Od teh, ki sem jih gledala.. Kako sta lahko prišli v finale Armenija in Albanija?

Eurovision Song Contest
Posted 20 May 2015 - 08:54 PM
Posted 20 May 2015 - 08:56 PM
Dovolj velika in za glasovanje angažirana diaspora?
Posted 21 May 2015 - 07:51 AM
Meni je bila pa ravno Armenska pesem ena boljših (vsaj video). Zraven pa še Estonija, Gruzija, Srbija, in seveda Finska (ritem je bil sploh dober!) Pogojno še Madžarska in Rusija.
Za Romunijo mi je vešč, da je šla naprej, ker je edina pela (vsaj pol pesmi) v svojem jeziku. Drugače so bile vse v ANG ... kar mi je razumljivo, ampak po drugi strani škoda.
Precej brezvezne pa so mi bile Belgija, Danska, Nizozemska, Makedonija, ...
Moj je navijal seveda za Fince, jaz za Estonijo, T za Srbijo (in bila vsa užaljena, ker je šla med zadnjimi v finale) pa za Rusijo, ker je imela najlepšo obleko, U pa za Gruzijo.
Smo včeraj imeli Evrovizijsko popoldan in vse pogledali in komentirali. Vse pesmi sem pa slišala prvič in lahko, da se mi okus po parih poslušanjih lahko še kaj spremeni.
Glede na to, da je šla Belorusija ven, ima tudi SLO velike šanse, da ostane izven finala...
Moj se je odločil, da navija za Španijo, zaradi "edine dobre babe". Meni je blazno všeč UK in njihov swing in upam, da jim letos uspe malo višja uvrstitev.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 21 May 2015 - 08:35 PM
Norveška mi je ful všeč.
Posted 21 May 2015 - 08:42 PM
Ja. Sem ga že enkrat slišala in mi je bil že takrat všeč. Danes je bilo rečeno nekje pri poročilih, da finale za nas ni vprašljiv. Mogoče
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 21 May 2015 - 09:17 PM

After all this time?
Always.
Posted 21 May 2015 - 09:17 PM
Zelo se muči
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 21 May 2015 - 09:18 PM
After all this time?
Always.
Posted 21 May 2015 - 09:31 PM
Meni je edino češki komad všeč...prav nič "češki"
Posted 21 May 2015 - 09:55 PM
Posted 21 May 2015 - 09:58 PM
Posted 21 May 2015 - 10:14 PM

Posted 22 May 2015 - 07:04 AM
Super za naše, sem bila full vesela!
Ampak se mi je zdel drugi polfinale bistveno slabši od torkovega. Razen švedskega komada (in izvajalca ) ne vem, če mi je bil sploh še kakšen res všeč. Animacija mi je bila zakon!!!!
Všeč mi je bila še Črna Gora, ampak sem fan Joksimovoća in se ga res "sliši" v pesmi ... tako da to verjetno ne šteje. Norveška je pogojno, pa Izrael (ki so mi pa sicer antipatični kot narod) so mi bili presenetljivo všeč, saj so naredili simpatično mešanico vsega živega. Latvija je recimo temu zanimiva, saj je zelo drugačna.
Pa PREVEČ je balad!!!! Dobro, da folk v publiki sploh kaj sodeluje!
Izvedba naše pesmi mi je bila precej grozna. Že tako bi deluje delno do pretežno prizadeta s temi slušalkami (še celo v predstavitvenem spotu jih je imela ), gestikuliranje in kimanje z glavo mi je bilo pa tako moteče, da spet pridem na to, da deluje prizadeta.
Put A Kilt On It!
Posted 22 May 2015 - 07:39 AM
Podpis po zadnji odstavek.
[Napoleon]
Posted 22 May 2015 - 07:58 AM
Ona pa ves cas dela iste cudne gibe z rokami in stoji kot kip.
Posted 22 May 2015 - 08:02 AM
Sem vesela za finale! Ko sem videla nastop, sem bila kar malo šokirana. Ful jezna je delovala, al ne vem, tak čuden izraz na obrazu je imela, zelo je bila namrščena. Čudno. Ampak okej...mogoče bo Evropi všeč
Posted 22 May 2015 - 08:10 AM
Meni je Belgija všeč. No, komad mi je soliden, še bolj mi je všeč sam nastop in mimika pevca.
Pri Marjetki mi je pa ful žal, da je niso lepše zrihtali, prav pogršali so jo, da o obrazni mimiki ne govorim - sploh mi ne gre skupaj z besedilom pesmi. Ampak, mi je pa zelo všeč pesem.
Posted 22 May 2015 - 10:22 AM
Put A Kilt On It!
Posted 22 May 2015 - 10:38 AM
Slovenija bo odprla finale.
The running order for the Grand Final
- Slovenia
- France
- Israel
- Estonia
- United Kingdom
- Armenia
- Lithuania
- Serbia
- Norway
- Sweden
- Cyprus
- Australia
- Belgium
- Austria
- Greece
- Montenegro
- Germany
- Poland
- Latvia
- Romania
- Spain
- Hungary
- Georgia
- Azerbaijan
- Russia
- Albania
- Italy
Si že upate napovedati zmagovalca?
Posted 22 May 2015 - 10:42 AM
Moja napoved je Švedska ali Estonija
Švedska se mi zdi tak "popoln" komplet - dobra pesem, ki gre hitro v uho; super nastop, ki se ga res zapomniš in (edini) lušten dečko
Put A Kilt On It!
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users