Vaša današnja nega las
Posted 29 August 2008 - 08:41 AM
Meni je rekonstruktor super pomagal pri cepljenju in lompljenju las, res skorajda ne najdem več polomljenega lasu ... Toda po drugi strani, pa nisem opazila ničesar drugega, ne pomaga mi nič v red spraviti suhe konice, al pa da bi bili lasje od njega bolj gladki ...[size=1]
Posted 29 August 2008 - 09:04 AM
tigi self absobed šampon
lush american cream balzam (cca. 45 minut)
revlon vitaforce zelen sprej
revlon silikon (seal nekaj) na suhe, polikane lase
Posted 29 August 2008 - 09:49 AM
Moja današnja nega:
Vichy šampon proti prhljaju (nova verzija)
Vichy regenerator za poškodovane lase
Reddish Ancha, Joico rekonstruktor itak ni namenjen hranjenju las. Je zgolj rekonstruktor, kar pa dobro opravi. Sej tudi zato se priporoča, da se po negi z rekonstruktorjem uporabi še kakšno hranljivo masko. Edino pravilno zaporedje za suhe in poškodovane lase bi torej bilo - najprej šampon, potem na čist in dobro odprt las nanos rekonstruktorja, po spiranju pa še hranljiv regenerator/maska.
Posted 29 August 2008 - 01:16 PM

[/size]
[size="1"]ancha. Imam enake izkušnje. Mislim da sem ga zdaj uporabila 3-4 x, cca tretjino, in tudi ne opazim razlike v aktualni engovalnosti. Glede lomljenja, to sem ustavila tak da sem se postrigla spet. Cepit so se mi spet začele, kljub striženju in po moje kvalitetni negi, ampak malo. Učinka glede tega še ne opazim nič, a lomijo se več ne. Drugače pa tak kot je dilema rekla, ne opazim negovalnosti. Imam po njem trde, ostre lase, čisto nič nimam filinga, da bi kaj nahranilo. Ampak tko je filing na mokrih laseh, dejansko ne vem, ker dodam vedno še regenerator. Zgleda da je na vseh takšen učinek. Aja, jaz si konice ful lepo zmehčam s kokos oljem na suhe lase. Prav očitna razlika na otip je.
Posted 29 August 2008 - 01:26 PM

bog mi pomagi!

Being just friends with you is hard,
but I couldnt imagine if I didnt have you in my life at all.
Posted 29 August 2008 - 01:39 PM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 29 August 2008 - 02:35 PM

ne govorim samo o tem rekonstruktorju ampak na splošno.ko dilema napiše o kakšnem šamponu al pa regeneratorju včasih sam debelo pogledam,ker preprosto pri nas tega sploh nimamo.

lp

Being just friends with you is hard,
but I couldnt imagine if I didnt have you in my life at all.
Posted 29 August 2008 - 05:59 PM
Revlon Professional Volume šampon
Nivea balzam za rjavolaske
Revlon Dvofazni volumenski balzam v spreju(brez izpiranja)
Posted 30 August 2008 - 04:43 PM
Keune Ultra Mild
Tigi Dumb Blonde balzam
L'Oreal Hot Glatz krema
Tigi After Party
Kokosovo olje na konice
Posted 30 August 2008 - 04:58 PM
- Logona Color plus čistilna maska
- Lush American cream
- Keune Keratin volumizer
- preden bom šla ven še malo Tigi Headrush

Posted 30 August 2008 - 09:11 PM
Danes samo Ultimate hair šampon za poškodovane lase.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 02 September 2008 - 05:09 PM
- Vichy šampon
- Revlon Professional maxi rekonstruktor
Posted 03 September 2008 - 01:35 PM
-rekonstruktor Joico K Pak
-Balzam Aubrey Organics Honeysucle & Rose
-na suhe lase kapljice Kokos olja Cobio- zelen
Posted 04 September 2008 - 10:02 PM
Posted 05 September 2008 - 06:19 AM
- prewash jojoba in kokos olje za par uric (se moram itak učit

- Keune So Pure Balancing šampon
- Joico K-Pak Intense Hydrator (tale se mi ful dopade zaenkrat, ampak sm ga sam enkrat uporabla)
- Revlon Equave 2Phase Perfect Blonde Leave-In sprej
Posted 05 September 2008 - 05:17 PM
Keune Vital Nutrition balzam kot pre-wash treatment
L'occitane šampon Citronka
Lavera šampon Plavica
Tigi Girls' Toys silikon
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 05 September 2008 - 11:31 PM

Prvič slišim. Bi se ti dalo spisat sestavine? Kakšna slikca tudi ne bi škodila.
Posted 06 September 2008 - 06:35 AM
Danes bo:
TIGI Brunette Goddess šampon in balzam
THE BODY SHOP GG serum na konice
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 06 September 2008 - 09:15 AM
Špelomir (upam, da te ne moti, ampak strašno mi je všeč to poimenovanje

Prvič slišim. Bi se ti dalo spisat sestavine? Kakšna slikca tudi ne bi škodila.
pa to je po mojem nova preobleka od Keune Reconstructor, ker je isto namenjen suhim in poroznim lasem in iz linije Care Line v identični pakungi, sam mal spremenjen dizajn napisa. bom dodala fotko sestavin, se mi ne da prepisovat.

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 06 September 2008 - 01:05 PM
-šampon Joico K pak Reconstruct (na dolžino las)
-balzam Fruit of the Earth Vitamin E (vse do lasišča)
-na suhe lase nekaj kapljic kokos olja Cobio (zelena verzija)
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users