Čopiči
Posted 24 November 2012 - 02:05 AM
Poštnina je 5 €.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 25 November 2012 - 02:42 PM
Posted 25 November 2012 - 02:46 PM
Posted 26 November 2012 - 02:01 AM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 26 November 2012 - 12:37 PM
Sicer pa sama za blush ne uporabljam ne enega ne drugega, ampak MAC 187, ki primarno ni za blush, ampak jaz hočem airbrushed sheer efekt, ki ga a dobim samo s tem čopičem.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 07 December 2012 - 01:38 PM
Punce kje kupujete čopiče, mac, bobby brown, mud, te mal boljše pač...kje se splača?
Posted 07 December 2012 - 01:41 PM
Za MUD vem, da se jih lahko kupi v njihovem studiu v lj.
Posted 07 December 2012 - 02:11 PM
V tujini. Na Ebayu mrgoli ponaredkov, sploh od MAC-a.
Posted 09 December 2012 - 03:10 PM
ja sam a so ponaredki isto dobri, ker ce so umetne dlake, pol vseen ce kupiš unega za 5e.
Posted 09 December 2012 - 06:33 PM
Js tudi v drogerijah. EcoTools so zakon, resno. Pa sintetični so. Meni so iskreno boljši od MAC-a.
Posted 09 December 2012 - 07:47 PM
EcoTools pravite, da imajo v Tuš drogerijah in v Intersparih? Vedno pozabim pogledat.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 19 February 2013 - 08:08 PM
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 13 October 2014 - 08:37 PM
Zdaj imam že nekaj časa Real Techniques čopiče (Core Collection) in si sploh ne predstavljam več mazanja s prsti. Neverjetno sem zadovoljna z njimi, pa sem bila prej ful skeptična, predvsem glede mazanja tekočega pudra.
Za tega uporabljam Buffing brush; puder v pikah namažem na obraz in razmažem s čopičem. Naredi res flawless finiš, še posebej ob primernem primerju/kremi, sploh ne izgleda, da imam puder gor.
Nobenih lis, čisto enakomeren ten. Tudi za blendanje korektorja (ki ga zdaj nanašam čez puder, ker se drugače razmaže) ga uporabljam. Za kremni blusher (tistih v kamnu/prahu ne uporabljam več, sem čisto zaljubljena v kremne,
ker izpadejo neprimerljivo bolj naravno in sveže in so bolj versatilni) imam Contour brush, za highlighter pa Pointed Foundation brush, ker je precej ozek.
― V. Van Gogh
Posted 12 February 2016 - 09:31 AM
jaz sem čisto nova pri čopičih in me zanima ali je kakšna razlika med čopičem, s katerim se nanaša tekoči puder, puder v prahu in zamaže korektor ali je to vse isti šmoren?
In če bi se dalo kupit le enega (za vse), katerega mi priporočate. Bi bil tisti od Immortalle uporaben za to?
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 12 February 2016 - 09:58 AM
Ne, bolj ta, ki ga ima Jina. Buffing. Samo ne vem, če ga lahko kupiš posebej. Drugače pa stippling brush. Mogoče še bolj primeren za korektor, ker je malenkost manjši. Lahko tudi posebej kupiš vse to, ampak je lažje z enim.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 12 February 2016 - 10:25 AM
saj mogoče se neumno sliši, ampak a predlagani bi bil tudi za mineralne pudre?
(jaz res nič ne vem o pudrih)
Put A Kilt On It!
Posted 12 February 2016 - 10:33 AM
Idealen
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 12 February 2016 - 10:37 AM
najlepša ti hvala za odgovore in pomoč!
Put A Kilt On It!
Posted 12 February 2016 - 12:26 PM
― V. Van Gogh
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users