Jump to content

Photo

Krema / serum za obraz

• Please log in to reply
3499 replies to this topic

#2361 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 12 April 2012 - 07:37 PM

Jaz še nisem nič testerjev ponucala, ampak mi ravno zmanjkuje L'occitane mandljeve kreme, tako da bi jo lahko pozimi zamenjala ena od Nuxovih.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2362 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27633 posts

Posted 12 April 2012 - 11:57 PM

Jaz sem zadnje dni testirala Nuxe Prodigieuse linijo in sem zelo navdušena - tako nad vonjem kot učinkom! :love:

Meni pa dnevna iz te inije ne ustreza. :\ Sem ze mislila, da sem nasla idealno vlazilno kremo za obraz, ampak ... krema vsebuje nekaj, kar mi noro drazi oci (nisem mazala niti blizu njih), do solz, sem si sprala kremo z obraza, ker nisem mogla vec zdrzati.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#2363 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 April 2012 - 01:50 PM

Planet, poskusi z Vichy Nutrilogie 1 (obstaja tudi 2, a je tista meni preveč vlažilna / hranjliva
(tebi morda ne bi bila sicer), 1 je glih prav).
Vsaj probaj dobiti kake testerje prej, seveda. Je prijetno vlažilna in kvalitetnih sestavin.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2364 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27633 posts

Posted 15 April 2012 - 12:31 PM

Imam ze nekaj casa v mislih Vichy, cas, da se lotim lova na testerje. : ) Hvala!
  • 0

• Guests

Posted 15 April 2012 - 12:34 PM

Meni so dali enkrat v lekarni tak mali kompletek, prav v flaškah in tubicah :) Glih tega...Vichy Nutrilogie 1. Sam itak ga šparam. Ne vem za kdaj...
  • 0

#2366 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27633 posts

Posted 15 April 2012 - 03:58 PM

Se spomnim, ko so jih delili, meni se je mudilo naprej in sem se jih otepla. : )
Cipkasto spodnje perilo a? : ))
  • 0

#2367 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29707 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 15 April 2012 - 04:11 PM

preizkušam Prodigieuse kremo za okoli oči pa mi je pretežka, tako da testerja s kremo za obraz niti probala ne bom, mi kreme z gostejšimi teksturami za obraz ne odgovarjajo. ostajam pri BioExcellence od Melvite (gel za okoli oči, serum in fluid), s spf imam še L'Occitane angeliko. Ko mi je zmanjka, bom pa kar Eucerin gel, ki ga mam za telo, še za obraz uporabljala, ne bom komplicirala.
enkrat na teden si dam zvečer po čiščenju in pilingu gor Melvitino učvrščevalno masko in jo sperem zjutraj, mi naredi super kožo, za vsakodnevno uporabo mi je pa preveč.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#2368 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32286 posts

Posted 15 April 2012 - 04:13 PM

men je pa ta Prodigieuse dnevna krema za zelo suho kožo super, sem že skoraj porabila tester, sam kupila je ziher ne bom, je najbrž predraga.
  • 0

#2369 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23280 posts

Posted 17 April 2012 - 09:15 PM

Ima katera izkušnje z Weleda kremami in losjoni? Je katera lahka in vlažilna? Kot npr. Green People kreme. Kaj pa Dr. Hauschka Moisturizing day cream?

Vsakič, ko berem kaj o škodljivih sestavinah, izvek za kakšno novo, ki se jo je bolje izogibati. Prej sem brala, da je phenoxyethanol škodljiv in sem videla, da ga Green People kreme vsebujejo. <_<
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#2370 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85893 posts

Posted 17 April 2012 - 09:22 PM

Dr. Hauschka Moisturizing Day Cream je ful mastna:

Water (Aqua), Anthyllis Vulneraria Extract, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Alcohol, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Bark/Leaf Extract,
Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract, Arachis Hypogaea (Peanut) Oil,
Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Hypericum Perforatum Flower/Leaf/Stem Extract, Glycerin, Calendula Officinalis Flower Extract, Lecithin, Simmondsia
Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Fragrance (Parfum), Limonene*, Linalool*, Farnesol*, Benzyl Benzoate*, Geraniol*, Citronellol*, Citral*, Eugenol*, Benzyl Salicylate*,
Algin, Xanthan Gum *Component of natural essential oils

