stanovanja za študente
Posted 27 September 2011 - 11:20 PM
Ja, če hočeš bit sama, to je pa potem druga zgodba.
Meni je trenutno fajn, ker so vsi urejeni, čisti, stanovanje je čisto...
Posted 28 September 2011 - 12:02 AM
Stroški so pozimi cca 140 eur.
Pač smo ciljali na študentski par, cena za dva je manj boleča kot za enega - in par se je tudi vselil.
Je pa na novo prebeljeno, predsobo smo vrgli ven, kupili nove omarce, v kopalnici smo kupili novo kozmetično polico z ogledalom, za dnevno smo se zmenili, da jo lahko s punco spremenita in vržeta ven, kar jima ni všeč, imata notri mikrovalovno, hladilnik, zamrzovalnik, sesalec, pralnega stroja ni. V kuhinji smo kupili novo mizo in stole, v dnevni pa so nove rolete.
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 30 September 2011 - 04:56 PM
Jaz sem pa danes dvignila ključ za sobo v študentskem domu in je res - malo denarja, zelo malo muske.

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 30 September 2011 - 04:58 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 30 September 2011 - 05:01 PM
Rožna dolina.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 30 September 2011 - 05:05 PM
Ja, trd je trd, študentski kruh.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 30 September 2011 - 05:18 PM
Sem v 6ki, lih trenutno še nekaj prenavljajo, pa nova vrata so in okna, oprema pa je stara. Stene tudi že nekaj časa niso bile prepleskane.

Saj vem, malo moram pojamrati. Se bom že navadila, a ob prvem ogledu mi je šlo kar na jok.
Druga opcija za bivanje pa ne pride v poštev zaenkrat.
Bill Bullard
Posted 30 September 2011 - 05:20 PM
Ja, študenti so za moje pojme obupni. Kot da bi v hostlu živela.
Posted 30 September 2011 - 07:05 PM
V MB-u sta dva ful lepa nova, sem zadnjič nekje videla.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 30 September 2011 - 07:09 PM

Posted 01 October 2011 - 10:07 AM
^Sploh ni res.
Posted 01 October 2011 - 10:08 AM

Posted 01 October 2011 - 10:09 AM
Ja pa London nima tukaj nič zraven, pogovarjamo se o Sloveniji.

Posted 01 October 2011 - 10:11 AM

Posted 01 October 2011 - 03:24 PM
Moji sošolki so prvo noč v študentu delali družbo ščurki, drugi je med tuširanjem ostal v roki tuš, pa še par podobnih zgodbic sem slišala v preteklih dnevih.
Posted 01 October 2011 - 04:01 PM
Bila sem v apartmaju - 2 sobi in skupna kuhinja ter kopalnica, notr pa 4 punce, jst sm bla s svojo prijateljico, zraven pa se jih je neki menjalo, ampak resnično nam ni nič manjkalo, men ni bil noben problem delit stanovanje in sobo, niti nobenega hrupa ni bilo...

Seveda pa sem tam preživela sam tolk časa, kot je blo res nujno, ponavad sm že ob četrtkih pokala domov oz k takratnemu fantu, velikokrat sm tud pršla šele v torek, hehehe

Posted 06 October 2011 - 04:07 PM
Vsa tri stanovanja so bla vredu, urejena, lastniki tudi ok, ampak je pa res, da sem za vsako ko sem na novo iskala pregledala ful stanovanj, preden sem se odločila. Tko da se res splača biti vztrajen pri tem.
So pa ravno letos ukinili subvencije za absolvente

Posted 06 October 2011 - 06:21 PM
V MB-u sta dva ful lepa nova, sem zadnjič nekje videla.
Ja! Dejansko so zdaj vsi študentski domovi v MB lepi, razen enega. Nekaj je novih, stare pa so postopoma obnavljali, vsako leto enega. Zdaj končujejo prenovo enega, pa odprli so še enega nadstandardnega, če se ne motim. Neobnovljen je samo še tisti, v katerem sem bila jaz. Najdražje so enoposteljne sobe, ki stanejo 102 €.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 06 October 2011 - 11:56 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users