V soboto sem kupila v Massu čevlje od Canal Grande Shoes - balerinke.
Vse lepo in prav, dokler jih včeraj nisem obula za v službo in ugotovim, da se v njih full čudno hodi.
Ugotovila sem, da peta ni lepo "povezana" s sprednjim delom in če peto poravnam s podlago (tako, da zadaj pritisnem čevelj navzdol), sprednji del čevlja se sploh ne dotika podlage. In to za skoraj 1cm.
Dokaz:

V trgovini tega nisem čutila, saj imajo povsod tepih in na mehki podlagi to ne pride do izraza. Ko pa hodim po trdi podlagi, je pa občutek, da čevelj 3x dotakne tla (ko stopiš s peto, ko se zazibaš na peti in s prsti potem nekako čudno udariš ob tla.
Čevlji niso poceni (70€) in za ta denar pričakujem določeno kvaliteto (sploh balerink). Zdaj pa ne vem, ali je napaka v čevlju, ali je bil oblikovalec pijan, ampak tole res upam, da ni nekdo namenoma naredil. Občutek je res, kot da kopito ni predvideno za tisto malo pete, ki jo premore...
Kaj naj naredim in kako naj se zadeve lotim. Denarja mi je res škoda, da bi to zignorirala; bojim pa se, da mi ne bodo zamenjali, ker sem v njih že hodila. Sem pa iskala to firmo, pa sploh nič ne obstaja od njih ...