Jump to content

Photo

AVON

• Please log in to reply
1345 replies to this topic

#221 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 November 2005 - 06:31 PM

.

Jaz si ta Klas silikon skos dam na suhe konice, potem pa dam v čop in se mi lepo posuši. Nikoli si ga ne dajem na mokre lase.

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#222 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 04 November 2005 - 08:00 PM

QUOTE(Irena*)
V Ljubljani je za knjižnico Otona Župančiča, če greš proti Ljubljanici ena drogerija z lasno kozmetiko, ne moreš zgrešit. Cena je pa 3600. Imajo še ene cenejše, vendar so Alfaparf najboljši.

jst vem kje je ta trgovina, sm enkrat že eno pinky barvo za lase kupila biggrin.gif
a tam maybe imajo tigi izdelke??

drugač sm si pa dons kupla klasov silikonski koncentrat. mi ga je že frizerka nanesla gor in ga tud pohvalila. tko da fajn da sm si ga kupila wink.gif
  • 0

#223 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 04 November 2005 - 08:30 PM

[quote=Jenna].
Hvala! Morda se pa kdaj odločim za nakup. Zaenkrat so mi malo predrage in bom kar ostala pri Klasu.

.

Ja, so dražji, jih je pa 50 ml notri. Meni osebno so boljši kot Klasov serum. Pa božansko dišijo.
  • 0

#224 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 06 November 2005 - 12:37 AM

mene pa zanima, če katera ve: danes sm videla, da ima avon tako kremno senčilo za oči v zlati barvi, malo se blešči pa v taki majhni tubici je- kot lipglossek. mi zna katera pomagat in dat več informacij? tnx
  • 0

#225 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 07 November 2005 - 08:24 PM

Miske piske, js bi rada mela en katalog pa rada bi neki narocila tongue.gif se kera javi? biggrin.gif
  • 0

#226 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 07 November 2005 - 08:37 PM

Piši mi, lahko ti ga jaz pošljem. Jih imam ful odveč. Ker so bili gratis, jaz sem pa pozabila na to.
  • 0

#227 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 09 November 2005 - 10:16 PM

Naj pohvalim njihovo Planet Spa olivno masko, ki je totalno super extra neverjetna!! biggrin.gif Res, jaz imam po tej maski tako mehke lase da jih kar naprej božam. biggrin.gif

Moram pa pograjat masko za lase Naturals s sojinim mlekom in makadamskim orehom, katere edina pozitivna točka je prijeten vonj.

Tudi tisti sprej z granatnim jabolkom in jojobo služi le odišavljanju las ... pa tudi to je bolj medlo.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#228 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 November 2005 - 10:35 PM

QUOTE(DiLeMa)
Moram pa pograjat masko za lase Naturals s sojinim mlekom in makadamskim orehom, katere edina pozitivna točka je prijeten vonj.

Ti ni všeč? Meni naredi lase neverjetno mehke (že skoraj preveč) - vonj pa mi ostane 3 dni na laseh.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#229 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 09 November 2005 - 10:46 PM

Jenna ... meni je ta maska naravnost obupna ... enkrat sem jo uporabila in nikoli več, sem jo dala sestri.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#230 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 November 2005 - 10:51 PM

.

Kaj pa ti ni odgovarjalo?
Saj če pomislim, je res bolj češka. :clown: Neke čudne konsistence je, ni?

.
  • 0

#231 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 10 November 2005 - 12:37 AM

[quote=Jenna].

Kaj pa ti ni odgovarjalo?
Saj če pomislim, je res bolj češka. :clown: Neke čudne konsistence je, ni?
.
kake pa? a je bolj tekoča-trda,vodena? jaz jo tudi dobim,pa mi je kar žal,če je taka ermm.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#232 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 November 2005 - 01:03 AM

.

Ma ne vem ubesedit..... taka..... zdrizasta je, če veš, kaj mislim..... biggrin.gif Ma saj ni slaba. Za ponucat je vsekakor.

.
  • 0

#233 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 10 November 2005 - 01:20 AM

[quote=Jenna].

Ma ne vem ubesedit..... taka..... zdrizasta je, če veš, kaj mislim..... biggrin.gif Ma saj ni slaba. Za ponucat je vsekakor.

.
spermasta? biggrin.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#234 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 10 November 2005 - 09:40 AM

Meni je pa ta maska vredu, važen je učinek na laseh, ne pa konsistenca. Je pa itak olivna najboljša, meni najboljša ever.
  • 0

#235 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 10 November 2005 - 11:48 AM

Kar se tiče tiste Naturals maske ... mi ne ustreza ker ne navlaži mojih las dovolj ... imam namreč od barvanja izredno suhe in so po uporabi te maske še vedno trdi.

Drugače je pa meni tekstura maske zanimiva ... me spominja na vanilijev puding.
  • 0

#236 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 10 November 2005 - 11:51 AM

QUOTE(Irena*)
Je pa itak olivna najboljša, meni najboljša ever.

Pod tole se pa podpišem ... res enkratna maska za lase, pa če so še tako suhi ali uničeni.
  • 0

#237 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 November 2005 - 03:43 PM

.
Ja, ta olivna je res špica. Pa meni ful diši.

Sicer sem pa spet zapravljala in naročila:
- še en Naturals losjon vanilija&sojino mleko
- Naturals gel za tuširanje vanilija&sojino mleko
- Dry Skin Relief hidratantna krema za roke
- Footworks krema za pete
- Naturals losjon za telo češnja&muškatni orešček (demo ponudba)
- For Men - balzam po britju (za fotra, tipa in tipa od sestrične)
- For men - nega za kožo po britju (za fotra)

.
  • 0

#238 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 10 November 2005 - 06:30 PM

a tale losjon vanilija&sojino mleko fajn diši po vaniliji?
  • 0

#239 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 10 November 2005 - 07:20 PM

QUOTE(Chandra)
a tale losjon vanilija&sojino mleko fajn diši po vaniliji?

ja, meni full, ampak ne tečno. sicer sem si pa naročila kremico M24 in kremo za telo z granulami olivnega olja, za mami pa še darilni komplet bio6.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#240 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 10 November 2005 - 09:18 PM

Men je tud full všeč olivna maska za lase pa losjon za telo z vanilijo in sojinim mlekom, tok dobr diši...
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users