Jump to content

Photo

najbolj nenavadne navade

• Please log in to reply
1464 replies to this topic

#221 Zasanjana

Zasanjana

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 452 posts
  • Interests:drsanje, umetnost

Posted 17 April 2006 - 11:19 AM

Jinadaze: ja, ampak meni se teža spreminja iz ure v uro!!! zares. In to po 2-3 kg, včasih tudi 4.
Zjutraj ko vstanem grem na tehtnico je teža kul, potem pa grem pod tuš in še nič ne jem, pa grem na tehtnico in imam že 2 kg več, potem če jem je ok, in potem čez nekaj ur če nič več ne jem, je 1 kg manj, če spet kaj jem, gre spet 1 kg gori, zvečer pa kakor je včasih gre dol, včasih pa ostane gor, pa gre zjutraj dol in obratno biggrin.gif

To sem napisala da vem da si zjutraj lažji in zvečer težji, ampak pri men se še bolj čudno dogaja.

hudička: ja vsi smo freaki hehe laugh.gif Samo je res smešno tole brat, se nasmeješ, vidiš da smo zares samo ljudje, z določenimi navadami, kretnjami, ... ;)
  • 0

#222 Zasanjana

Zasanjana

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 452 posts

Posted 17 April 2006 - 11:21 AM

aja jaz pa skoz spim da tv gori, ampak mora biti čisto potiho oz. zvok izključen. Ali pa res minimum. In vedno mora goreti ena luč v stanovanju (ki vsaj malo sveti v sobo (imam zaprta vrata), samo vseeno. Me je strah rolleyes.gif

In vedno ko sem doma, skoraj vedno gorijo čisto vse luči (grda navada + velik račun za elektriko potem).
  • 0

#223 Zasanjana

Zasanjana

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 452 posts

Posted 17 April 2006 - 11:23 AM

[quote=Špela][quote=Lia][quote=callista]
- Pa preden dam kaj v usta, moram obvezno povohat.
[/quote]

A to je mišljena hrana ali tudi kaj drugega biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif [/quote]

jaz obvezno povoham lulčka, preden ga začnem fafat. biggrin.gif

Pametno ja biggrin.gif in kaj če ti vonj ni všeč ? biggrin.gif

Joj se spomnem k je enkrat enmu tipu fak prov smrdel, po gnoju itd, nevem kako je to možno, ampak je res. Njegov oči je imel doma kmetijo, in verjetno od tega ali nevem, grozno!!!
In nism hotla fafat rolleyes.gif

p.s.: sorč za 3 poste naenkrat oops.gif
  • 0

#224 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 17 April 2006 - 11:25 AM

QUOTE(Zasanjana)
Pametno ja biggrin.gif in kaj če ti vonj ni všeč ? biggrin.gif

odklonim faf, kaj pa drugega. biggrin.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#225 loris

loris

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 198 posts

Posted 17 April 2006 - 11:26 AM

[quote=Špela]loris, jaz sem obsedena z umivanjem rok, skos jih mam pod vodo in si jih posledično tut skos pacam s kremo ali losjonom. biggrin.gif in ni šans, da spim pri prižganem računalniku (na srečo ga doma nimam v svoji sobi), ker me moti brnenje za popizdit. ne moti me govorjenje, muzika, dretje z ulice (tega pri nas itak ni biggrin.gif), ampak brnenje računalnika pa. in to zelo! biggrin.gif

aja točno...tudi jaz in kreme smo konstantno skupaj biggrin.gif zvečer sploh ne morem zaspat, če si ne namažem rok z kremo smile.gif

no da brnenje na računalniku sploh ne omenjam...ker ga že v službi poslušam 8 ur in ko pridem domov, je zadnja stvar ki jo želim slišat. kaj šele zjutraj smile.gif
  • 0

#226 smetanca

smetanca

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1269 posts

Posted 17 April 2006 - 11:38 AM

tudi jaz sm obesedna s parnimi stevili-pa naj gre za karkoli, vsako stvar bom naredila veckrat (seveda v parnih cifrah) grem zvecer pregledat ce so zaklenjena vrata,ce je likanik izkljucen,vsa okna zaprta,da stedilnik ne gori..
obsedna z zaprtimi vrati - ne morem se ucit, spat v prostoru kjer so odprta vrata!
motijo me napol odprto okno, popolnoma ali nic ("obrlht" oz. "na kip" pri meni skoraj odpade)
tud jz prevoham vsako stvar!
in zadnj cas sem nenavadno obsedena s svojo postavo in cunjami - vsak dan poskusim poletno minico in bele hlace! (ker ju seveda se ne nosim in imam na tak nacin nekaksen nadzor)
vcasih nisem imela obcutka ali me tisci lulat ali ne in sem si s pestjo udarjala po predelu mehurja rolleyes.gif
in se ena obupna stvar - nekaterh stvari se preprosto ne morem nauciti in se jih napiflam, potem pa si to stvar v glavi ponavljam se zelo dolgo (ko je ze test ali karkoli pac mimo) - ker sama od sebe pride wink.gif
  • 0

#227 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 17 April 2006 - 11:42 AM

QUOTE(smetanca)
vcasih nisem imela obcutka ali me tisci lulat ali ne in sem si s pestjo udarjala po predelu mehurja rolleyes.gif

