vprašanja (zanima me, ...)
Posted 10 October 2011 - 04:08 PM
Ima katera tukaj vlažilec zraka? Katerega priporočate? Najboljše razmerje kvaliteta vs cena?
Razmišljam o TEM.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 10 October 2011 - 08:04 PM
Posted 10 October 2011 - 08:27 PM
Ima katera tukaj vlažilec zraka? Katerega priporočate? Najboljše razmerje kvaliteta vs cena?
Razmišljam o TEM.
Tele zadeve rešujejo življenje.
Ker sem vsesplošno alergičen in občutljiv osebek, morajo vsi, ki želijo, da se dlje časa zadržujem v njihovih prostorih, nabavit vlažilnik/ionizator/čistilec.
Šalo na stran, doma ga imamo, v domu ga imam in fant ga je prav tako kupil, ker sem se dušila v njegovi sobi.
Imam pa prejšni model Mador-ja klik in se zelo dobro obnese. Veliko lažje diham, nimam suhega in pekočega grla, ni pretirano glasen.
Pred kratkim sem kupila še Bionare čistilec s hepa filtrom klik, to je pa zmaga. Zrak zelo dobro prečisti in v sobi kjer ga imam, ni več nobenih alergenov in dražilcev. Tudi vonj je veliko boljši.
Posted 10 October 2011 - 10:25 PM
Hmmm ... TA je zelo mikaven.
Hvala za komentar! Tistega ta drugega zaenkrat ne bi, mislim, da bo tale omenjeni dovolj.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 10 October 2011 - 10:25 PM
Philips, ne? Me too. : )
Dentalno medicino studiras?
Kako vas na forumu cisto drugace vidim - ne tebe, ne Coco, ne Ninche ne bi nikoli dala studirati tega, kar trenutno studirate. Zanimivo. : )
Ne ne
Pa mene tudi zanima: kje bi me pa drugače morebiti lahko videla? Ker še sama ne vem, kje bi sebe
Pa jst bi tudi vlažilec rabila. Je že postal grozno suh zrak
Posted 10 October 2011 - 10:35 PM
Posted 10 October 2011 - 10:36 PM
Posted 10 October 2011 - 10:44 PM
edit: vidim, da tale Netter izgleda malo drugače. Moja knjiga nima nobenih risb ali skic...samo direktno fotografije seciranih trupel (torej npr. roka secirana na 100 načinov - da se vidi žile, da se vidi kite, da se vidi živce, da se vidi mišice....)
Posted 10 October 2011 - 10:50 PM
Posted 10 October 2011 - 10:54 PM
Posted 11 October 2011 - 06:42 AM
Posted 11 October 2011 - 11:17 AM
Imam Zavod tik pred nosom in bi ga raje oddala sama kot ga da moram še pošiljat itd.
Posted 11 October 2011 - 11:20 AM
itak ti ga bodo samo poštempljali pa vrnili
Posted 11 October 2011 - 11:27 AM
Ji že 3. leto to govorim, pa me vsakič prepriča, da ga mora nujno ona odnest.
Posted 11 October 2011 - 11:34 AM
Posted 12 October 2011 - 04:02 PM
bat afkors...
HVALA LEPA!
Ne ne
Pa mene tudi zanima: kje bi me pa drugače morebiti lahko videla? Ker še sama ne vem, kje bi sebe
Aha, Neytiri, stekam. : )
Da ne bom povzrocala nepotrebnih frustracij - nisem mislila, da je to, kar trenutno studirata, za vaju neprimerno, ker vaju sploh ne poznam. Po tem, kar vem iz foruma, bi tebe Coco dala v sport, tebe Neytiri pa nekam v umetnost, glasbo, oblikovanje. Najbrz zato, ker so se mi v spomin vtisnili vajini hobiji.
Posted 12 October 2011 - 05:34 PM
Posted 12 October 2011 - 09:27 PM
Aha, Neytiri, stekam. : )
Da ne bom povzrocala nepotrebnih frustracij - nisem mislila, da je to, kar trenutno studirata, za vaju neprimerno, ker vaju sploh ne poznam. Po tem, kar vem iz foruma, bi tebe Coco dala v sport, tebe Neytiri pa nekam v umetnost, glasbo, oblikovanje. Najbrz zato, ker so se mi v spomin vtisnili vajini hobiji.
Ah ne, sej od športa nimaš nič, sploh pa v Sloveniji z 'mojim' nimaš kaj delat, za tujino pa moraš bit res med najnajnajboljšimi, da te kupijo in da imaš dobro pogodbo. Se pa ful več ne vidim v tem, tako, ko malo opazujem na fb življenje bivše soigralke; po eni sezoni v SLO je šla igrat v FRA in njeni dnevi izgledajo tako, da zjutraj vstane, gre na trening, pride domov, malo spi, gleda Tv, gre na sprehod, je, gre na trening, med vikendi ven, to pa je tudi to, nobenega drugega dogajanja, mene bi ubijalo, da bi tako nekoristno porabljala čas med jutranjim in večernim treningom in to več let tako. Sem se ful našla, tu kjer sem trenutno, sploh pa je bila to otroška želja, ki sem jo po koncu OŠ potlačila, potem pa, ko je bila kriza pred vpisom na faks, na pobudo drugih privlekla na dan.
Pablo Picasso
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users