Katero stvar ste nazadnje kupili?
Posted 19 August 2011 - 06:40 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 23 August 2011 - 07:12 AM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 23 August 2011 - 07:20 AM
Fige
Maline
Posted 23 August 2011 - 07:49 AM

V Mladinski Knjigi na Konzorcijo jih imajo.
Lahko pa kupiš tudi na BDepository, tukaj je link. Saj ne mwhaha, ta te bo bolj zanimal.
Pa še predstavitev.

U, hvala!
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 23 August 2011 - 08:37 AM
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 23 August 2011 - 11:24 AM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 23 August 2011 - 11:37 AM

Ok, zdaj še mene zanima ta flaša.

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 23 August 2011 - 11:40 AM
Ni narobe, ampak potem pomojem več ni fukncije.
Posted 23 August 2011 - 11:42 AM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 23 August 2011 - 11:44 AM
Posted 23 August 2011 - 11:47 AM
http://www.aquavallis.si/vodni-filtri
Posted 23 August 2011 - 03:42 PM
za 90 hrčkov si dobil japanke?
HRK, hrvaških kun misli
Jaz sem si kupila še 2 knjigi v Felixu, ena od učil, za 4 evre, Corellijeva mandolina, se bojim prevoda

---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 23 August 2011 - 04:26 PM
Samsung Galaxy Ace black

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 23 August 2011 - 09:21 PM

Posted 23 August 2011 - 09:25 PM
Tudi meni je všeč!
Ziher bolj trpežen kot moja Nokia, ki mi po šestih mesecih skorajda razpada.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 23 August 2011 - 09:31 PM
Jaz si moram nujno usnjen etui kupit, ker se ful bojim zanj. Moram lepše skrbet zanj, kot za prejšnjega, recimo ga ne metat v steno ob zvonjenju budilke.

― V. Van Gogh
Posted 23 August 2011 - 09:34 PM
Jaz sem si tudi en etui vsa navdušena in pozorna kupila. Morda trikrat sem ga uporabila.
Metanje ob steno, WTF?! XD Meni je parkrat sicer padel dol, ker je super izmuzljiv,
ampak tudi tako ima ohišje v težkem k. Sem ful razočarana pravzaprav, pa s takšnim
veseljem sem ga kupila ...
Posted 23 August 2011 - 10:09 PM
Kako pa to? Moj prejšnji Samsung je bil skorajda brez prask, kljub vsem padcem.
― V. Van Gogh
Posted 23 August 2011 - 10:18 PM
Ne vem, ohišje je preprosto rahitično. Fant ima istega in njemu se isto dogaja. Tisti zadnji pokrov je dejansko
prav za kak mm odstopal že ob nakupu, sploh se ne drži zraven. Ampak sem si rekla - ok, spregledam. Potem
pa se mi je še zdaj gumb za vklop/izklop odlomil, pri fantu je že tudi bogi. Prav tako je ta gsm kar precej
počasen! Tako na oko je strašno lep, pa zmogljiv, ampak je pa zoprn.
Posted 23 August 2011 - 10:19 PM
Katerega imaš to?
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users