!
  • 0

#223 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 07 September 2006 - 07:08 PM

Danes naša foksa za slovo, tko so v zadnjih klopeh ful klepetal pa tko reče: Zadnja klop, tišina prosim! Pa se oglasi en moj sošolce pa tko reče: ja sj js sem bil zdej čist tih! pa mu ona prbije, k ni slišala kva je reku: In upam, da se je to zgodilo zadnjič! biggrin.gif
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#224 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 09 September 2006 - 07:26 PM

Ko se stušam, odprem kopalnico in pride mama mimo. Pred tem ga puknem biggrin.gif In mama vpraša ker gel za tuširanje uporabljam, ker je tak čudni vonj laugh.gif
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#225 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 09 September 2006 - 07:44 PM

O Urška "dabest" si!! thumbup.gif biggrin.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

• Guests

Posted 09 September 2006 - 09:19 PM

Zadnjic sm fantu skrila en stumf v torbo za na faks in mu je ven padel sred hodnika na filofaksu..pa najprej sploh ni videl, pol mu je pa ena sosolka, ko je tam sedela, rekla: "ej, a je to tvoj stumf?"
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Men je za crknit smesno vsakic ko se spomnim, on me je pa skor zadavil biggrin.gif
  • 0

#227 metal*girl

metal*girl

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1389 posts
  • Interests:muska

Posted 09 September 2006 - 09:58 PM

loooooool biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
...they say I'm good...but I hope some day I'll find someone who is better than me...

#228 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27433 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 22 September 2006 - 06:45 PM

LOL, danes pri telovadbi profesorca izjavi: "Ma kaj ti si od tvojga brata sestra?"
Neeeeeeeeee, sploh biggrin.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#229 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 22 September 2006 - 09:29 PM

Danes pri slo profesorca razlaga Plešasto pevko. In govori: nastopajo zakonca Smith, zakonca Martin, Mary in gasilec. potem še malo razlaga in nato izjavi: Mary in gasilec Samo biggrin.gif ceu razred se je režal ko nor, jst pa še posebej biggrin.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#230 LPgirl

LPgirl

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 578 posts

Posted 26 September 2006 - 04:00 PM

Pr kemiji tko na začetku ure zmeri pač ponavljmo snov. In profesorca tko enga neki upraša pa on ni vedu, pa mu reče da nč ne dela tko k njegova sestra u 2. letniku. Fora je pa u tem da člouk sploh nima sestre in on to pove ona pa reče: Ja pol ma pa en drug sestro u 2. letniku k nč ne dela. gdo je to? Pa spet noben nima sestre u 2. letniku biggrin.gif

Pa enkrat je ene poskuse delala pa tko reče: No če bi tole zdej pustil 1 dan al pa 24 ur bi tole....

Pa pri biologijo smo mel 1 mrtvo pa 1 živo žuželko v epruvetah zaprto pa prof. reče: No poglejte si to živo in to ne mrtvo žuželko (pokazala je na različni epruveti)

Pa pr matematki skos take čudne prbija. Npr:
pi=1,5 (3,14)
2+3=6 (5)
Tega ne rabte znat samo vedt morte biggrin.gif laugh.gif hmm.gif ermm.gif??
pa nasploh ženske ne prenašam, sploh ne zna učit, pa še užitk da mate mi bo pokvarla evil.gif mad.gif damit
  • 0

#231 Iva

Iva

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 742 posts
  • Interests:ples,glasba,filmi,knjige,....

