Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
5208 replies to this topic

#2361 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17637 posts

Posted 21 August 2023 - 07:43 PM

Lahko, da gre za ortoreksijo.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#2362 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16859 posts

Posted 21 August 2023 - 09:47 PM

Ta me na Ano spomnu.

https://www.instagra...jIwNzIyMDk2Mg==
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#2363 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16859 posts

Posted 21 August 2023 - 09:48 PM

To s karpacom je pa tako, kot da bi tatarca popeku preden ga na kruh namazes. Tasty, yum.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#2364 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19194 posts

Posted 22 August 2023 - 06:54 AM

Lahko, da gre za ortoreksijo.

Ravno to je enkrat rekla, da to sploh ne obstaja. 

Da ji je vse stres pa tudi verjamem, ker vem, kako je, ko si na dieti, vse ti gre na živce, redkokaj te osreči. Ona je pa skoz na dieti. Pa ta občutek večvrednosti, ker se ti kao "zdravo" prehranjuješ, drugi pa nimajo pojma. Pač jaz sem res šla skozi vse to, samo da jaz nisem toliko dodatkov jemala in vsega in sem mela ful boge lase, pol leta brez mestruacije itd. 

• 0

#2365 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17009 posts

Posted 22 August 2023 - 06:58 AM

Samo, a ni ona enkrat priznala, da ima ortoreksijo? Da trpi za napačno podobo o svojem telesu? Meni je fascinanto, kako ima ženska ob vsem tem take bujne lase in močne menstruacije. 

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#2366 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19194 posts

Posted 22 August 2023 - 07:00 AM

Ker ima v nulo naštudirane dodatke. Že samo za lase enih 10 po moje... sem včeraj pogledala tiste storije o izpadanju. 

• 0

#2367 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11891 posts

Posted 22 August 2023 - 07:02 AM

Za menstruacijo pa ne mores vedet kaksno ima, lahko krvavi 3 dni malo, njej je pa to fuj in misli, da je veliko.
  • 0

#2368 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17009 posts

Posted 22 August 2023 - 07:03 AM

Ma se mi zdi, da je pisala, da ima ful močne menstre, da mora ne vem kolk vložkov in česa menjavat. 

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#2369 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11891 posts

Posted 22 August 2023 - 07:12 AM

Jaz to vedno z rezervo jemljem, ker ful zensk menstro izkorisca za jamranje.
  • 0

#2370 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16859 posts

Posted 22 August 2023 - 07:13 AM

Meni je zanimivo da je ona 1 cm visja kot jaz in ima isto kg pa se mi zdi mnogo bolj presusena.je priznala da ima "izkrivljeno podobo o sebi." In da hoce ostat na isti tezi in pridobit misice ker noce menjavat garderobe.
Torej to pomen samo, da si hoce zmanjsat procent mascobe. Res zdrava pot, ni kej.
  • 0

#2371 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27363 posts

Posted 22 August 2023 - 08:28 AM

A nimamo teme o njej?
  • 0

#2372 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11891 posts

Posted 22 August 2023 - 09:09 AM

Mamo ja.
Prejle je objavila fotko s komentarjem, da je dopust namenjen reprogramiranju in izstopu iz matrice. Cesar pa ona ne pocne, ce dela vse isto kot doma, al pa jaz ne razumem.
  • 0

#2373 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17322 posts

Posted 22 August 2023 - 09:50 AM

Ampak tisto je v cisto odprtem delu 🤭 Se registriran ne rabis bit.
Ja, ce gres na dopust res izstopis iz povprecja in sistema 🥱
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2374 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19194 posts

Posted 22 August 2023 - 09:56 AM

No, vsaj s tem, da ni šla na Hrvaško, je stopila iz povprečja. :D 

• 0

#2375 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11891 posts

Posted 22 August 2023 - 10:07 AM

Sej ni nic takega, ce gres na dopust in delas podobno kot doma, samo ne mores pa pol tega oglasevat kot da si zdej pa stopil iz matrice in cone udobja, res ne razumem.
  • 0

#2376 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17322 posts

Posted 22 August 2023 - 10:09 AM

Ja, seveda. Pri njej mora imeti vse nek visji pomen.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2377 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27363 posts

Posted 22 August 2023 - 10:11 AM

Kako bolano no 🙈 mislim tko dejansko, vcasih ko kaj njenega berem razmisljam a jo bodo peljali v Poljeal k nam ko bo do tam prisla.
  • 0

#2378 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16859 posts

Posted 23 August 2023 - 05:59 AM

Zdaj ji je pa kuzla v rit skocila ker nepreverjene informacije objavlja za resnice.
Si kar zasluzi slabo vest.

Ce ne veste za kaj gre - nekaj casa nazaj je delila neke storije ene sledilke k je prsla v Ljubno (al ene influencerke) kao tle sm zdej mi dejte pa delat in niso imel takoj dela zanjo, potem so jo pa dali ene luknje grabit ob zupanovi hisi in je videla kako ljudje tam delajo drugje pa kao ne, naredila neke storije kako funkcionarji ze grabijo denar in prostovoljsko delovno silo, Ana je to podpihnila in se zgrazala, zdej je pa mejl od zupana dobila....
  • 0

#2379 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14267 posts

Posted 23 August 2023 - 06:55 AM

Glede na to, da je zdravnica, bi lahko vedela, da na podlagi enega pričevanja ne moreš dobiti big picture. Res je neverjetno nekonsistentna.

Pa za Ljubno mi je res žal, smo bili službeno tam, na ogledu njihove nove nove dvorane in je bil direktor občinske uprave res izjemno srčen človek. Ne msilim, da mi ostalih ni, ampak njih sem spoznala in so mi res delovali super ekipa.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#2380 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17322 posts

Posted 24 August 2023 - 10:08 AM

Saj smo jo ze do kosti obrale, ampak zdaj vidim, da tudi anglesko ne zna 🫢
  • 1

Tumblr

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users