Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36404 replies to this topic

#23781 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 October 2011 - 04:08 PM

Ima katera tukaj vlažilec zraka? Katerega priporočate? Najboljše razmerje kvaliteta vs cena?

Razmišljam o TEM.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#23782 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26381 posts

Posted 10 October 2011 - 08:02 PM

QUOTE(_Planet_ @ 10. 10. 2011 - 16:02) View Post

Philips, ne? Me too. : )[/size]
bat afkors... sleep.gif

laugh.gif

• 0

#23783 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 10 October 2011 - 08:04 PM

Jaz moram tud to nujno kupit! Se mi zdi, da sem že enkrat isto spraševala. Moram poiskat kaj mi je bilo svetovano.
  • 0

#23784 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28052 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 10 October 2011 - 08:07 PM

Kako vas na forumu cisto drugace vidim - ne tebe, ne Coco, ne Ninche ne bi nikoli dala studirati tega, kar trenutno studirate. Zanimivo. : )

HVALA LEPA! laugh.gif Ajde, kje pa me vidiš? cool.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#23785 _vrtnca_

_vrtnca_

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1372 posts

Posted 10 October 2011 - 08:27 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 10. 10. 2011 - 17:08) View Post

Ima katera tukaj vlažilec zraka? Katerega priporočate? Najboljše razmerje kvaliteta vs cena?

Razmišljam o TEM.

Tele zadeve rešujejo življenje. sleep.gif
Ker sem vsesplošno alergičen in občutljiv osebek, morajo vsi, ki želijo, da se dlje časa zadržujem v njihovih prostorih, nabavit vlažilnik/ionizator/čistilec. sleep.gif
Šalo na stran, doma ga imamo, v domu ga imam in fant ga je prav tako kupil, ker sem se dušila v njegovi sobi. down.gif

Imam pa prejšni model Mador-ja klik in se zelo dobro obnese. Veliko lažje diham, nimam suhega in pekočega grla, ni pretirano glasen.

Pred kratkim sem kupila še Bionare čistilec s hepa filtrom klik, to je pa zmaga. Zrak zelo dobro prečisti in v sobi kjer ga imam, ni več nobenih alergenov in dražilcev. Tudi vonj je veliko boljši.

• 0
Earth provides enough to satisfy every man's need, but not every man's greed.

Mahatma Gandhi

#23786 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 October 2011 - 10:25 PM

Hmmm ... TA je zelo mikaven.
Hvala za komentar! Tistega ta drugega zaenkrat ne bi, mislim, da bo tale omenjeni dovolj.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#23787 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20094 posts

Posted 10 October 2011 - 10:25 PM

Philips, ne? Me too. : )
Dentalno medicino studiras?

Kako vas na forumu cisto drugace vidim - ne tebe, ne Coco, ne Ninche ne bi nikoli dala studirati tega, kar trenutno studirate. Zanimivo. : )

Ne ne laugh.gif . Hodim na laboratorijsko zobno protetiko, čeprav ja, imamo nekaj predmetov enakih kot na dentalni medicini, tudi nekaj predavateljev je od tam, se mi zdi.

Pa mene tudi zanima: kje bi me pa drugače morebiti lahko videla? Ker še sama ne vem, kje bi sebe biggrin.gif

Pa jst bi tudi vlažilec rabila. Je že postal grozno suh zrak down.gif .
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#23788 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26381 posts

Posted 10 October 2011 - 10:35 PM

Neytiri, jst mam nek hud atlas anatomije doma - kolega, ki je hodil na medicino, je študiral iz njega... Take modre platnice ima. Pa dejansko so fotografije dejanskih seciranih trupel... je to to?
  • 0

#23789 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20094 posts

Posted 10 October 2011 - 10:36 PM

http://www.emka.si/a...ka/PR/34465,535

Imaš to v mislih? Ker potem JE pravi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
  • 0

#23790 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26381 posts

Posted 10 October 2011 - 10:44 PM

bi morala pogledat, ker je star že 10 let (anatomija človeka se v tem času ni ne vem kako spremenila laugh.gif). Ti sporočim, ok? Naslovnica izgleda malo drugače....
edit: vidim, da tale Netter izgleda malo drugače. Moja knjiga nima nobenih risb ali skic...samo direktno fotografije seciranih trupel (torej npr. roka secirana na 100 načinov - da se vidi žile, da se vidi kite, da se vidi živce, da se vidi mišice....)
  • 0

#23791 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20094 posts

Posted 10 October 2011 - 10:50 PM

Bedno je, ker še sama ne vem točno, kaj rabimo oz., ali bi bla tudi ta secirana trupla zelo dobrodošla. Ker ostalo si kopiramo, medtem ko si tale atlas menda iz knjižnice kje sposodiš... Potem bo pa kolokvij, pa ne bo nikjer nobenega za dobit takrat... down.gif
  • 0

