Posted 11 October 2007 - 04:23 PM
Jaz se tudi strinjam s Supergirl, Errolom in Adriane, kot sem že rekla, ne glede na izid se je nujno potrebno pogovorit, četudi samo zato, da potegneta ven nek pravi zaključek, da se nekako pomirita. Mene recimo bolj od vsega špikne ravno to, kar je že bilo omenjeno - namreč ni bilo to neko ponesrečeno one night stand varanje, ampak se je dejansko kar nekaj časa vleklo za tvojim hrbtom, počel je te stvari in se vračal k tebi v posteljo, dan za dnem.
Vprašanje je, če si je sploh vzel vmes moment in si rekel kaj hudiča delam? Mogoče se sploh ni zavedal teže svojih dejanj (tudi to se dogaja) ali pa je enostavno blokiral vsa opozorila svoje vesti. Mislim, itak da je vedel kaj počne, ampak ni rečeno, da mu je to zavedanje res prišlo do živega, včasih smo spričo nekaterih dogajanj (tudi lastnih) popolnoma otopeli in se njihove teže zavemo šele takrat, ko nas na to nekdo opozori, ko nas postavi na trdna tla, ko nam je morda nekaj odvzeto in smo prisiljeni pogledat resnici v oči.
Verjetno bi večina takoj bleknila, da tega ne bi odpustili (tudi jaz) ampak ko začneš razmišljat in se mogoče tudi sam postaviš v ta položaj, se zadeve obrnejo. Zgodi se lahko takorekoč vse in vprašanje je potem, kako se s tem spopast, koliko je človek sposoben odpustit in koliko je drugi sploh vreden odpuščanja. Ti fanta poznaš najbolje, veš kaj sta dala skozi in veš, kako močna ljubezen vaju veže. To, kar je naredil, je neizrekljivo hudo in tega si vsekakor nisi zaslužila, ampak kot je že Rea rekla, mogoče pa bo to čez čas res utrdilo vajino zvezo. Vajino prihodnost bi znal razkrit že dober, iskren pogovor.
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.