Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#221 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26155 posts

Posted 23 October 2007 - 03:44 PM

mene pa moti to, da se folk ne zna soočiti s svojimi problemi in potem še druge obremenjuje s tem
  • 0

#222 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27532 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 23 October 2007 - 05:31 PM

Dihanje za ovratnik.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#223 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 23 October 2007 - 05:52 PM

Zadnje case me skoraj nic ne moti.Vse sprejemem tak kot je in vem, da jaz ne morem vplivat.C e je sila je najboljse odkorakat oz. it v neko skrajnost(jaz), da me ne bo vec oviralo. Kar me bo pa vedno motilo je to, da se ljudje ne znajo obnasat. Svojih "nepopolnosti", ki so banalni ne opazijo in ne izboljsajo.Stojijo xx let na istem nivoju.
  • 0
Achte auf deine Gefühle, denn sie formen die Energie und damit dein Leben!

#224 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 23 October 2007 - 07:00 PM

QUOTE(Ana @ 23. 10. 2007 - 15:47) View Post

- grozno me moti, da fantje pljuvajo po tleh. Mislim halo. To mi je tak grozno neokusno ko ena nevzgojene svinje so. Potem pa hodim po ulici in je vsaj prepojena s slino. Bljah.

Ej Ana, ravno to sem dons 2x doživela, da je mimoidoči desc (ne morm bolj primernega izraza zbrat za take) direktno pljunil vpričo mene. Mislm, men se je kar obrnil - dobesedno. In sem prav začela razmišljat, kaj jim fali v glavi, da to počnejo pa kje majo kej bontona. Primitivci neotesani. K bi vedli, kok so nagraužni. bruh.gif
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#225 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 13 November 2007 - 08:50 AM

Da kličeš ljudi recimo ob 7h zjutraj smile.gif in so vsi nataknjeni, ker si jih zbudil. Jaz ne razumem, zakaj imajo potem vklopljen telefon? Jaz ga vedno zaprem ko grem spat, če grem kinkati popoldan ga dam na potiho. I don't get it. Če imajo celo noč prižgan gsm, je tudi logično, da jih bo kdo klical, a ne? butl.gif

In pa pps-ji v stilu: moj prijatelj, moj angel, moj....... misli Dalai Lame.... že 1000 sem jih videla in mi gredo kar kocine pokonci ko kakšnega dobim. Pa kdo sploh to pošilja? Že nekaj časa jih brišem brez da jih sploh odprem. wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#226 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 13 November 2007 - 10:36 AM

Jooooj... PPSji gredo meni tudi na živce!
In pa razni mejli v stilu "pošlji to naprej vsem prijateljem in v naslednjih 5 dneh boš spoznal ljubezen svojega življenja"! verymad.gif

Pa čist sem šokirana ko dobim to od koga, za katerega sem bila prepričana, da nikoli kaj takega ne bi poslal naprej. blink.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#227 Hannah

Hannah

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2559 posts

Posted 14 November 2007 - 08:41 PM

Hvala enako Immortelle!!!
  • 0
Vse, kar si že bil,
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.

(V. Bajac - Knjiga o bambusu)

#228 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 14 November 2007 - 10:06 PM

- Ko mi nekdo začne o nečem govorit, potem pa ne pove do konca. Začne ravno toliko, da dobim zanimanje potem pa neha. verymad.gif
  • 0

#229 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 14 November 2007 - 11:57 PM

Ja, ko rece najprej:" Moram ti nekaj povedat." ...naplete zacetek, potem pa si na sredini, ko te zacne najbolj zanimat razplet premisli:" Eh ne, ne bom ti povedal/a."
Zakaj pol sploh nacenja, dddd

• 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#230 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 14 November 2007 - 11:58 PM

^Točno ! ohmy.gif
  • 0

#231 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 15 November 2007 - 07:39 AM

QUOTE(Kinky @ 13. 11. 2007 - 8:50) View Post

In pa pps-ji v stilu: moj prijatelj, moj angel, moj....... misli Dalai Lame.... že 1000 sem jih videla in mi gredo kar kocine pokonci ko kakšnega dobim. Pa kdo sploh to pošilja? Že nekaj časa jih brišem brez da jih sploh odprem. wink.gif

Enako ... no, kdo to pošilja, vem. Ni mi pa jasno, kdo to bere in še manj - kera budala gre one PPT fajle delat.

