Jump to content

Photo

izkušnje s frizerji, frizurami in frizerskimi saloni

• Please log in to reply
356 replies to this topic

#221 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 30 June 2008 - 11:55 AM

Prosim.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#222 kikica85

kikica85

sramežljivec

• Člani
  • 1 posts

Posted 07 November 2008 - 04:09 PM

Jaz pa zelo odsvetujem frizerski salon Marko Matjaž v LJ!

Namesto blond in rjavih pramenov je po barvanju prišla ven oranžna in sicer zaradi lenosti in nepoučenosti frizerja (Boruta). Kot prvo mi med prameni ni pustil nič mojih las, kot sem zahtevala, ampak vse pobarval (je veliko hitreje), pa še to samo po vrhu glave (ob straneh nič, saj bi mu to vzelo še več časa). Kot drugo pa bi moral frizer vedeti, da kombinacija barv, ki mi ju je nanesel, povzroči oranžne lase, še posebej, če pobarvaš vse lase.

In kar je najhuje, me je napadel, ko sem rekla, da z oranžno nisem zadovoljna, da sem sama kriva, saj se strinjala z (rjavo!) barvo, ki mi jo je pokazal. In da je to vedno problem, ko se stranke ne morejo odločiti, kaj bi rade. Nato me pobarval na mojo naravno in mi na koncu mastno zaračunal polno ceno 65 evrov! Ko sem bila pred 3 mesci tam, sem za isto storitev (dvojni prameni in striženje) plačala samo 40 evrov (drugi frizer).

Po drugem pranju lasje ponovno postajajo oranžni, da ne govorim o izpadanju zaradi dvakratnega barvanja in tanjšanja las!

Tako da vsakemu odsvetujem, da se gre v ta frizerski salon, saj je res veliki riziko, da ti uničijo lase.

• 0

#223 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 10 November 2008 - 02:19 PM

Kakšne mate kej izkušnje z frizerstvom NIK, na Linhartovi? S katerim frizerjem točno ste zadovoljne in kake so kej cene?

Aja pa še za Studio 4 na Pražakovi me enako zanima.
  • 0
Why so serious?

#224 gospodična*mična

gospodična*mična

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1793 posts

Posted 14 November 2008 - 09:14 AM

tudi mene je v nekem salonu naredila frizerka fleš oranžno, kar še dandanes prebolevam, moji lasje pa tudi, ker si še po pol leta niso opomogli po vsem tretmaju in dokler teh las ne izstrižem, se bodo cepili in lomili...še posebej če moram na vsake toliko imet figaro frizuro al pa peglo za kakšna fotkanja, itd.
No nazadnje sem se šla stričt v CAT in sem ful zadovoljna, tako s frizuro kot s samim pristopom do strank. Najbolj pa to, da se mi je prvič v življenju zgodilo, da me je frizerka res poslušala, kaj si želim in tako tudi naredila...Najbolj sovražim samovoljo nekaterih frizerjev, ki mislijo, da lahko na moji glavi naredijo kar se jim zahoče, ne upoštevajo pa mojih bistvenih želja, za katere menim da pri vsakemu posamezniku, ki se pride frizirat, ne smejo biti zanemarjene!

• 0

#225 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 14 November 2008 - 02:28 PM

Meni gre pri večini frizerjev najbolj na jetra to, da najprej kritizirajo tip las in ti gnjavijo, da si jih nič ne neguješ(da grem slabe volje od frizerja na koncu) , pol pa me na koncu posušijo tako, da sem čisto polizana in izgleda, kot da imam samo ene 10 lasov na glavi (čeprav imam drugače izredno izredno goste). Jaz hodim kar k eni in isti frizerki, pri kateri sem vedno zadovoljna in mi nikol ne uniči las oz. mi jih ne izsuši bolj, kot že imam suhe.
  • 0

• Guests

Posted 14 November 2008 - 05:32 PM

Še dobro, da imam eno frizerko v familiji in grem lahko do nje, pa rečem, naj mi postriže samo konice in to potem dejansko naredi smile.gif. V splošnem me pa tudi to rešuje, da (odkar sem ven iz pubertete smile.gif) nimam nobenih želja po spreminjanju frizure. Dolgi lasje so mi všeč in mi pašejo, barvam si jih ne, potem si pa pač samo konice strižem.
  • 0

#227 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 15 September 2010 - 08:26 AM

Do sedaj sem imela frizerko s katero sem bila kar zadovoljna. Samo se mi zdi, da ni vedno zadela točno to kar sem si želela pa še cene so zelo visoke. Zato bi prosila, da mi priporočite kakšen frizerski salon, kjer bi cena za barvanje in striženje bila do 70 evrov in frizer, ki uskladi tvoje želje s tem kar ti resnično paše oz. sam točno ve kakšna barva in oblika frizure bi pasala na obraz, tako da si lahko brez skrbi da bo dobro izpadlo.
Zanima me pa za LJ ali okolico (Grosuplje, Brezovica, ...)?
  • 0
To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.
Ralph Waldo Emerson

