Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 23 October 2007 - 03:44 PM
Posted 23 October 2007 - 05:31 PM
Pablo Picasso
Posted 23 October 2007 - 05:52 PM
Posted 23 October 2007 - 07:00 PM
- grozno me moti, da fantje pljuvajo po tleh. Mislim halo. To mi je tak grozno neokusno ko ena nevzgojene svinje so. Potem pa hodim po ulici in je vsaj prepojena s slino. Bljah.
Ej Ana, ravno to sem dons 2x doživela, da je mimoidoči desc (ne morm bolj primernega izraza zbrat za take) direktno pljunil vpričo mene. Mislm, men se je kar obrnil - dobesedno. In sem prav začela razmišljat, kaj jim fali v glavi, da to počnejo pa kje majo kej bontona. Primitivci neotesani. K bi vedli, kok so nagraužni.

The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 13 November 2007 - 08:50 AM

In pa pps-ji v stilu: moj prijatelj, moj angel, moj....... misli Dalai Lame.... že 1000 sem jih videla in mi gredo kar kocine pokonci ko kakšnega dobim. Pa kdo sploh to pošilja? Že nekaj časa jih brišem brez da jih sploh odprem.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 13 November 2007 - 10:36 AM
In pa razni mejli v stilu "pošlji to naprej vsem prijateljem in v naslednjih 5 dneh boš spoznal ljubezen svojega življenja"!

Pa čist sem šokirana ko dobim to od koga, za katerega sem bila prepričana, da nikoli kaj takega ne bi poslal naprej.

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 14 November 2007 - 08:41 PM
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.
(V. Bajac - Knjiga o bambusu)
Posted 14 November 2007 - 10:06 PM

Posted 14 November 2007 - 11:57 PM
Ja, ko rece najprej:" Moram ti nekaj povedat." ...naplete zacetek, potem pa si na sredini, ko te zacne najbolj zanimat razplet premisli:" Eh ne, ne bom ti povedal/a."
Zakaj pol sploh nacenja, dddd
Posted 14 November 2007 - 11:58 PM

Posted 15 November 2007 - 07:39 AM
In pa pps-ji v stilu: moj prijatelj, moj angel, moj....... misli Dalai Lame.... že 1000 sem jih videla in mi gredo kar kocine pokonci ko kakšnega dobim. Pa kdo sploh to pošilja? Že nekaj časa jih brišem brez da jih sploh odprem.

Enako ... no, kdo to pošilja, vem. Ni mi pa jasno, kdo to bere in še manj - kera budala gre one PPT fajle delat.
- grozno me moti, da fantje pljuvajo po tleh. Mislim halo. To mi je tak grozno neokusno ko ena nevzgojene svinje so. Potem pa hodim po ulici in je vsaj prepojena s slino. Bljah.
To počno samo čefurji.

Posted 15 November 2007 - 10:03 AM
Na živce mi gre en moj sosed, ki kadi na hodniku, oz. v bloku. Recimo pride ven iz stanovanja pa si prižge cigareto, včasih celo čik po tleh vrže, govedo nevzgojeno, dabigakokljabrcnilavjajca. Potem meni smrdi stanovanje, ker pač vrata ne tesnijo tako dobro kot bi jaz želela. Imamo pa zelo pridno čistilko, ki vsak dan čisti hodnik in stopnišče, vse je zelo zelo čisto, pa se mi mamica malo smili, ker ima zaradi tega gnoja še več dela (in njemu podobnih osebkov).

(pa tudi sama občasno kakšnega prižgem, da ne bo kdo razumel, da sem kakšen smoking nazi ali kaj podobnega; to mi gre pa na živce)
Se bolje počutim sedaj, uff!

---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 15 November 2007 - 10:13 AM
čefur.
Sajk, kako veš, da so čefurji? Jaz sem namreč čefur. Vzgojen sem tako, da ne pljuvam po tleh. Kot čefur v Sloveniji poznam Slovence, ki pljuvajo po tleh. Počnejo tudi druge, zame nezaslišane stvari. V življenju sem spoznal, da jih počnejo vsi, ne glede nato ali so čefurji (karkoli to že pomeni) ali pa so kaj drugega.
Ker sem ravno v ustrezni rubriki, naj povem, da me moti rasizem. Ne morem si kaj, da ne bi kdaj pa kdaj reagiral nanj, čeprav tepcem ne pride do živega noben argument.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 15 November 2007 - 10:16 AM

Posted 15 November 2007 - 12:01 PM

Lepo si povedu, ja.
Tudi meni gre na živce rasizem, nacionalizem, posploševanje in diskriminacija.
Posted 15 November 2007 - 02:55 PM
Posted 15 November 2007 - 03:07 PM

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 15 November 2007 - 04:10 PM
Sajk, kako veš, da so čefurji? Jaz sem namreč čefur. Vzgojen sem tako, da ne pljuvam po tleh. Kot čefur v Sloveniji poznam Slovence, ki pljuvajo po tleh. Počnejo tudi druge, zame nezaslišane stvari. V življenju sem spoznal, da jih počnejo vsi, ne glede nato ali so čefurji (karkoli to že pomeni) ali pa so kaj drugega.
Ker sem ravno v ustrezni rubriki, naj povem, da me moti rasizem. Ne morem si kaj, da ne bi kdaj pa kdaj reagiral nanj, čeprav tepcem ne pride do živega noben argument.
tukaj bi samo dodala ...
tudi moje korenine segajo preko Kolpe, ampak se nikoli nisem in nikoli ne bom počutila kot čefur.
Čefur je zame state of mind (po večini južnakov, včasih se pa še kakšen "izgubljen" slovenček najde), h kateremu sodi določen stil oblačenja, predvsem pa obnašanja, izražanja ... čez katerega se tudi sama velikokrat zgražam.
Ostali "ne čefurji" pa smo samo potomci južnjakov, ki se znamo primerno obnašat in ne izstopamo v nobenem pogledu od ostalih "slovencev".
To, da pa pljuvajo samo čefurji je pa itak brezvezna izjava. Videla sem ljudi različnih nacionalnosti, ki pljuvajo po cesti.
Čeprav je meni še bolj nagravžna fora (hvala bogu sem ji bila priča samo enkrat v življenju in sem vsebino želodca komaj obdržala v sebu) ko je en pred mano hodil in med hojo hladno prst položil na nosnico, čez drugo se pa "useknil" v zrak oz. na tla. Zgrešil me je po moje za pol metra. Pa človek božji ... kako bolan um se sploh lahko spomni take rešitve.
Groza me pa je izjav kot naprimer: nikoli ne bi mogel/a biti z južnakom oz. starši bi ponoreli, če bi dam pripeljal/a južnaka ... takšen folk se mi zdi prav omejen in mi ga je po eni strani škoda.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 15 November 2007 - 06:11 PM
Drugače mi gredo na živce samovšečneži, egomani, ki mislijo, da imajo o vsem prav, pa čeprav se na neko področje sploh ne spoznajo.

Posted 15 November 2007 - 06:34 PM
saj so ti predsodki brezvezni, samo po drugi strani pa jaz tudi, če bi lahko zbirala, ne bi bla z muslimanom, ker se 100% ne bi hotela prilagodit njihovim običajem, oni pa veliko dajo na to.
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users