Jump to content

Photo

MAC

• Please log in to reply
675 replies to this topic

#221 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 01 April 2008 - 06:50 AM

Jaz imam Revlon Buff in je NW15 skoraj enak njemu. NC15 sem pa imela, ker se je trgovka zmotila in mi ga je dala. To je pa skoraj bel odtenek. Pa moj NW izgleda rumenkasto in nikakor ne roza.
Weird.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#222 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6789 posts

Posted 01 April 2008 - 08:40 AM

Dilema, za NC20 bi rekla, da je kar rumenkast. Ampak jaz potem nimam težav da bi na obrazu tista rumena ful izstopala.

Imam pa tudi NW20 (sem ga kupla second hand, sam za sprobat, ker je drugačen), pa zanimivo sploh ne vleče na roza, ampak je meni čisto ok (sam ga pač ne mažem v ogromnih plasteh).
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#223 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 01 April 2008 - 09:42 AM

Ja, zdej ste me pa res zmešale. laugh.gif Imela bi rada takega res natural, bistvu me pa precej bolj skrbi, da bi bil presvetel, kot pa pretemen. Pretemnega še nekak zblendaš, presvetel pa izgleda prav grozno. Sem bla že skor zihr, da bom vzela NC20, pa nisem zdej več v nič prepričana. cry.gif Zdej sploh ne vem, a nas vzamem NC20 ali NW20 - po vaših pričanjih mi zdej deluje, da je NC rumen, NW pa bolj kot ne nevtralen (bež) in nikakor ne roza. Pa kateri od teh dveh je temnejši, Eli? Vem, da sta oba 20, ampak je vseeno kakšna razlika?

Zdej, vzela bom tri stvari:

- Select Cover-Up korektor
- Tinted Lipglass
- Tinted Lipglass iz FAFI kolekcije

Mi zna katera lepo prosim povedat, kolk približno to stane v Grazu? Moram nakazat denar danes, pa nimam pojma koliko.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#224 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6789 posts

Posted 01 April 2008 - 10:03 AM

- Select Cover-Up korektor 16€
- Tinted Lipglass 15.5€
- Tinted Lipglass iz FAFI kolekcije 15.5€

Dilema, ti bom poslikala obadva pudra, pa namazala na kožo bolj na debelo. Sam malo počakaj. (sam NC20 imam kompaktnega, NW20 pa tekočega)
  • 0

#225 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 01 April 2008 - 10:19 AM

QUOTE(sonchika @ 1. 4. 2008 - 7:50) View Post

NC15 sem pa imela, ker se je trgovka zmotila in mi ga je dala. To je pa skoraj bel odtenek.

Sonchika, a je tale NC15 približno tako bel kot L'orealov N1, če se kej spomneš?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#226 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 01 April 2008 - 11:08 AM

Sarah, Lorealovega ne poznam.
NC15 in NW 15 (ali 20, saj je vseeno) sta zelo različna. Saj pravim, da so C odtenki bolj svetli. Mene je šok, ko sem videla, da je NC15 skoraj bel. Tak, primeren za ona oblikovalca z belimi facami.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#227 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 April 2008 - 11:10 AM

Sonchi, a ti imaš NW15? Dej mi prooosim povej, če je sploh kaj roza oz. kako bi opisala podton odtenka?

Jaz zdej res ne vem kaj vzet, Revlon Buff mi je bil idealen (čisto nič pretemen) in ne vem, a naj vzamem zdej NW15 ali NW20 ali pa NC20. Ful se bojim, da bi mi bil izbrani odtenek presvetel, ker nočem izgledat ko smrt. Vseeno bi raje vzela NC, ker tudi piše, da pogledaš po žilah na zapestju in moje so bolj zelenkaste (ne tolk modre) tako da imam golden beige podton oz. NC po njihovo. Pa se bojim, da mi bo NC20 presvetel in študiram, da bi vzela potem NC30. Glede na to, da praviš, da je NC15 skoraj bel, verjetno NC20 ni bistveno temnejši? Ja, pa še primerjava NW15 in Revlon Buff - je NW15 kaj svetlejši? Ker če je svetlejši, se bolj nagibam k NW20.

Rada bi torej glede svetlosti/temnosti takega, kot je Revlon Buff, pa nočem da je vidno roza, niti preveč rumen - pač da je tak lep bež. Sej vem, da vam ful utrujam, pa da sem tečna, ampak ful je shit, ko ne morem predhodno sprobat in RES nočem zajebat odtenka, ker nimam glih pogosto šanse dobit kaj od MACa.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#228 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6789 posts

Posted 01 April 2008 - 11:33 AM

Ne najdem fotoaparata wallbash.gif joooj,sem jezna...