QUOTE(Ana @ 23. 10. 2007 - 14:47) View Post

- grozno me moti, da fantje pljuvajo po tleh. Mislim halo. To mi je tak grozno neokusno ko ena nevzgojene svinje so. Potem pa hodim po ulici in je vsaj prepojena s slino. Bljah.

To počno samo čefurji. smile.gif Vsaj v LJ nisem še videl tako defektnega človeka, ki bi pljuval po tleh in ne-bil čefur. twisted.gif

• 0

#232 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 15 November 2007 - 10:03 AM

Mah, ti lahko zagotovim, da tega ne delajo samo čefurji, žal se najde razen folk ki to počne. Se pa tudi meni zdi zelo grdo in se zgražam ko vidim koga, ki pljune po tleh.

Na živce mi gre en moj sosed, ki kadi na hodniku, oz. v bloku. Recimo pride ven iz stanovanja pa si prižge cigareto, včasih celo čik po tleh vrže, govedo nevzgojeno, dabigakokljabrcnilavjajca. Potem meni smrdi stanovanje, ker pač vrata ne tesnijo tako dobro kot bi jaz želela. Imamo pa zelo pridno čistilko, ki vsak dan čisti hodnik in stopnišče, vse je zelo zelo čisto, pa se mi mamica malo smili, ker ima zaradi tega gnoja še več dela (in njemu podobnih osebkov). down.gif

(pa tudi sama občasno kakšnega prižgem, da ne bo kdo razumel, da sem kakšen smoking nazi ali kaj podobnega; to mi gre pa na živce)

Se bolje počutim sedaj, uff! smile.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#233 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18518 posts

Posted 15 November 2007 - 10:13 AM

QUOTE(sajk @ 15. 11. 2007 - 7:39) View Post

čefur.

Sajk, kako veš, da so čefurji? Jaz sem namreč čefur. Vzgojen sem tako, da ne pljuvam po tleh. Kot čefur v Sloveniji poznam Slovence, ki pljuvajo po tleh. Počnejo tudi druge, zame nezaslišane stvari. V življenju sem spoznal, da jih počnejo vsi, ne glede nato ali so čefurji (karkoli to že pomeni) ali pa so kaj drugega.

Ker sem ravno v ustrezni rubriki, naj povem, da me moti rasizem. Ne morem si kaj, da ne bi kdaj pa kdaj reagiral nanj, čeprav tepcem ne pride do živega noben argument.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#234 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 15 November 2007 - 10:16 AM

Errol, lepo si to napisal, se strinjam s tabo glede vsega. wink.gif
  • 0

• Guests

Posted 15 November 2007 - 12:01 PM

Errol, zdej te mam še rajš kot prej wub.gif tongue.gif
Lepo si povedu, ja.
Tudi meni gre na živce rasizem, nacionalizem, posploševanje in diskriminacija.
  • 0

#236 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 15 November 2007 - 02:55 PM

Meni pa grejo na živce ženske, ki so sredi zime in mraza oblečene v ultra mini krilo, tanke nogavice in jaknico, da jim pol hrbta ven gleda in potem jamrajo kako je mrzlo in kako njih zebe. Zaboga, obleči se primerno letnemu času, pa te ne bo zeblo.
  • 0

#237 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14271 posts

Posted 15 November 2007 - 03:07 PM

Kalypso, se strinjam! Še huje je če vidiš da imajo kar rdečo kožo od mraza in ti obenem trdijo da jih ne zebe! Ja, seveda sonce te je opeklo! rolleyes.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#238 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24723 posts

Posted 15 November 2007 - 04:10 PM

QUOTE(Errol @ 15. 11. 2007 - 10:13) View Post

Sajk, kako veš, da so čefurji? Jaz sem namreč čefur. Vzgojen sem tako, da ne pljuvam po tleh. Kot čefur v Sloveniji poznam Slovence, ki pljuvajo po tleh. Počnejo tudi druge, zame nezaslišane stvari. V življenju sem spoznal, da jih počnejo vsi, ne glede nato ali so čefurji (karkoli to že pomeni) ali pa so kaj drugega.