če js ne vem, al me tišči lulat al ne, pol popijem mal vode, mal skačem v luft pa pomaga. biggrin.gif bolš kot pa da se tolčeš po mehurju.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#228 Lia

Lia

sramežljivec

• Člani
  • 82 posts

Posted 17 April 2006 - 11:50 AM

Kako je pa to možno, da kdo ne ve, ali ga lulat tišči ali ne? biggrin.gif Če nimaš občutka da te, potem te že ne wink.gif . Razen če te, pa ne moreš it? ermm.gif
  • 0

#229 smetanca

smetanca

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1269 posts

Posted 17 April 2006 - 11:55 AM

QUOTE(Lia)
Kako je pa to možno, da kdo ne ve, ali ga lulat tišči ali ne? biggrin.gif Če nimaš občutka da te, potem te že ne wink.gif . Razen če te, pa ne moreš it? ermm.gif

tezave z mehurjem :!: ermm.gifohmy.gifz. nasplosno s "tovrstnim izlocanjem"...in sm pac pol vedla, sele k mi je na mehur neki mocno prtiskal...
  • 0

#230 Lia

Lia

sramežljivec

• Člani
  • 82 posts

Posted 17 April 2006 - 12:00 PM

Aha, to pa že. Upam, da nimaš več teh težav.
  • 0

#231 smetanca

smetanca

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1269 posts

Posted 17 April 2006 - 12:02 PM

nop (morm potrkat) wink.gif
  • 0

#232 Lia

Lia

sramežljivec

• Člani
  • 82 posts

Posted 17 April 2006 - 12:07 PM

Trk trk wink.gif
  • 0

#233 hudička

hudička

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2225 posts

Posted 17 April 2006 - 12:18 PM

QUOTE(smetanca)
nop (morm potrkat) wink.gif

a na mehur twisted.gif
  • 0
Sprijazni se s svojim življenjem.Sprejmi ga takega kot je sedaj, da slučajno ne zgrešiš še tistega drobca sreče,ki čaka nate! (Phil Bosmans)

#234 Zasanjana

Zasanjana

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 452 posts

Posted 17 April 2006 - 01:01 PM

Nikoli ne pomijem posode takoj, oziroma jo zvečer ali naslednji dan.

Pudinga nikoli ne jem z majhno žličko.

Ko grem pod tuš, najprej stojim v kadi in nase spuščam skorajda vročo vodo, ker se tako sproščam. Šele nato se skopam.

Če grem v trgovino in nabavim hrano, kar mislim da moram vsako stvar vsaj malo probati še isti dan biggrin.gif
  • 0

#235 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 April 2006 - 01:15 PM

QUOTE(Zasanjana)
Če grem v trgovino in nabavim hrano, kar mislim da moram vsako stvar vsaj malo probati še isti dan biggrin.gif

Ja, to tudi jaz - kar vse moram odpret in probat. Potem pa je vse načeto in v momentu postane za naslednjo uporabo precej manj privlačno. biggrin.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#236 Zasanjana

Zasanjana

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 452 posts

Posted 17 April 2006 - 01:34 PM

QUOTE(Jenna)
QUOTE(Zasanjana)

Ja, to tudi jaz - kar vse moram odpret in probat. Potem pa je vse načeto in v momentu postane za naslednjo uporabo precej manj privlačno. biggrin.gif

ja biggrin.gif Točno tako smile.gif Samo treba bi se bilo tega odvadit. 8)
  • 0

#237 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 26 April 2006 - 08:40 PM

QUOTE(loris)
- lahko zaspim samo v popolni temi...še monitor moram ugasnit, sicer me tista zelena lulčka moti rolleyes.gif (fant zgublja živce biggrin.gif )

- vedno ko stopim v hišo, letim takoj v kopalnico in si umijem roke. Mislim da že dolgo ni bilo dneva ko si nebi vsaj 5krat v dnevu jih omila smile.gif

- vsak pulover, predno ga oblečem, povoham smile.gif in posebej še po d pazduho! četudi je opran, mi lahko smrdi in bo ponovno romal v košaro ta pranje :banghead:

tud tukaj.... predvsem uno s temo je tko, da si zjutraj, ko zunaj že bolj svetlo (itak je tko že ob 6h), si dam kakšno coto čez oči (majico ipd.) pa po novem imam še vato v ušesih. Sicer lubi ne smrči ful, sam se pa kdaj tko obrne, da bolj tko mal smrči oz. čudn diha, da se pol od tega zbudim bolj kot gre proti jutru... če hočem spat v enem kosu imam pol kr lepo vato v ušesih pa je biggrin.gif

• 0
Posted Image

#238 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 26 April 2006 - 09:44 PM

tisti ušniki,namejneni posebej za tiho in prijetno spanje,delajo mnogo bolj kot vata v ušesih biggrin.gif laugh.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#239 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 26 April 2006 - 09:59 PM

QUOTE(rea)
tisti ušniki,namejneni posebej za tiho in prijetno spanje,delajo mnogo bolj kot vata v ušesih biggrin.gif laugh.gif

ja treba jih je kupit (sploh ne vem, kje se dobijo), vata je pa skoz pri roki wink.gif

... in kje se to dobi, pa iz česa je?

• 0
Posted Image

#240 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 28 April 2006 - 09:48 PM

Kadar hodim po stopnicah navzdol brez modrcka si joske drzim k me grozno cukajo. biggrin.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users