Jump to content

Photo

napetost v prebavilih

• Please log in to reply
434 replies to this topic

#221 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 11 October 2011 - 12:26 PM

QUOTE(Adriane @ 6. 10. 2011 - 18:58) View Post

Sade, lepo si povzela.
Všeč si mi. ˇ.ˇ

Zdaj komaj vidla. biggrin.gif Hvala (enako)! smile.gif
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#222 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27303 posts

Posted 11 October 2011 - 01:38 PM

Jaz se s Sade popolnoma strinjam. Tudi jaz se ravno ne zadržujem, fant se občasno pritožuje, ampak zdaj že razume, da imam problematično prebavo in je občasno malo kriza laugh.gif .

Sva pa z bivšim imela eno prigodo. On je bil glede tega zelo sproščen in me je včasih celo klical, ko je bil na wc-ju (itak se ni nič slišalo). Enkrat, ko me je ful napenjalo nisem uhitela do wc-ja in mu je prismrdelo, komentar je bil, da taka lepa punca pa tako smrdi, ko prdne laugh.gif

• 0

#223 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27615 posts

Posted 13 October 2011 - 04:37 PM

QUOTE(Sarah @ 3. 10. 2011 - 23:10) View Post

Kvečjemu grem 2×, a sem edina?]
oops.gif biggrin.gif

Nisi edina, ki gre vsak dan in vcasih tudi dvakrat. ;)

QUOTE(sade @ 4. 10. 2011 - 10:47) View Post

Meni je pa to tak čudno, ko ene pišete, da bi prdenje fantu odvzelo privlačnost in da ni šans da bi se ve pred njim sprdnile ermm.gif . Saj sta pa te par ali kaj? Dva človeka, med katerima mora biti največja mera intimnosti in sproščenosti. Ali ni tak? Saj po eni strani razumem, ker ne živite skupaj samo meni bi bilo vseeno bedno rit skupaj tiščat vsakič, ko bi on bil zraven. Ker ko enkrat začneš zadrževat se še samo stopnjuje in potem še samo o tem razmišljaš... vsaj pri meni je tak.

QUOTE(Ana @ 4. 10. 2011 - 12:14) View Post

Jaz se strinjam s sade. Meni je logično da s partnerjem delim vse in pač en tak primer je tut porod - jaz hočem da je on z mano ko bom rodila in tam se dogaja svašta. Pač ne vem zakaj mi je zdaj porod prišel na misel, ampak meni je "umetno" da naprimer dva človeka živita skupaj in imata to za tabu. Ok, če si s fantom kratki čas se še pač ne sprostiš čisto, po nekem času pa najbrž se. Če gresta skupaj nekam za nekaj časa mi je "umetno" da te je sram it kakat. Saj pa to je normalni proces.

Tudi jaz se strinjam, da je vse skupaj cisto normalno in naravno, ampak, ce imam v glavi nek zadrzek (ki ga ne gojim, pac tam je, podzavestna reakcija), kaj naj? Sem pa vseeno mnenja, da je morda kaksne stvari tudi v dolgoletni zvezi dobro ohraniti zase. Ravno sem se spomnila na svoje sanje, ko je Sajk v doticni temi komentiral Heveine. P. mi tudi skozi pravi, da sem zmesana, ko mu razlagam svoje sanje. Vcasih mi gre na zivce, da se dela norca iz mene, pa ceprav v sali in sem zato naslednjic raje tiho.

Glede poroda me pa se sedaj lovijo neprijetne misli, ob katerih me vcasih strese in sem po svoje srecna, da sem rodila kot sem. Da ne omenjam, da sem lezala na porodni mizi in morala lulati leze. Humiliation na kvadrat. Sem drzala, kolikor casa sem lahko, sestre hodile odpirat vodo, jaz pa jim dopovedovala, da imam problem v glavi. Ja, vem, pac, ampak fak it, tako cutim. :|

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#224 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15728 posts

Posted 21 October 2011 - 09:50 AM

QUOTE(sade @ 6. 10. 2011 - 18:51) View Post

Pri nama je bilo obratno, ker se mi ni več dalo zadrževat.

Hahaha, pr nama tudi. Jst sem preveč rada komot, da bi trpela in zadrževala, ne hvala. Ma sploh je to neki groznega, da te ful prdet tišči, pa morš zadrževat. Pa tut kakat lahko grem kjerkoli, nimam s tem problemov. Si pa vedno ful obložim wc, če sem kje od doma. Po moje vas že ne tišči dost. Kr ko je treba it, je treba it. Ko je sila je sila. laugh.gif
laugh.gif

Tiste, ki imate probleme z zaprtostjo. Predlagam pol litra tople slane vode z limono na tešče. Boste vidle, ne bo več problemov. Aja, himalajske soli. wink.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#225 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27615 posts

Posted 05 November 2011 - 08:48 PM

QUOTE(Dragica @ 21. 10. 2011 - 9:50) View Post

Si pa vedno ful obložim wc, če sem kje od doma.