Ti bom pa še Buff za preimerjavo slikala!Takoj ko najdem to čudo.
  • 0

#229 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 April 2008 - 11:41 AM

Ooooo, ja prosim slikaj z Buff, to me najbolj zanima. Pa prosim še danes, ker moram do konca dneva sporočit odtenek. oops.gif
  • 0

#230 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85845 posts

Posted 01 April 2008 - 11:51 AM

Dilema, a nisi rekla, da skoraj ne uporabljaš več pudra? huh.gif Meni bi bilo škoda denarja, raje vzemi novega od Maybelline. tongue.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#231 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 April 2008 - 11:53 AM

Sej ne kupujem pudra, ampak korektor za podočnjake in kak 'priložnostni' mozoljček. Ravno zato, ker se res ne pudram več po celi faci, pa rabim en kul korektor, ker imam včasih podočnjake in tudi v času menstruacije mi kak mozolj ne uide. Vzela bom torej korektor MAC Select Cover-Up, zdej se samo pri odtenku lovim.
  • 0

#232 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6789 posts

Posted 01 April 2008 - 11:54 AM

Torej, upam, da bo kaj pomagalo, sicer je na debelo napackano, da se bolj vidijo razlike med njimi, ampak barve so spet bolj tak down.gif

V steklenički NW20 in Buff
IPB Image

NC20
IPB Image

Na koži (od leve proti desni, NC20, NW20 in Buff)
IPB Image

IPB Image

Zdaj nevem koliko relne so, mogoče, da se sam na podlagi Buffa orientiraš.

Jaz zaenkrat še vedno navijam za NC20.

• 0

#233 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 April 2008 - 11:59 AM

A je mogoče zdej pri novi liniji Revlonov Buff svetlejši, kot pri stari? Jaz sem imela tistega starega Revlon CS Natural (na pumpico) v odtenku Buff in se mi je zdel temnejši, kot pa tle na sliki. Moram povedat, da me iz slike bolj pritegne NW20, namreč razmazani NC20 se mi zdi izredno rumen, že skor zlatenica style. Zdej pa one last request ... mi lahko na roki skupaj slikaš razmazala NC20 in NW20? Sej tle je NC20 lepo namazan, samo NW ni razmazan in zato težje primerjam.

Pa še to ... kakšna se ti zdi glavna razlika pri NC in NW? Meni deluje na podlagi slike NW temnejši in manj rumen.
  • 0

#234 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85845 posts

Posted 01 April 2008 - 12:00 PM

QUOTE(DiLeMa @ 1. 4. 2008 - 10:53) View Post

Sej ne kupujem pudra, ampak korektor za podočnjake in kak 'priložnostni' mozoljček. Ravno zato, ker se res ne pudram več po celi faci, pa rabim en kul korektor, ker imam včasih podočnjake in tudi v času menstruacije mi kak mozolj ne uide. Vzela bom torej korektor MAC Select Cover-Up, zdej se samo pri odtenku lovim.

Aja, korektor. wallbash.gif Potem raje vzemi svetlejšega kot bi puder, drugače bo izgledalo kot temni fleki. Za podočnjake je pa sploh nujen svetlejši.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#235 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 April 2008 - 12:00 PM

Jinadaze, sej bom zihr vzela 20, samo ne vem a NW ali NC. oops.gif Problem pri meni je tudi to, da me rumena podlaga naredi na pogled bolno, zato nikakor odtenek ne sme povlečt preveč na rumenkasto.
  • 0

#236 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 01 April 2008 - 12:05 PM

QUOTE(sonchika @ 1. 4. 2008 - 7:50) View Post

Jaz imam Revlon Buff in je NW15 skoraj enak njemu.

Samo sej je sonchika napisala, da je tale NW15 skoraj enak Buff huh.gif
  • 0

#237 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 April 2008 - 12:06 PM

Ja, samo ne vem katerega Buff ima, men se zdi, da je bil Buff pri starih Revlon pudrih temnejši, kot pa pri novih. Mogoče se mi meša. hmm.gif
  • 0

#238 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6789 posts

Posted 01 April 2008 - 12:09 PM

Dilema, sem slikala, ampak jaz ne opazim razlike. Mogoče je edino NC20 bolj svetlejši, NW pa mičkeno na roza potegne ( res minimalno), ampak tako kot se vidi ko sta razmazana dejansko ni konkretne razlike.

IPB Image

• 0

#239 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 01 April 2008 - 12:18 PM

NC20 je rumen in predvsem svetlejši. Oni drugi brez dvoma vleče na roza, kar se vidi že iz zgornje slike embalaže. Na splošno punce, tudi na tujih forumih, pravijo da so uglavnem dosti bolj uporabni NC odtenki.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#240 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 April 2008 - 12:24 PM

Uuuuuu, NC20 bo moj. tongue.gif Hvala!!

Upam samo, da mi ne bo presvetel.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users