Weledine pa mislim da tudi.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2371 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 17 April 2012 - 09:24 PM

Ma če boš tako gledala boš čisto v vsaki našla nekaj sumljivega :)
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2372 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 17 April 2012 - 09:31 PM

Weleda Iris je men kul, samo ima na drugem mestu alkohol, če te to tud moti mogoče.
  • 0

#2373 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23280 posts

Posted 17 April 2012 - 09:34 PM

Ja, Weledine mi delujejo mastne, čeprav nisem še nobene probala. :) Za to Dr. Hauschka pa sem imela v spominu, da naj bi bila bolj lahka krema.

Ja, saj vem, da se je težko izogniti vsem sumljivim sestavinam v vsej kozmetiki, ampak če se da, se probam. Na eni strani sem zasledila, da se je tej sestavini bolje izogibati, poleg npr. parabenov, sulfatov, propilen glikola,... V nekaterih državah je phenoxyethanol celo prepovedan, v ZDA in UK pa ga je dovoljeno uporabljati tudi v organski kozmetiki, čeprav naj bi bil kancerogen, toksičen in mutagen.
  • 0

#2374 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 17 April 2012 - 09:41 PM

Ta res ni mastna, takoj se vpije. Verjetno ravno zaradi alkohola ne deluje težka. Jo je pa ful malo notri, to jaz takoj porabim.

Meni je Nuxova Crème Prodigieuse Enrichie Anti-Fatigue Moisturizing Cream fantastična. :wub2:
  • 0

#2375 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23280 posts

Posted 17 April 2012 - 09:44 PM

Weleda Iris je men kul, samo ima na drugem mestu alkohol, če te to tud moti mogoče.

Zanimajo me Wild rose lotion, Almond lotion in Iris lotion, ti so pomoje manj mastni. Bi pa bilo bolje, če bi bili brez alkohola. Bom ob priliki vprašala v lekarni za testerje. Imam pa doma 2 testerja Weleda Pomegranate nočne kreme, nisem še probala. So mi pa malo drage, čez 10 € za 30 ml.

PJ, a si potem mogoče kupila Desert Essence Thoroughly Clean Oil Control Lotion?Enkrat si lepila v temo o mozoljih. Sestavinsko mi deluje zelo v redu, ampak me zanima, koliko je kaj vlažilen.
  • 0

#2376 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 17 April 2012 - 09:50 PM

Ne, nisem (še). Imam še Avene CK, pa ne maram kopičenja.

Od Welede imam pa to: http://www.weleda.de...eitspflege.html
  • 0

#2377 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23280 posts

Posted 17 April 2012 - 09:53 PM

Dnevno kremo imaš?

Se bom pozanimala za testerje. Z Weledino kozmetiko nimam res še nobenih izkušenj.
  • 0

#2378 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85893 posts

Posted 17 April 2012 - 10:27 PM

Meni je Nuxova Crème Prodigieuse Enrichie Anti-Fatigue Moisturizing Cream fantastična. :wub2:

Ane, jaz imam verzijo za normalno/mešano in bo pomoje moja stalnica. Edini minus je spet cena, ampak sem se že sprijaznila, da ni kreme pod 20, 25 €, ki bi mi odgovarjala.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2379 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23280 posts

Posted 17 April 2012 - 11:01 PM

Kaj pa tole je že katera probala? Za razliko od ostalih Alverde krem ima alkohol šele na 6. mestu.

Posted Image
  • 0

• Guests

Posted 18 April 2012 - 03:11 AM

Se spomnim, ko so jih delili, meni se je mudilo naprej in sem se jih otepla. : )
Cipkasto spodnje perilo a? : ))

Ne morš se testerjev otepat, nooo....hahaah. ^_^
Ja, čipkasto perilo....zmešana sem.

Marmelada, js mam. Ful hitro se vpije, sam zna bit zaradi tega tak neprijeten občutek. Še preden razmažeš, je že težko mazat. Drugače mi pa ne povzroča kakih nepravilnosti na koži. Lepo matirano pusti. Jo uporabljam na T predelu pred M.
Ni slaba, no.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users