Jump to content

Photo

Nanizanke, nadaljevanke

• Please log in to reply
2786 replies to this topic

#2361 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 12 October 2020 - 08:09 AM

Steve Carella sem v komični vlogi gledala le ene 3x,včekrat v resnih v bistvu, tako da nimam težav. Se pa lepo stara :)

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#2362 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27675 posts

Posted 12 October 2020 - 12:14 PM

Tudi mene zanima glede nove sezone The Morning Showa, je kar izginil.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#2363 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4162 posts

Posted 12 October 2020 - 01:19 PM

Korona je vsa snemanja v ZDA ustavila. Je bil nekje en članek na to temo, tako da bodo vse naslednje sezone serij pomaknjene na kasnejše termine.

• 0

#2364 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27675 posts

Posted 12 October 2020 - 01:46 PM

Saj res, sem tudi jaz nekje zasledila pred časom.
Hvala!
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#2365 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 13 October 2020 - 09:02 AM

Mene Carell ni zmotil, mi je bila pa zato Aniston v večih trenutkih neprepričljiva.

Midva čakava novo sezono Jane the virgin, menda pride kmalu ven : D Sva se pa isto spraševala, kaj bomo gledali prihodnje leto glede na situacijo v svetu.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#2366 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17614 posts

Posted 13 October 2020 - 09:13 AM

Misliš zato, ker ne snemajo nadaljevanj?
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#2367 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 13 October 2020 - 09:20 AM

Ja. Ceprav ... ce prav razumem, Grey's Anatomy tudi nadaljujejo s snemanjem zdaj. 

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#2368 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46031 posts

Posted 13 October 2020 - 10:48 AM

A se ni Jane the Virgin že končala :hmm:
  • 0

#2369 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 13 October 2020 - 11:07 AM

Včeraj sva do konca pogledala The morning show. Konec me ni prepričal, dosti bolj idealističen, kot sem pričakovala. Jah no, še zmeraj je to ameriška serija :D

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#2370 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 13 October 2020 - 11:58 AM

Kalypso, meni se je tudi zdelo, ampak menda še nekaj šušlja :/ Zdaj pa res ne vem več.
  • 0

#2371 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 13 October 2020 - 12:10 PM

Jaz pa komaj cakam nadaljevanje The good fight, me zanima, kako se bodo v prihodnje lotevali aktualnih tem. The morning show sem zacela gledat cez vikend, zaenkrat se mi ne zdi presezek.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2372 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4162 posts

Posted 14 October 2020 - 07:06 AM

Jaz pa komaj cakam nadaljevanje The good fight, me zanima, kako se bodo v prihodnje lotevali aktualnih tem.

Jaz spremljam to nanizanko zdaj na Fox life, trenutno so pri drugi sezoni. Ma včeraj sem se na glas smejala, ker je bil del, kjer so uporabili Melanio Trump in njeno Einstein viso kot primerjavo za osebo z izrednimi umetniškimi dosežki :D

• 0

#2373 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 22 October 2020 - 07:21 AM

Vceraj sva pogledala The morning show, se strinjam s Frcico glede konca. Imam pa tezave razumet, kako je lahko ena oddaja in njeni voditelji tako zelo popularna in se mi je zato ves cas zdelo vse malo pretirano in za lase privleceno, ceprav me je kar potegnila.
  • 0

― V. Van Gogh

#2374 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 22 October 2020 - 07:26 AM

Za primerjavo, Dobro jutro je med upokojenci ful priljubljena in gledana, meni je grozljivo posladkana.

Ampak nori honorarji, a ne? Čeprav, glede na življenjski slog, bi rekla, da je bil o ndosti bolje plačan od nje. Ona ima stanovanje v NY, on poleg tega še dve nepremičnini.

• 0

#2375 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 22 October 2020 - 07:29 AM

Ja, neverjetni. Aja, pa Carell mi dejansko dobro izgleda v tej seriji, do zdaj se mi je povsod zdel nadlezen papak. :D
  • 0

― V. Van Gogh

#2376 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16822 posts

Posted 11 November 2020 - 12:44 AM

The queens gambit na netflixu. Ce ne bi bila toliko ura bi pogledala vse dele prve sezone ze danes.
Mocno priporocam.

https://youtu.be/CDrieqwSdgI
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#2377 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46031 posts

Posted 11 November 2020 - 10:21 AM

Spremljava Queens Gambit, se strinjam, ful je dobra.

Pogledala sva tud Ted Lasso, ki je tud ful fajn. Taksna lahkotna in zabavna, bitter-sweet. Humor mi je pa pisan na kozo. Priporocam.
https://youtu.be/3u7EIiohs6U
  • 0

#2378 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 12 November 2020 - 11:28 PM

The queens gambit sem pogledala v enem šusu. Celo noč. Fiona, to je miniserija, samo ena sezona.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#2379 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6706 posts

Posted 12 November 2020 - 11:40 PM

Celo noč? :-O in spanje?

• 0

#2380 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16822 posts

Posted 13 November 2020 - 07:37 AM

Upam da ne, Dragica. Meni manjka se zadnji del.
Sem vsak vecer zdaj delala in vec kot to ni slo.
Res je odlicna, mene ze dolgo nic ni tako prikovalo pred ekran :lol: pa ta igralka mi je ful lepa.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users