Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36404 replies to this topic

#23821 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20094 posts

Posted 15 October 2011 - 07:40 PM

QUOTE(ora @ 14. 10. 2011 - 16:34) View Post

Tega Netterjevega ZIHER ne rabiš! Čisto dovolj bo, če si skopiraš od Dahmanetove tisti učbenik, pa si potem noter dopisuješ in dorisuješ. Mislim, da kaj več ne potrebujejo na nobeni smeri na našem faksu. Je pa tak wink.gif o, da vas bo vsak poskušal nategnit, da je kako pregrešno drago bukvo MUS imet, na primer Prvo pomoč, pa je čisto dovolj, če si kaj prefotkaš pa občasno izposodiš itd.

Tisto Ilustrirano anatomijo sem že skopirala, ja, samo je tako, da notri ni zmeraj skic zraven in si jst nič ne predstavljam potem oops.gif . Pa skopirala sem tudi testna vprašanja in odgovore, tako da bi morda šlo tko, da si enkrat preberem ilustrirano anatomijo, potem pa se učim po testnih vprašanjih in pri odgovorih zraven pogledam v atlas (sposojen od nekje), da si znam predstavljat. hmm.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#23822 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18439 posts

Posted 17 October 2011 - 08:11 AM

A je kakšna možnost, da mi v Calzedonii zamenjajo žabe? So mi namreč premajhne. Ne kupujem ravno pogosto tam in nisem vedela katero številko vzet pa mi je prodajalka rekla 2 (potem sem doma videla, da je 1/2 rolleyes.gif ). Jih pa še nisem dala nase, samo iz embalaže sem jih vzela. Najbrž ne, ane? cry.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#23823 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28633 posts

Posted 17 October 2011 - 08:33 AM

QUOTE(Neytiri @ 15. 10. 2011 - 20:40) View Post

Tisto Ilustrirano anatomijo sem že skopirala, ja, samo je tako, da notri ni zmeraj skic zraven in si jst nič ne predstavljam potem oops.gif . Pa skopirala sem tudi testna vprašanja in odgovore, tako da bi morda šlo tko, da si enkrat preberem ilustrirano anatomijo, potem pa se učim po testnih vprašanjih in pri odgovorih zraven pogledam v atlas (sposojen od nekje), da si znam predstavljat. hmm.gif

Al si pa iz neta potegneš kak visual body ali kaj podobnega? Če v vaši knjižnici nimate nobenega anatomskega atlasa (se splača preverit na cobissu kake lokalne knjižnice). Enakratno branje ilustirane anatomije te ne bo pripeljalo niti do šestke, edino če se vseh 1000 vprašanj na pamet naučiš. To je samo dobronamerni nasvet smile.gif hodi redno na predavanja, nauči se risat tiste skice, ciljaj na oceno višjo od 8 smile.gif saj ni nek bau bau, ampak resno je pa treba vzet, jaz jo v prvo nisem, v drugo sem z 9 naredila. Na izpitu sedi ob robu, ker asistentje zelo pomagajo in te opozorijo na morebitne napake.

• 0

#23824 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 17 October 2011 - 09:47 AM

Kaj točno je pilotska študija? (po kmečko)
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#23825 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26381 posts

Posted 17 October 2011 - 09:49 AM

prva? začetna?
  • 0

#23826 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18900 posts

Posted 17 October 2011 - 10:04 AM

V petek mi je moja gostilničarka podarila flaško tekočine iz lubja nekega indijskega drevesa. Je FUUL pekoča in že ena sama kapljica zadostuje za velik lonec. Ali katera soforumašica ve, kateremu drevesu pripada to lubje. (Gostilničarka ne ve press.)
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#23827 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28633 posts

Posted 17 October 2011 - 10:06 AM

Princeska, pilotna študija je poskusna. Primer ankete: prvo oddaš parim ljudem, da vidiš, kje so pomanjkljivosti, luknje v pridobivanju podatkov,...
  • 0

#23828 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 17 October 2011 - 10:10 AM

Hvala!
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#23829 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 89704 posts

Posted 17 October 2011 - 02:20 PM

QUOTE(Podgana @ 17. 10. 2011 - 9:11) View Post

A je kakšna možnost, da mi v Calzedonii zamenjajo žabe? So mi namreč premajhne. Ne kupujem ravno pogosto tam in nisem vedela katero številko vzet pa mi je prodajalka rekla 2 (potem sem doma videla, da je 1/2 rolleyes.gif ). Jih pa še nisem d[font=Tahoma]ala nase, samo iz embalaže sem jih vzela. Najbrž ne, ane? cry.gif

Če imaš še tisti karton, potem ti bojo sigurno menjali. Tudi v trgovini ti jih lahko recimo vzame ven in pokaže, tako da ni panike, dokler jih ne oblečeš.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#23830 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18439 posts

Posted 17 October 2011 - 03:26 PM

Ok, fino. Imam karton, samo tista nalepka, ki ga skupaj drži, je strgana. Hvala.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#23831 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20094 posts

Posted 17 October 2011 - 11:25 PM

QUOTE(ora @ 17. 10. 2011 - 9:33) View Post

Al si pa iz neta potegneš kak visual body ali kaj podobnega? Če v vaši knjižnici nimate nobenega anatomskega atlasa (se splača preverit na cobissu kake lokalne knjižnice). Enakratno branje ilustirane anatomije te ne bo pripeljalo niti do šestke, edino če se vseh 1000 vprašanj na pamet naučiš. To je samo dobronamerni nasvet smile.gif hodi redno na predavanja, nauči se risat tiste skice, ciljaj na oceno višjo od 8 smile.gif saj ni nek bau bau, ampak resno je pa treba vzet, jaz jo v prvo nisem, v drugo sem z 9 naredila. Na izpitu sedi ob robu, ker asistentje zelo pomagajo in te opozorijo na morebitne napake.