Oblozis v kaksnem smislu?
  • 0

#226 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26098 posts

Posted 05 November 2011 - 08:58 PM

na školjko položi več koščkov (plasti?) WC papirja biggrin.gif
  • 0

#227 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27615 posts

Posted 05 November 2011 - 09:04 PM

Aja, pise, ce je kje OD doma. Oni OD sem kar spregledala, krneki. Jasno, vse, hvala! : )
  • 0

#228 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 November 2011 - 12:21 AM

Jaz pa se nikjer ne vsedem na školjko, razen doma in pri fantu.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#229 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 07 November 2011 - 07:20 AM

Isto, enostavno mi je ogabno, sem se navadila, že ko sem bila majhna. Poznam pa punco, ki se POVSOD usede in trdi, da ne moreš nič stakniti. ph34r.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#230 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 07 November 2011 - 09:30 AM

Jaz se tudi ponavadi ne usedem, če pa se, pa obvezno papir.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#231 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 07 November 2011 - 10:22 AM

Spitaderm v torbico pa je. biggrin.gif Jaz se nikjer ne usedem, tud to oblaganje s papirjem mi je grozno, pa ko že misliš, da si vse naštimal ti vse not pade, jao. laugh.gif
  • 0

#232 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 07 November 2011 - 10:22 AM

Vseeno je fuj. laugh.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#233 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 07 November 2011 - 06:21 PM

Jaz v službi obložim in se vsedem. Povsod drugje razen doma tudi.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#234 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 07 November 2011 - 06:56 PM

Jaz imam v torbici vedno antibakterijske robčke, ki so namenjeni dezinfekciji površin v bolnišnicah in z njimi obrišem školjko, če je wc že na splošno čist in izgleda dobro urejen/vzdrževan. Potem se tudi usedem.
V nasprotnem primeru nikoli.

Tudi vedno v školjko vnaprej vržem manjšo kepo papirja, da mi ne bi kaj špricnilo nazaj.

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#235 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 08 November 2011 - 05:14 PM

Danes sem ugotovila, da je s hrano v restavraciji La Storia nekaj narobe, oz. mi ne paše nekaj, kar uporabljajo v kuhinji. dry.gif

Do sedaj sem tam v zadnjih dveh mesecih jedla 4x in vsakič druge stvari (pizza, dnevna malica, testenine po naročilu, samo kava + sladica...).
In vedno - res vedno - sem po kakšni uri začela čutiti grozno napetost v črevesju, prav bolelo me je, danes tako zelo, da sem skoraj omedlela. sad.gif

Potem pa se je začelo - pritisk od plinov, pa čez dobre pol ure sem morala zelo na hitro na wc, ker sem dobila kar hudo drisko. In potem sem hodila na wc na vsake 20 min, dokler ni šlo vse ven. cry.gif

Ne grem več tja. sleep.gif
Sicer mi ni jasno, kaj bi lahko bilo narobe (načeloma nimam nobene alergije ali netolerance na hrano).
Se je že kateri kdaj zgodilo kaj podobnega? Ali se kateri sanja, kaj bi lahko bil vzrok? hmm.gif Ne da mi miru...
Pa res nikoli nimam težav s prebavo, niti nisem pod stresom, nisem živčna... tudi stvari, ki jih jem zjutraj, mi ne delajo težav, zato vem, da je v povezavi s hrano iz te restavracije...

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#236 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19118 posts

Posted 08 November 2011 - 05:34 PM

Jaz sem zdaj začela spet jesti ogljikove hidrate, za zajtrk recimo jem ovsene kosmiče pa za kosilo še kaki riž ali špagete. In spet opažam, da sem napihnjena in me zvija pa še vetrove imam bolj kot če OHjev ne jem. Zakaj je tako? Ne bi rada ravno celo življenje jedla meso in zelenjavo. cry.gif
  • 0

#237 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 08 November 2011 - 05:35 PM

Jah tako pač je, očitno si intolerantna. Si se poskusila kdaj testirat, mislim, tisti center v Bledu, itd? Morda bi ti pomagalo da bi kaj izločila, pa bi lahko vsaj določene reči jedla, morda.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#238 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 08 November 2011 - 05:38 PM

Barbarina, jaz sem na istem. Več mleka in glutena kot pojem, slabše je.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#239 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 08 November 2011 - 05:40 PM

A tebi oboje dela težave, laktoza in OH? Kaj pa jogurti, tudi? Nekje sem brala da tisti ko je alergičen na laktozo mu jogurti naj ne bi povzročali težav, LOL, meni se to zdi malo mimo, nisem pa še preizkusila.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#240 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19118 posts

Posted 08 November 2011 - 05:43 PM

Z mlekom nimam težav, sicer ga pijem samo v kavi, recimo pol dcl na dan. Jogurtov jem zelo malo, edino skuto in sire. S tem nimam problemov.
Upam, da niso kosmiči, ker jih obožujem. cry.gif Bom poskusila vsak dan eno vrsto OHjev jest, pa bom videla kako bo. Če ne, pa res kakšno testiranje.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users