Posted 26 September 2006 - 06:49 PM

Mi pa danes tak pri angleščini sedimo pa profesorca nekaj razlaga pa tak reče, da naj že nekdo ugasne tisto piskanje tam odzadaj, ki se že non stop oglaša. Pa tak mi poslušamo pa rečemo, da to odzunaj piska pa mi vsi v smeh. biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
"Nič ni tako slabo, da ne bi vsebovalo nečesa koristnega."
Latinski pregovor

#232 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 28 September 2006 - 08:44 AM

Učeri en moj sošolc pr angli reče; Krneki. Pa se prfoska začne DRET; No, it's not krneki, it's not. laugh.gif laugh.gif
Najhujš je pa k nam srd ure začne v slovenščini Prešerna citirat. laugh.gif blink.gif
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#233 Rianna

Rianna

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4793 posts

Posted 29 September 2006 - 12:26 PM

Oboževalec je pred neko diskontno prodajalno v Los Angelesu naletel na Courtney Love in jo vprašal kako ji je uspelo izgubiti toliko kilogramov… njen odgovor je bil:

“Ne gre za noben kur*ev pilates in nobeno kur*evo liposukcijo… imenuje se stradanje, ker nimam denarja za pof*kano hrano!”

laugh.gif
  • 0
La vita senza house musica non e vita
IPB Image
There's nothing more that I want
Then to touch you
To seek truth in your eyes
The only thing that I want
Is to be with you and watch the sunrise

#234 Rory

Rory

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 947 posts

Posted 29 September 2006 - 03:08 PM

QUOTE(LPgirl @ 26. 9. 2006 - 16:00) View Post

Pa pr matematki skos take čudne prbija. Npr:
pi=1,5 (3,14)
2+3=6 (5)
Tega ne rabte znat samo vedt morte biggrin.gif laugh.gif hmm.gif ermm.gif??
pa nasploh ženske ne prenašam, sploh ne zna učit, pa še užitk da mate mi bo pokvarla evil.gif mad.gif damit

ej na kero šolo pa hodš? hmm.gif ker mi je mal znan tak način učenja mate biggrin.gif
  • 0

#235 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 14 October 2006 - 08:51 AM

smo pisal zgodovino, in da nazaj teste, usi ful slabo pišemo, sam ena 4, še u paralelki ni blo niti ene petke, in pol tko reče, sej cveke in enke boste loh popravlal biggrin.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#236 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 14 November 2006 - 10:53 AM

Ne gre za najavo, gre za najdeni citat iz legendarnega filma Falling Down:

Nick, Surplus Store Owner: [showing D-Fens his selection of hiking boots] Let's see what we got. These here are the top of the line. Scientifically engineered and all that crap. Guaranteed by some Sierra Club asshole not to hurt a chipmunk IF you step on it! Personally, I think they're for pussies and
[turns his head towards two homosexuals frequenting his store]
Nick, Surplus Store Owner: FAGGOTS! Now THESE are Vietnam jungle boots. Cost you half as much, last you twice as long, and are great for stomping
[turns his head towards the two again]
Nick, Surplus Store Owner: QUEERS! 'Course when you're done you have to clean out the waffle with a stick, but what the hell, you can't have everything, right? Am I right or wrong?

• 0

#237 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 14 November 2006 - 07:53 PM

Pri slovenščini obdelujemo Neznosno lahkost bivanja, roman za maturo.
Ena sošolka reče da je Tomaž spal z dosti ženskami, nakar profesorica navdušeno izjavi: Ne, on ni spal, on je seksal!
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#238 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 16 November 2006 - 03:23 PM

Ne vem če je glih smešno, ampak moja mama ma res včasih take čudaške in blesave izjave. Ko sem ji povedala, da bodo zdej po novem menda splavi plačljivi, me je tak resno pogledala in rekla ''no vidiš, zdej pa res pazi, kaj delaš, da ne bomo bankrotiral''. rolleyes.gif Tak je rekla, ko da delam splave po tekočem traku (nikol ga nisem in upam, da ga nikol ne bom, trkam na les) in zdej ko so plačljivi moram počas nehat. wacko.gif dry.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#239 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 16 November 2006 - 07:29 PM

lol1.gif dilema pisežem zdaj pa si mi polepšala večer laugh.gif tak sem se žačela režat, kose m to prebrala biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#240 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 16 November 2006 - 09:15 PM

Ja ja moja predraga mati bi pomoje tud kej podobnega izustila. wallbash.gif rpg.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users