Hvala ti za vse nasvete! wink.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#23832 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 18 October 2011 - 08:55 AM

Nisem vedela, kje naj postavim to vprašanje, pa sem se odločila da tukaj-upam, da nisem veliko zgrešila.
V soboto prijatelj praznuje 30 let in me zanima če ima katera kakšno idejo kakšno "igrico"bi mu naredili, da bi bilo zanimivo. Stvar je pa takšna smile.gif star je 30 let, ima punco in še vedno veliko žura (s čimer ni nič narobe). Ampak smo mu hoteli narediti nekaj v zvezi s tem: da je čas, da se zresne in kasneje otroci..... pa ne vem kako bi to izpeljali?? Lahko to izpeljemo, da njegova punca ve ali pa da je tudi ona presenečena (ona bi rada da se on malo zresne smile.gif ) p.s. za darilo od vseh nas dobi motorno žago-po domače motorko-eno najboljših na trgu, in bi lahko to kako skupaj povezali?
Upam, da ste razumele kaj želim povedati. Če ima katera kakšno idejo, mi lahko piše tudi na ZS.
hvala
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#23833 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25616 posts

Posted 18 October 2011 - 12:33 PM

V soboto sem kupila v Massu čevlje od Canal Grande Shoes - balerinke.
Vse lepo in prav, dokler jih včeraj nisem obula za v službo in ugotovim, da se v njih full čudno hodi.
Ugotovila sem, da peta ni lepo "povezana" s sprednjim delom in če peto poravnam s podlago (tako, da zadaj pritisnem čevelj navzdol), sprednji del čevlja se sploh ne dotika podlage. In to za skoraj 1cm.

Dokaz:
IPB Image

V trgovini tega nisem čutila, saj imajo povsod tepih in na mehki podlagi to ne pride do izraza. Ko pa hodim po trdi podlagi, je pa občutek, da čevelj 3x dotakne tla (ko stopiš s peto, ko se zazibaš na peti in s prsti potem nekako čudno udariš ob tla.

Čevlji niso poceni (70€) in za ta denar pričakujem določeno kvaliteto (sploh balerink). Zdaj pa ne vem, ali je napaka v čevlju, ali je bil oblikovalec pijan, ampak tole res upam, da ni nekdo namenoma naredil. Občutek je res, kot da kopito ni predvideno za tisto malo pete, ki jo premore...

Kaj naj naredim in kako naj se zadeve lotim. Denarja mi je res škoda, da bi to zignorirala; bojim pa se, da mi ne bodo zamenjali, ker sem v njih že hodila. Sem pa iskala to firmo, pa sploh nič ne obstaja od njih ...
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#23834 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 18 October 2011 - 01:08 PM

V kolikor dejansko gre za napako proizvajalca, so ti jih dolžni menjat ali povrnit denar.
V drugem primeru je odvisno od dobre volje podjetja.

Na tvojem bi vendarle poskusila menjat!
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#23835 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 29695 posts

Posted 19 October 2011 - 01:27 AM

Kami, nesi nazaj, pokazi in povprasaj. Ker je res smesno. Imam dobre izkusnje z reklamacijami v Massu. P.u se je pred casom v cevljih, kupljenih pri njih, po parih nosenjih nagubala podlaga v cevlju. Nesla nazaj in so brez kompliciranja popravili in to dobro popravili. Cevlje se vedno nosi.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#23836 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 19 October 2011 - 07:09 AM

Kami, jaz mislim, da je to takšen model.

Ali si jih nosila zunaj? Potem ti jih po moje ne bodo zamenjali, se ti pa splača pozanimati. 70 evrov za take čevlje je pa itak greh. twisted.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#23837 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18900 posts

Posted 19 October 2011 - 07:29 AM

Kami, če ti čevlji ne ustrezajo, jih nesi nazaj, da ti vrnejo denar.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#23838 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25616 posts

Posted 19 October 2011 - 10:57 AM

Hvala za nasvete!

Sem nesla nazaj kot reklamacijo. Kao bodo dali nekemu sodniku za "kaj jaz vem kaj" in v roku 8 dni dobim odgovor. Sem pa res v njih že hodila.
In zadnjič, da sem kupila balerinke za tak denar (imam ene zelo podobne iz ene druge trgovine in sem full zadovoljna in sem si rekla - itak jih bom imela dolgo, naj bodo malo kvalitetnejše - my ass).

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#23839 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 19 October 2011 - 02:41 PM

Je katera doma blizu Hrvaške meje oz. ima namen v bližnji prihodnosti skočit tja, da bi mi vzela eno barvo za lase v DM-u?
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#23840 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28052 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 19 October 2011 - 04:50 PM

Včeraj sem se malo porezala na konzervo, ko sem odpirala tuno; 1-2mm globoko in pol cm dolgo.
Je res, da me nima za kaj skrbet, tetanus pa te fore?
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users