Desperate Housewives
Posted 20 May 2009 - 08:55 AM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 20 May 2009 - 09:18 AM
Bolš bi mi bilo, če bi magar skenslal Susan, te patetike od babe glih ne bi pogrešala.
Lynette je pa itak najboljša.=)
Posted 20 May 2009 - 09:23 AM

Je pa seveda potrjena tudi naslednja sezona, enako za Grey's Anatomy, Lost (če koga zanima), pa še nekaj zadev, Weeds, Dexter, itd itd.
Glede zadnjega dela oz. cele zadnje sezone - slabše postaja, to si moramo priznati, Eddie ni več, ta nova Ana mi je kr neki, Lynette je zopet noseča z dvojčki. Ta peta sezona se je začela zelo obetavno, ampak proti koncu - moram priznati - da je moje zanimanje rahlo začelo popuščati.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 20 May 2009 - 09:33 AM

Posted 20 May 2009 - 09:37 AM

Je mislila, da ima spet raka, taka 'komičhna' situacija je bila, in potem ko je izvedela, da je noseča, je vprašala zdravnika:
Are you sure it is not cancer? LOL
Posted 20 May 2009 - 09:49 AM

Sej zdej si glih loudam ta nova dva dela.
Posted 20 May 2009 - 11:07 AM
Posted 20 May 2009 - 11:10 AM
Fakjuuu

Nincha, sori, ampak jasno piše SPOILERS, drugje jaz vedno z belim barvam. Sori.

Ja, Sally, jaz isto mislim.

Posted 20 May 2009 - 11:38 AM
Nič ne vem o Lynette in ravno včeraj sem pogledala zadnji del. :s
I don't think so.

Ana je ena, ki pride živeti z Gabi in Carlosom.

Posted 23 May 2009 - 01:12 PM

Joj, boga Lynette. Una ana mi gre na žiuce pa krneki je, isto k una hčerkica od Toma k je potem živela z njimi pa so jo nakonc mogl odpelat k je skos delala pizdarije pa se neki delala bogo pol. Poroka je pa tut pomoje od Mika pa Susan, pa una babica joj kok je zajebala tm na letališču kao He said he's sorry.

After all this time?
Always.
Posted 27 September 2009 - 11:57 PM
Jutri oz. danes pa Razočarane gospodinje!

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 28 September 2009 - 12:06 AM

After all this time?
Always.
Posted 28 September 2009 - 12:07 AM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 28 September 2009 - 07:10 AM
Jutri oz. danes pa Razočarane gospodinje!

Že imam.

Posted 28 September 2009 - 07:26 AM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users