Jump to content

Photo

Vtisi minule noči

• Please log in to reply
620 replies to this topic

#221 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 11 October 2007 - 03:31 PM

Jaz imam eno kolegico, ki je s fantom skupaj že 8 let. Vmes (po 4h letih) sta šla za par mesecev narazen, pa je on imel eno avanturo z neko žensko, ona pa tudi z enim drugim nekaj.
Pa sta prek te izkušnje samo ugotovila to, da sta si namenjena in da en brez drugega ne moreta.
V bistvu sta šele po tej izkušnji res začela živet kot usklajen par. Prej sta se pa ful kregala za brezveze.

Mi je pa rekla kolegica, da je bilo ful hudo (celo o samomoru je razmišljala), pa da je bila prepričana, da ga ne bo nikoli več nazaj vzela, ampak sta se potem spet našla in zdaj je baje vesela da se je to zgodilo.

Tako da ni vse izgubljeno.

Po mojem je treba mal časa zase vzet, pa dobro premislit. Jasno je, da mu ne boš več zaupala (in to mu mirno lahko daš tudi vedeti), ampak ne kr obupat nad vsem. Tudi iz tako breizhodnih situacij lahko nastane kaj lepega.
console.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

• Guests

Posted 11 October 2007 - 03:50 PM

Tocno to se je nama naredil. Skupaj sva 7 let(kmalu bo 8). Januarja letos sva šla narazen in jaz sem bila z enim drugim, on pa tudi je našel neko punco. In šele takrat sva vidla, da ne morva eden brez drugega. Zdej je najina veza velik boljšsa kot je bila prej. Manj se kregava in ne živiva več eden mimo drugega kot prej.
Jaz sem v bistvu tud vesela, za to izkušnjo, ker sem šele takrat vidla, kolk mi res pomeni.

• 0

#223 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 11 October 2007 - 04:21 PM

Tud midva sva prebrodla tako krizo in ostala dalje skupaj. Zdaj teče 6 leto in je lepo.
Je pa res, kinky, da se nama to ni zgodilo po 4 letih veze ampak prej, kar zna olajšati zadevo. No, al pa zatreti vezo že v kali... kokrkol, skupi sva in ni nama žou. Delujeva pa tko, da sva se 1x takrat pomenla, in ne omenjava zdaj, tudi me ne žre, njega tudi ne. Psihično se je najina veza začela mičken kasneje kot fizična veza.
Saj datum ni važen
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#224 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 11 October 2007 - 04:23 PM

Jaz se tudi strinjam s Supergirl, Errolom in Adriane, kot sem že rekla, ne glede na izid se je nujno potrebno pogovorit, četudi samo zato, da potegneta ven nek pravi zaključek, da se nekako pomirita. Mene recimo bolj od vsega špikne ravno to, kar je že bilo omenjeno - namreč ni bilo to neko ponesrečeno one night stand varanje, ampak se je dejansko kar nekaj časa vleklo za tvojim hrbtom, počel je te stvari in se vračal k tebi v posteljo, dan za dnem.

Vprašanje je, če si je sploh vzel vmes moment in si rekel kaj hudiča delam? Mogoče se sploh ni zavedal teže svojih dejanj (tudi to se dogaja) ali pa je enostavno blokiral vsa opozorila svoje vesti. Mislim, itak da je vedel kaj počne, ampak ni rečeno, da mu je to zavedanje res prišlo do živega, včasih smo spričo nekaterih dogajanj (tudi lastnih) popolnoma otopeli in se njihove teže zavemo šele takrat, ko nas na to nekdo opozori, ko nas postavi na trdna tla, ko nam je morda nekaj odvzeto in smo prisiljeni pogledat resnici v oči.

Verjetno bi večina takoj bleknila, da tega ne bi odpustili (tudi jaz) ampak ko začneš razmišljat in se mogoče tudi sam postaviš v ta položaj, se zadeve obrnejo. Zgodi se lahko takorekoč vse in vprašanje je potem, kako se s tem spopast, koliko je človek sposoben odpustit in koliko je drugi sploh vreden odpuščanja. Ti fanta poznaš najbolje, veš kaj sta dala skozi in veš, kako močna ljubezen vaju veže. To, kar je naredil, je neizrekljivo hudo in tega si vsekakor nisi zaslužila, ampak kot je že Rea rekla, mogoče pa bo to čez čas res utrdilo vajino zvezo. Vajino prihodnost bi znal razkrit že dober, iskren pogovor.

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#225 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 11 October 2007 - 04:47 PM

Kinky, jaz bi se razšla (razmerje in ljubezen je razdrl že on, in to s tem, da je zahrbtno cuzal radosti frišnega in se vračal domov po še - in v pospravljeno stanovanje, zlikane in oprane cunje in zrl v oči nevedočega in skrival .... to je meni prasec! ), čez čas odpustila - pozabila pa nikoli! Mislim, če je bil frajer, ko je za tvojim hrbtom takorekoč vodil še eno razmerje, naj bo še zdaj frajer in požre, da je pravljica sesuta. ne vem, no ... jaz se k takemu človeku ne bi vrnila oz. ga ne bi več pustila blizu. mislim, če bi ti vsaj sam povedal ... pa koliko časa se je mislil to iti - dokler ti ne bi/nisi odkrila ... meni bi veliko pomenilo že, da bi mi sam povedal - pa ne šele po tem, ko bi to jaz sama odkrila.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#226 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 11 October 2007 - 04:52 PM

QUOTE(Špela @ 11. 10. 2007 - 17:47) View Post

mislim, če bi ti vsaj sam povedal ... pa koliko časa se je mislil to iti - dokler ti ne bi/nisi odkrila ... meni bi veliko pomenilo že, da bi mi sam povedal - pa ne šele po tem, ko bi to jaz sama odkrila.