Ker sem ravno v ustrezni rubriki, naj povem, da me moti rasizem. Ne morem si kaj, da ne bi kdaj pa kdaj reagiral nanj, čeprav tepcem ne pride do živega noben argument.

tukaj bi samo dodala ...

tudi moje korenine segajo preko Kolpe, ampak se nikoli nisem in nikoli ne bom počutila kot čefur.

Čefur je zame state of mind (po večini južnakov, včasih se pa še kakšen "izgubljen" slovenček najde), h kateremu sodi določen stil oblačenja, predvsem pa obnašanja, izražanja ... čez katerega se tudi sama velikokrat zgražam.
Ostali "ne čefurji" pa smo samo potomci južnjakov, ki se znamo primerno obnašat in ne izstopamo v nobenem pogledu od ostalih "slovencev".

To, da pa pljuvajo samo čefurji je pa itak brezvezna izjava. Videla sem ljudi različnih nacionalnosti, ki pljuvajo po cesti.

Čeprav je meni še bolj nagravžna fora (hvala bogu sem ji bila priča samo enkrat v življenju in sem vsebino želodca komaj obdržala v sebu) ko je en pred mano hodil in med hojo hladno prst položil na nosnico, čez drugo se pa "useknil" v zrak oz. na tla. Zgrešil me je po moje za pol metra. Pa človek božji ... kako bolan um se sploh lahko spomni take rešitve.

Groza me pa je izjav kot naprimer: nikoli ne bi mogel/a biti z južnakom oz. starši bi ponoreli, če bi dam pripeljal/a južnaka ... takšen folk se mi zdi prav omejen in mi ga je po eni strani škoda.
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

• Guests

Posted 15 November 2007 - 06:11 PM

No, tudi meni gre na živce rasizem (ko se že ravno o tem pogovarjate).

Drugače mi gredo na živce samovšečneži, egomani, ki mislijo, da imajo o vsem prav, pa čeprav se na neko področje sploh ne spoznajo. rolleyes.gif Nikakor jih ne moreš prepričati, da pač ti obvladaš eno področje, oni drugo in da naj pač upoštevajo tvoje nasvete, ker o tem veš več (kot da bi recimo jaz šla enemu električarju soliti pamet, pa pojma nimam o elektriki! rolleyes.gif ermm.gif). Ja, zdaj lahko rečem, da je res težko delati s takimi ljudmi in da se jim bom skušala izogniti v velikem loku. Za povrh so pa nakateri še taki, da na vse pretege žalijo, ko pa poveš, da se lahko kaj zmeniš tudi na bolj prijazen način, pa začnejo groziti s tožbo. Mislim ... Jaz res ne vem, kje za vraga živimo. Folk je utrgan ... blink.gif rolleyes.gif
  • 0

#240 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 15 November 2007 - 06:34 PM

jaz pa poznam recimo tudi nekaj srbov, ki ne bi želeli hodit s slovencem, hrvatom, najmanj pa še s kakim muslimanom (oni so pravoslavci). na primer moja kolegica je pravoslavka in srbkinja pa pravi, da doma ne bi bili najbolj veseli, če bi pripelala muslimana al pa hrvata. slovenec še gre nekak skozi. in ona si tudi "išče" srba, ker pravi, da ma z njimi največ skupnega.
saj so ti predsodki brezvezni, samo po drugi strani pa jaz tudi, če bi lahko zbirala, ne bi bla z muslimanom, ker se 100% ne bi hotela prilagodit njihovim običajem, oni pa veliko dajo na to.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users