Saj niti ne vem več, kaj mi je ustrezalo. Jaz sem se res izgubila v poplavi vseh izdelkov, ne vem več, ali mi proteini pašejo ali mi ne, v glavnem eno sranje od sranja, pa razjokam se vsakič, ko perem lase, kepe las mi izpadejo vsakič.
nega skodranih las
Posted 21 August 2023 - 12:39 PM
Posted 21 August 2023 - 01:50 PM
Nič ti ne zavidam, se spomnim, ko sem bila jaz obupana zaradi las.
A hormoni in ščitnica pa so vse ok, in je to vse zaradi stresa? S kakšnimi dopolnili si poskusila? Naj bi tudi pomagalo da lasišče masiraš z rožmarinovim (?) oljem.
[Napoleon]
Posted 21 August 2023 - 01:58 PM
Spolne hormone še moram dat preverit, drugo je vse ok.
Ja, jem dopolnila, masiram lasišče, Hair fuel masko 1x na teden + vsak dan tisto zdravilo na lasišče, ki sem ga dobila od dermatologinje (pozabila, kako se reče). Ampak to je dolgoročna terapija, učinki so po pol leta vidni.
Pa teh dopolnil je toliko, da se spet zgubiš...
Posted 07 October 2023 - 09:53 PM
Najprej me je postrigla na suho(moras imeti sveze oprano lase, da vidi kodre), potem mi je oprala lase, postrigla na mokro, stilirala lase(me, upam, naucila kako), posusila in se malo postrigla na suho.
Za zdaj sem noro zadovoljna, zadaj je izjemno lepo naredila, vec pa lahko napisem, ko si bom oprala lase.
Tam sem bila 3 ure(nisem vedela, da bo toliko casa trajalo, me je M. potrpezljivo cakal), placala sem 70€. Veliko? Ce gledas na urno pistavko ne. Ce razmislim kolikokrat sem bila razocarana nad kvaliteto, prenasala frizerske ege ob tem in se pol ubadala z lasmi, ki me niso ubogali vec, pa je vredno se vec.
Zdaj sem bila v Lj, sicer pa dela v Sencurju. Bom sla naslednjic tja.
Mimogrede, hodi v frizersko solo in ko so imeli strizenje skodranih las jo je mentorica prosila, ce lahko ona pove in pokaze kako se to dela.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 08 October 2023 - 06:23 AM
Posted 08 October 2023 - 06:58 AM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 08 October 2023 - 07:12 PM
Posted 10 October 2023 - 10:59 AM
Frčica, the best! Ko boš pri volji se priporočam za kako sliko.
Jaz sem se postrigla v samozaložbi in so kar naenkrat spet skodrani. Ful se mi pozna, da se pri daljšem lasu kar zravnajo, ko so krajši, pa kot fedra skočijo skup na 2/3 dolžine.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 10 October 2023 - 11:59 AM
Frčica super. Sem tudi jaz ful zadovoljna, da se na tem področju pri nas kaj premika. Ker meni kar tema pade na oči, ko kakšna frizerka vzame frotir brisačo in začne drgnit lase. Upam, da se tudi ponudba kaj razširi, predvsem tistih bolj ugodnih opcij. Na Hrvaškem se mi zdi, da je kar stvari na izbiro.
Se strinjam, se priporočamo za sliko. Je bila ful očitna razlika pri oblikovanju in stiliziranju od tega kar si drugače počela sama?
Ora, ja, zna kar nekaj časa trajat, da se to mastenje umiri. A prav co-wash delaš z balzamom, ali imaš kak nežen šampon? Meni npr co-wash ne odgovarja toliko, mi je boljše s kakšnim nežnim šamponom.
Sem pa zadnje čase kar zadovoljna z lasmi. Nisem si mislila, da bom kdaj to rekla. Se mi zdi, da so bolj definirani, dlje časa se obdržijo, celo višje proti lasišču so se začeli kodrati oz valovit ponekod. Prej so bili ob lasišču ravni in so se nekje nad linijo ušes komaj začeli kodrat. *trkam na les da traja tole* Kmalu bo spet čas za škarje sicer, ker ko imam predolge tako scufani zgledajo oz se vidi, da nimam goste grive.
[Napoleon]
Posted 10 October 2023 - 02:21 PM
Posted 27 April 2024 - 09:52 PM
Krasno je naredila. Pomagala mi je še pri svetovanju novih izdelkov.
Ful priporočam! Ima pa polno zasedeno in pravi, da ima večina ljudi skodrane oz. valovite lase. Screenshot_2024-04-27-22-11-29-821_com.instagram.android.jpg 170.28KB 0 downloads
Posted 27 April 2024 - 10:13 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 28 April 2024 - 12:28 AM
Posted 28 April 2024 - 06:24 AM
Posted 28 April 2024 - 07:05 AM
Frčica, kako je pa to lepo, noro.
Jaz imam tudi valovite in bi rada to poudarila, nikdar še nisem imela produkta v ta namen. A mi priporočate peno, sprej? Videla sem tudi neke vode... Nič ne poznam.
Posted 28 April 2024 - 07:35 AM
Posted 28 April 2024 - 08:31 AM
Posted 28 April 2024 - 01:14 PM
Barbarina, ja, s kani. Zdej sem imela prvič polovico ene mešanice, da je malo temneje.
Striženje je med 90 in 120€. Ampak sem bila pri njej 2 uri in pol.
Hvala za pohvale. Sem tudi jaz končno zadovoljna, ko pridem od frizerja.
Posted 28 April 2024 - 01:35 PM
Lase imas pa res krasne, neverjetno. Fovs fovs
Posted 28 April 2024 - 03:02 PM
Karkoli boš dala nanje, daj na res mokre lase. Da cmoka, ko jih me kas.
Nic balzama ne daš gor?
12 user(s) are reading this topic
0 members, 12 guests, 0 anonymous users