Zelo dober vidik, na katerega smo mogoče ostali pozabili. Je vredno razmislit.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#227 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 11 October 2007 - 05:37 PM

Uh, a tako je bilo? ohmy.gif
Nisem vedela.... ermm.gif

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#228 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 13 October 2007 - 07:58 AM

Po enem letu sem se dobila z enim kolegom in sma šla na en nočni sprehod. Prav me pomirjajo take enostavne reči, ker se mi redko ljubi v lokalih čepet in opazovat okolico. Ampak ful dober je blo, ko sma enega ježa zagledala.
Verjetno se boma zdaj večkrat vidla. Sama nebi imela nič proti.
  • 0

#229 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25874 posts

Posted 15 October 2007 - 07:41 PM

z nemci pa parimi prfoksi smo prespal v enem hotelu v hirschaidu, je mogla bit kao ze ob 22.00 tisina ... ja, seveda. pocakal, da so profesorji opravli preglede, 7 se nas je zbralo v eni sobici in smo se se 5 ur pogovarjal vse mogoce ... vmes sta 2 mesala absinth z enim zanic sokom pa vodo (in je pol ena vse skupej zlila, ker je smrdel do neba) ... pol smo pa ugotovil, da so sobe prsraufane na steno in smo se preselil v eno drugo sobo, postelje skupaj sestavli in zaspal za 3 urce (jasno z vmesnim bujenjem, ker je en neznosno smrcal).
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#230 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 16 October 2007 - 11:52 AM

Jaz bi lahk napisala knjigo, kak v čim krajšem času sebe spravit popolnoma ob živce. mad.gif Brez razloga seveda.
Včeraj zvečer sem ga klicala, pa ni poklical nazaj (vedno pokliče nazaj), pa sem si naredla v glavi vse možne scenarije itd. posledično nič spala, se celo noč nekaj žrla, klicala danes zjutraj, se ni javil, pol poklical nazaj in povedal, da ni slišal telefona. V glavnem, velik halo za prazen nič. Ali pač. hmm.gif
  • 0

#231 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 16 October 2007 - 11:02 PM

Ker se skoraj cele dneve kaj učim (ja pred počitnicam nam morajo vse naložit) spim ponoči kot top.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#232 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 17 October 2007 - 05:55 AM

Jaz sem tut lepo danes spala. Sem kar dobre volje smile.gif . Pa še celo dobenga komarja ni bilo. Sami čudeži se dogajajo laugh.gif .
  • 0

#233 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18453 posts

Posted 17 October 2007 - 07:16 AM

Posvetilo se mi je, da ima frendica obdobja depresivnosti.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#234 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 17 October 2007 - 07:30 AM

QUOTE(Errol @ 17. 10. 2007 - 8:16) View Post

Posvetilo se mi je, da ima frendica obdobja depresivnosti.

Zdaj jih imamo vsi, oz. poleg sebe opažam to tudi pri nekaterih prijateljih.

Spala kot top, dokler me ni ob 5ih zjutraj zbudil kolega (nalit, jasno). Ampak sem se vseeno naspala.
  • 0

#235 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18453 posts

Posted 17 October 2007 - 08:10 AM

Hm, očitno je to res. Samo pri njej so to dolga obdobja. Najprej sem mislil, da se zeza, da svašta... Včeraj se mi je posvetilo, ko se mi je odvrtel najin predvčerajšnji telefonski pogovor, pa njen glas, pa vse... Zdi se mi, da nisem prav odreagiral. OT, vem, vem.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#236 Bibi

Bibi

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 173 posts

Posted 18 October 2007 - 02:39 PM

včeri sm šel nenačrtovano k punci in mi je blo tok zakon zram nje spat, da se ne da povedat biggrin.gif
  • 0
You're the reason I believe, you're the reason I sing,
you're the reason angels tangle me in heavenly things.
It's been a long road so hard and cold,
but you keepin' me warm with your heart of gold.

#237 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 19 October 2007 - 06:56 PM

V to temo ponavadi ne pišem, ker vedno lepo spančkam vsako noč (vsaj med tednom), včeraj pa nisem NIČ spala, ker sem imela grozne krče. Še nikoli take blink.gif Mislila sem, da me bo pobralo.
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#238 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 19 October 2007 - 08:08 PM

Spat sem šla zelo pozno in se zelo zgodaj vstala. Torej sem spala 4 ure.
  • 0
Viens, reste ici!

#239 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 24 October 2007 - 03:51 PM

Celo noč je bendžo (mulitfunkcionalen pliško) spav med nama in sm se skor bl stiskala k njemu kukr k Bibi-ju biggrin.gif oops.gif Če je pa tok kul mehek in cortkan in ... ah, jz mam res fetiš na pliškote wub.gif smile.gif
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#240 saska

saska

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 388 posts

Posted 24 October 2007 - 07:04 PM

spala sm sam ene 2 uri pa pol, kr smo bli na žuru, pol sm šla pa na predavanja.....zdj sm pa neverjetno utrujena......upam da bom dans spala 12 ur smile.gif
  • 0
Popijem štirideset kav na dan, da sem lahko buden in mislim, mislim, mislim, kako premagati tirane in idiote.
Voltaire

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users