Hvalimo & Grajamo
Posted 10 April 2010 - 05:54 PM
Hja no ... načeloma se mi ne da ukvarjati s takimi izmečki (sem preveč živčna in žalostna obenem,
da je toliko glupih žensk na svetu), ampak tokrat pa še enemu debilčku nisem mogla pustiti veselja.
No, saj vprašanje, če je sploh dojela karkoli. Delovala je tako, da možganov sploh ne zna aktivirati.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 10 April 2010 - 06:41 PM

Pablo Picasso
Posted 10 April 2010 - 06:51 PM

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 09 July 2010 - 01:54 PM
OMG, danes sem prvič po nekaj letih dobila eno stvar iz Amerike, ki je bila malo dražja (torba) in sem plačala €10 za carino!! Wtf?!

Torba je bila s poštnino vred $28.
Potem pa piše: uvozne dajatve €3, izstavitev položnice €7!
A me zajebavate?!

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 05 April 2011 - 08:47 PM
GIGANTSKI MINUS za kvazi zobozdravnika iz študentske ambulante na Aškerčevi. Danes smo imeli sistematski, ki zajema tudi zobozdravniški pregled; pridem v ordinacijo, me nek petindvajsetletni kao frajer z nekim 'jaz sem glavni, jaz sem faca' napade z vprašanji kaj nosim v vrečki, zakaj mu nisem nič prinesla, kaj nosim te cunje s sabo, ok, si mislim svoje, verjetno ima tak pristop, kao mladosten, sproščen, pa te fore, ko se mi on in njegova sestra, kake 3 leta starejša od mene, začneta režat in podjebavat, ampak ok, ajde, briga me, samo da čimprej končam. Odprem usta in mi reče 'kaj imaš ta drek na zobeh', jaz pa 'ha?' 'ja kaj imaš take grde umazane', pa skapiram kaj verjetno misli in mu razložim, da je to ostalo par pikic od lepila, ko sem imela aparat, ker mi ortodontka ni spucala dol v nulo, zobozdravnica pa se s tem noče ubadat, sama pa si itak ne morem praskat z iglo po zobeh
(pa sploh ni taaaaaako opazno in moteče). In potem mi začne nabijat, da imam umazane zobe, 'a so te naučili, da se zobje umivajo', 'a si slišala kdaj za zobno nitko, nitkat so te pa ja naučili', 'drugič pridi s čistimi zobmi' in podobno, jaz sem ostala brez besed, mi je uspelo samo izdaviti na svidenje in sem se pobrala, fak no, jaz v življenju še nisem doživela nekega takega odnosa, pa že cel dan razmišljam o tem, prav sram me je, pa ne vem zakaj. Ajde, bi rekla, če bi imela umazane zobe, pa jih nisem imela, ker jih prvo kot prvo vsakič umivam skoraj deset minut, da ja spucam vse dol, ker mi je ogaben filing, da imam umazanijo gor, pa preden grem k zobozdravniku si jih dvakrat umijem, da so res tiptop, pol pa mi začne s takimi izjavami, skrajno profesionalno, svaka čast.
Pablo Picasso
Posted 05 April 2011 - 09:00 PM
Posted 05 April 2011 - 09:01 PM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 05 April 2011 - 09:23 PM
:|
Coco, mi je cisto jasno, kako se pocutis, kolikor se poznam, bi se pocutila enako (sram brez razloga >.<) in se vsaj par dni sanjala o tem, kako sem kretena razbila ali ga vsaj nadrla. :|
Posted 05 April 2011 - 09:46 PM

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 05 April 2011 - 09:51 PM
Pa glede te Aškerčeve - sploh ne vem, kaj naj si mislim, mi deluje, kot da se zdravnikom tam ne da živet in ti pol samo nabijajo neki (edino tista medicinska sestra si je vzela čas za nas pa nam vse lepo razložila in odgovorila), zadnjič sem šla k Škerlovi (ki je sicer ful prijazna pa simpatična pa vse, ampak mi deluje bolj tako tako), da jo vprašam za izpuščaje, pa je rekla, da ni za skrbet, da je to od suhega zraka v stanovanju, moja zdravnica pa mi je rekla, da je to pitirijaza, ki pa je nekaj čisto drugega kot izpuščaj od suhega zraka.
Pablo Picasso
Posted 05 April 2011 - 10:05 PM
Am, jaz sem bila popoldne tam, tako da te nisem mogla videt. Je pa res, da je hodila tam ena, za katero sem najprej mislila, da bi lahko bila ti. Ampak sem potem pogruntala, da ima prekratke lase.

Aja, sem pa mislila, da sem te videla že prejšnji teden enkrat. Gor, malo višje od Zare ti je bila ena punca podobna. Pa roza (oz. fuksija barve) majco/pulover je imela. Ampak sem jo res tako na hitro pa od daleč videla, da sem res dvomila, da bi bila ti...

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 05 April 2011 - 10:09 PM
Pablo Picasso
Posted 06 April 2011 - 11:16 AM

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 19 April 2011 - 08:13 PM
IMajo bobbi brown izdelke in sem šla vprašat za puder. Punci razložim kakšnega bi imela in izbereva.
POtem mi pa sam ponudi da mi da tester v škatlico. Muller, Limoni. Douglas, watch and learn!

V glavnem, dekle je bilo zelo prijazno in ustrežljivo, vse pohvale.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 19 April 2011 - 08:18 PM
Posted 19 April 2011 - 08:59 PM
Posted 19 April 2011 - 09:26 PM
Posted 19 April 2011 - 09:33 PM
In da testerji obstajajo zato, da si jih prodajalke nosijo domov ...
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 19 April 2011 - 09:36 PM
Posted 20 April 2011 - 06:11 PM
In da testerji obstajajo zato, da si jih prodajalke nosijo domov ...
Ja! Sebi in svojim kolegicam. Poznam ene par takih, katerih kolegice delajo v drogerijah in dobivajo od njih ful nekih testerjev za parfume, pa draga senčila v praktično polni velikosti, mini maskare dragih znamk ipd.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users