#228 _vrtnca_

_vrtnca_

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1372 posts

Posted 04 May 2011 - 09:59 PM

Kje se strižejo vaši fantje, bratje..? biggrin.gif Fanta imam namen peljati k drugemu (boljšemu) frizerju/ki, saj ga ta, h kateri hodi že od otroštva, milo rečeno grozno postriže (ocufan piščanc ali kahla na glavi.press twisted.gif )

Cilja na bolj moderen, mladostni stil, zanima me pa za Ljubljano. smile.gif
  • 0
Earth provides enough to satisfy every man's need, but not every man's greed.

Mahatma Gandhi

#229 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 04 May 2011 - 10:19 PM

kahla a.k.a. čelada je zakon! sleep.gif
K. se je šišal pri Miču (ne priporočam, meni je bil ene parkrat milo rečeno grozen v glavo), veliko bolje so ga sredili na Viču v Simple salonu. brat&foter se šišata v istem salonu kot mati&jaz, torej pri Jerneju Munhu na Slomškovi, fotra šišne za 13€, brat da pod 20.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

• Guests

Posted 05 May 2011 - 09:37 AM

Mojga fanta strizem jaz. smile.gif

Moram rect, da se zadovoljna z Marko Matjaz v LJ, do zdaj sem bla 2x in ceprv mi je prvic naredila resice, ki jih nisem hotla met, je bla frizura vseeno ok. To, kar mam pa zdaj, je pa sploh super, sploh, ker sem hotela, da me ostrize ravno na kratkega paza, pa mi je rekla, da bo glede na mojo obliko obraza in tip las, boljse, ce me ostrize tako, da bojo spredaj malo daljsi pa da mi po vrhu cisto malo dol pobere, da bo vec volumna. In je res ful fajn.
  • 0

#231 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 08 June 2011 - 01:21 PM

Mi lahko prosim priporočate enega res DOBREGA frizera v Celju? Cena ni važna, samo, da zna stričt in ima izkušnje z asimetričnimi frizurami. Sem slišala za nekega Kristjana? Je v redu?
  • 0

#232 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 08 June 2011 - 08:14 PM

H Kristjanu je hodila moja mami kar nekaj let (iz Ljubljane v Celje z vlakom, že to nekaj pove biggrin.gif ), pa ma najbolj nemogoč tip pas. Zdej ma tle svojega novega frizerja, ampak Kristjana (če ni celo Christian) je vedno ful pohvalila. Ampak a ni bil vmes v Lj.? Oz. je še? To sem slišala, vem pa ne.
  • 0

#233 _vrtnca_

_vrtnca_

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1372 posts

Posted 08 June 2011 - 08:30 PM

Kristijan ima salone v Celju, Luciji in Trbovlju.

ksfhair

• 0

Mahatma Gandhi

#234 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 09 June 2011 - 04:51 PM

Mene je Kristjan friziral enkrat, sem šla za model. Je zanimiv tip twisted.gif , je pa tudi baje SVINJSKO DRAG.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#235 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23265 posts

Posted 09 June 2011 - 06:27 PM

Ta je baje oh in sploh, ja. Ampak pomoje dobiš za manj denarja tudi kakšnega drugega, ki je ravno tako v redu.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#236 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 09 June 2011 - 07:40 PM

men to ni drago, so mi pa totalno lame te fore o rangih frizerjev.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#237 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 10 June 2011 - 09:15 AM

QUOTE(Špela @ 9. 6. 2011 - 20:40) View Post

so mi pa totalno lame te fore o rangih frizerjev.

^^Ja, men tud!
  • 0

#238 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 10 June 2011 - 10:34 AM

Ja, meni tudi. Kaj to pomeni svinjsko drag? Kolko bi dala za modno striženje srednjih las brez barvanja?
  • 0

#239 _vrtnca_

_vrtnca_

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1372 posts

Posted 10 June 2011 - 12:39 PM

iz cenika na zgornjem linku:

BASIC HAIR STYLIST, KSFH STYLIST, ART DIREKTOR
Umivanje las 3,50 EUR, 4,00 EUR, 4,00 EUR
Fen + oblikovanje dolgi las 8,00 EUR, 9,00 EUR, 11,00 EUR
Striženje-modno 16,00 EUR, 18,00 EUR, 21,00 EUR

• 0

Mahatma Gandhi

#240 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 10 June 2011 - 06:43 PM

Jah, jaz dajem za umivanje las, pramena (+preliv ali tudi ne), striženje, likanje 30€! laugh.gif Prej sem pa dajala vsaj oz. okoli 70.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users