AVON
Posted 04 November 2005 - 06:31 PM
Jaz si ta Klas silikon skos dam na suhe konice, potem pa dam v čop in se mi lepo posuši. Nikoli si ga ne dajem na mokre lase.
.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 04 November 2005 - 08:00 PM
jst vem kje je ta trgovina, sm enkrat že eno pinky barvo za lase kupila

a tam maybe imajo tigi izdelke??
drugač sm si pa dons kupla klasov silikonski koncentrat. mi ga je že frizerka nanesla gor in ga tud pohvalila. tko da fajn da sm si ga kupila

Posted 04 November 2005 - 08:30 PM
Hvala! Morda se pa kdaj odločim za nakup. Zaenkrat so mi malo predrage in bom kar ostala pri Klasu.
.
Ja, so dražji, jih je pa 50 ml notri. Meni osebno so boljši kot Klasov serum. Pa božansko dišijo.
Posted 06 November 2005 - 12:37 AM
Posted 07 November 2005 - 08:24 PM

Posted 07 November 2005 - 08:37 PM
Posted 09 November 2005 - 10:16 PM

Moram pa pograjat masko za lase Naturals s sojinim mlekom in makadamskim orehom, katere edina pozitivna točka je prijeten vonj.
Tudi tisti sprej z granatnim jabolkom in jojobo služi le odišavljanju las ... pa tudi to je bolj medlo.
Posted 09 November 2005 - 10:35 PM
Ti ni všeč? Meni naredi lase neverjetno mehke (že skoraj preveč) - vonj pa mi ostane 3 dni na laseh.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 09 November 2005 - 10:46 PM
Posted 09 November 2005 - 10:51 PM
Kaj pa ti ni odgovarjalo?
Saj če pomislim, je res bolj češka. :clown: Neke čudne konsistence je, ni?
.
Posted 10 November 2005 - 12:37 AM
Kaj pa ti ni odgovarjalo?
Saj če pomislim, je res bolj češka. :clown: Neke čudne konsistence je, ni?
.
kake pa? a je bolj tekoča-trda,vodena? jaz jo tudi dobim,pa mi je kar žal,če je taka

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 10 November 2005 - 01:03 AM
Ma ne vem ubesedit..... taka..... zdrizasta je, če veš, kaj mislim.....

.
Posted 10 November 2005 - 01:20 AM
Ma ne vem ubesedit..... taka..... zdrizasta je, če veš, kaj mislim.....

.
spermasta?

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 10 November 2005 - 09:40 AM
Posted 10 November 2005 - 11:48 AM
Drugače je pa meni tekstura maske zanimiva ... me spominja na vanilijev puding.
Posted 10 November 2005 - 11:51 AM
Pod tole se pa podpišem ... res enkratna maska za lase, pa če so še tako suhi ali uničeni.
Posted 10 November 2005 - 03:43 PM
Ja, ta olivna je res špica. Pa meni ful diši.
Sicer sem pa spet zapravljala in naročila:
- še en Naturals losjon vanilija&sojino mleko
- Naturals gel za tuširanje vanilija&sojino mleko
- Dry Skin Relief hidratantna krema za roke
- Footworks krema za pete
- Naturals losjon za telo češnja&muškatni orešček (demo ponudba)
- For Men - balzam po britju (za fotra, tipa in tipa od sestrične)
- For men - nega za kožo po britju (za fotra)
.
Posted 10 November 2005 - 06:30 PM
Posted 10 November 2005 - 07:20 PM
ja, meni full, ampak ne tečno. sicer sem si pa naročila kremico M24 in kremo za telo z granulami olivnega olja, za mami pa še darilni komplet bio6.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 10 November 2005 - 09:18 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users