#23792 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26381 posts

Posted 10 October 2011 - 10:54 PM

bom našla, pofotkala...potem boš pa sama povedala, kako naprej. Može?
  • 0

#23793 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20094 posts

Posted 11 October 2011 - 06:42 AM

Zmenjeno wink.gif
  • 0

#23794 _vrtnca_

_vrtnca_

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1372 posts

Posted 11 October 2011 - 11:17 AM

Če imam zdravstveno zavarovanje urejeno preko staršev, mora obvezno mama nest potrdilo o vpisu k svojemu delodajalcu ali ga lahko oddam sama na ZZZS na Miklošičevi?
Imam Zavod tik pred nosom in bi ga raje oddala sama kot ga da moram še pošiljat itd.
  • 0

Mahatma Gandhi

#23795 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26381 posts

Posted 11 October 2011 - 11:20 AM

lahko sama

itak ti ga bodo samo poštempljali pa vrnili
  • 0

#23796 _vrtnca_

_vrtnca_

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1372 posts

Posted 11 October 2011 - 11:27 AM

Hvala. smile.gif
Ji že 3. leto to govorim, pa me vsakič prepriča, da ga mora nujno ona odnest. laugh.gif
  • 0

Mahatma Gandhi

#23797 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26381 posts

Posted 11 October 2011 - 11:34 AM

pri meni je fotr ene parkrat pozabil oddat in sem morala potem sama odnest na zavod... vse je blo ok.
  • 0

#23798 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 29695 posts

Posted 12 October 2011 - 04:02 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 10. 10. 2011 - 21:02) View Post

bat afkors... sleep.gif

laugh.gif

happy.gif

QUOTE(Coco* @ 10. 10. 2011 - 21:07) View Post

HVALA LEPA! laugh.gif Ajde, kje pa me vidiš? cool.gif

QUOTE(Neytiri @ 10. 10. 2011 - 23:25) View Post

Ne ne laugh.gif . Hodim na laboratorijsko zobno protetiko, čeprav ja, imamo nekaj predmetov enakih kot na dentalni medicini, tudi nekaj predavateljev je od tam, se mi zdi.

Pa mene tudi zanima: kje bi me pa drugače morebiti lahko videla? Ker še sama ne vem, kje bi sebe biggrin.gif

Aha, Neytiri, stekam. : )

Da ne bom povzrocala nepotrebnih frustracij - nisem mislila, da je to, kar trenutno studirata, za vaju neprimerno, ker vaju sploh ne poznam. Po tem, kar vem iz foruma, bi tebe Coco dala v sport, tebe Neytiri pa nekam v umetnost, glasbo, oblikovanje. Najbrz zato, ker so se mi v spomin vtisnili vajini hobiji. ;)
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#23799 155

155

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 735 posts

Posted 12 October 2011 - 05:34 PM

a res lahko preko študentskega tožim, ker mi nočejo nakazat denarja ?
  • 0
You can't buy happiness. Steal it.

#23800 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28052 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 12 October 2011 - 09:27 PM

QUOTE(_Planet_ @ 12. 10. 2011 - 17:02) View Post

happy.gif
Aha, Neytiri, stekam. : )

Da ne bom povzrocala nepotrebnih frustracij - nisem mislila, da je to, kar trenutno studirata, za vaju neprimerno, ker vaju sploh ne poznam. Po tem, kar vem iz foruma, bi tebe Coco dala v sport, tebe Neytiri pa nekam v umetnost, glasbo, oblikovanje. Najbrz zato, ker so se mi v spomin vtisnili vajini hobiji. ;)

Ah ne, sej od športa nimaš nič, sploh pa v Sloveniji z 'mojim' nimaš kaj delat, za tujino pa moraš bit res med najnajnajboljšimi, da te kupijo in da imaš dobro pogodbo. Se pa ful več ne vidim v tem, tako, ko malo opazujem na fb življenje bivše soigralke; po eni sezoni v SLO je šla igrat v FRA in njeni dnevi izgledajo tako, da zjutraj vstane, gre na trening, pride domov, malo spi, gleda Tv, gre na sprehod, je, gre na trening, med vikendi ven, to pa je tudi to, nobenega drugega dogajanja, mene bi ubijalo, da bi tako nekoristno porabljala čas med jutranjim in večernim treningom in to več let tako. Sem se ful našla, tu kjer sem trenutno, sploh pa je bila to otroška želja, ki sem jo po koncu OŠ potlačila, potem pa, ko je bila kriza pred vpisom na faks, na pobudo drugih privlekla na dan. smile.gif

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users