Jump to content

Photo

Kontracepcijske tablete

• Please log in to reply
4119 replies to this topic

#2361 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27997 posts

Posted 09 September 2009 - 08:08 PM

Zanimivo, jaz pa kondoma sploh ne opazim, dec se pa tudi ne pritozuje. smile.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#2362 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 09 September 2009 - 10:11 PM

Jaz ga tudi najprej nisem, potem sva pa enkrat, že skoraj po enem letu jemanja tabletk, poizkusila s kondomom in mi je blo FUUj, ful sem čutla, peklo me je down.gif not for me. Drugač pa 3 mesece ni nič, tuki pri nas je čakalna doba fuuuul (vem da so enkrat aprila al kdaj naročali za oktober huh.gif )
  • 0

After all this time?

Always.

#2363 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27997 posts

Posted 09 September 2009 - 11:03 PM

Midva mesava z, brez, pac odvisno od dneva v mojem m. ciklusu in kot sem rekla, nihce ga ne opazi oz. ga opazi samo toliko kolikor je neizogibno potrebno. biggrin.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#2364 malička

malička

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 278 posts
  • Interests:marsikaj

Posted 10 September 2009 - 09:58 AM

Te čakalne vrste, ki so skoraj vsepovsod, so res groza.
Na srečo jaz v ZD Ptuj nisem imela teh problemov. Sem čakala samo en mesec. Se pozna da je manjše mesto.

Moje kolegice ni hotel noben ginerkolog v MB-ju vzet pa je rekla, da sumi da je noseča. Pa je hitro prišla na vrsto. smile.gif

@ šMinka, meni je ginerkolog rekel, da če se v prvih 3 mesecih zredim za več kot 5 Kg, naj pridem nazaj in preneham jemat KT. Ker je možno da ledvice ne delujejo pravilno.
  • 0
Vedno je bolje obžalovati nekaj, kar smo storili, kot pa nekaj česar nismo!

#2365 šMinka*

šMinka*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 230 posts

Posted 10 September 2009 - 02:42 PM

no 5kg še ni. 3 mesecev pa tudi ne. huh.gif uf ledvice. ko sem bila mlajša sem imela velike težave z njimi. mellow.gif
  • 0
"Life changes with the right pair of shoes." Cinderella ♡

#2366 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 13 September 2009 - 02:34 PM

Ok, jst sm taka pozabljivka, da ni večje. slap.gif V četrtek bi mogla začet z novo tablico in sem se to spomnla šele včerej. Kaj čm zdej? A samo nadaljujem pač z današjnim dnevom in ne pojem nobene tabletke za nazaj (mi bodo potem 3 ostale na koncu)??
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#2367 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12164 posts

Posted 13 September 2009 - 02:38 PM

Jaz bi začela zdej jemat in pojedla celo škatlico, ampak uporabljala začasno še kondom.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#2368 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 13 September 2009 - 03:44 PM

Ok, bom nardila tko. Hvala. biggrin.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#2369 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 13 September 2009 - 05:19 PM

Jaz sem v petek (11.9) po spletu nesrečnih okoliščin morala vzet jutranjo tabletko. Menstruacijo bi mogla dobit ravno te dni enkrat. Včeri zvečer sem pač na hlačkah opazila kri in si mislila, da je to verjetno to, ampak ni, danes ni ne duha ne sluha. To mam verjetno zaradi tabletk pobrkan a ne? Ni nič hujšega verjetno (počutje je ok, nobene slabosti, bruhanja al karkoli te že lahko doleti po tem)?
  • 0

#2370 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6744 posts

Posted 14 September 2009 - 08:32 AM

Pomoje je okej ja. Meni se je tudi tako zgodilo in sem zagnala malo panike, potem pa je pršla menstruacija normalno čez nekaj dni.
  • 0

#2371 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 15 September 2009 - 10:00 PM

Sicer pri meni ni še nič, ampak okej, jo čakam. biggrin.gif Hvala!
  • 0

#2372 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5835 posts

Posted 23 September 2009 - 07:14 AM

meni se bo zmešalo.

že štiri leta in pol imam logest. jemljem jih redno (no, mogoče kdaj kakšno z zaostankom ampak vse v mejah 12 ur). v ponedeljek bi morala dobit menstruacijo (do sedaj je bila točna kot ura, ponedeljek on pol šestih zjutraj), pa je nisem dobila. včeraj se mi je zdelo, da sem jo dobila, pa se izkazuje, da je bil samo izcedek, ker sedaj spet ni nič.

povrhu vsega pa me nekaj v jajčnikih špika (ne boli, ampak opozarja kje je jajčnik!).

v glavnem, izjadala sem se.

h ginekologu sem bila naročena za naslednji teden, pa me nekaj prestavljajo. evil.gif

• 0

#2373 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6744 posts

Posted 23 September 2009 - 07:51 AM

Hmm...upam, da se ti uredi sad.gif nisem še mela take izkušnje, ginekoloh pa itak lahko največ pomaga.
  • 0

#2374 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 24 September 2009 - 10:05 AM

Okej, men je ginekologinja predpisala dans Yaz, ker jemljem že skoraj 5 let Diane in pravi, da naj probam z nizko hormonskimi, če mi ne bo kul, grem nazaj.

Mal mi je čudn... namreč na Diane sm se že čist privadla, sm pa hotla zamenjat, ker mam blazno zastajanje vode, celulita čist too much, zredila sm se nenormalno po Diane 1. leto. Ampak me je strah, da mi tele Yaz en bodo ustrezale-ok, sej probat morm, sam nočm se pa zredit in spet ful mozolov dobit cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#2375 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26162 posts

Posted 24 September 2009 - 10:16 AM

meni je čudno to, da si sploh dobila kontracepcijske tablete brez pregleda huh.gif
  • 0

#2376 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12164 posts

Posted 24 September 2009 - 10:19 AM

Meni tudi, sploh glede na to, da jih jemlješ že 5 let.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#2377 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 24 September 2009 - 11:11 AM

Ta sistem je v tem ZD čist porušen.

Vem sam,da sm že pri 18. letih težila za pregled pa kr nč... če je mt čist popizdila in so rekl, da zarad gužve sprejemajo od 20.leta naprej ohmy.gif kr neki!!! to sploh ne bi smel.
Važn da sploh nism vedla, kero ginekologinjo mam. Skoz se menjajo, čist skoz. Upam, da bo ta stalna.

Pregledal me niso nikol nč, pri 15. ko sem jih dobila, je rekla una G, da se bova samo pogovorili pa da pregled ni potreben.

No v glavnem, resnično upam, da se ne bom zredila :S Ančka, a ti se po Diane nisi nč, po Yasminelle pa?
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#2378 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26162 posts

Posted 24 September 2009 - 12:48 PM

Po Diane se nism nč, sem mela dokaj stalno kilažo - max 76, shujšala sem na 67, se ustalila na 69. Potem,ko sem zamenjala na yarino, sem se zredila na 75, pri yasminelle na 78, pol sem pa februarja nehala z vsem, sem se zredila na 82. Zdej sem na 76,5 in počasi lezem dol.

Beda pač....
  • 0

#2379 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 24 September 2009 - 01:03 PM

Jaz sem tudi dobila brez pregleda prvič tabete, kolegica isto, in večina ostalih tudi. Bwo. smile.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2380 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 24 September 2009 - 01:18 PM

Pri meni je blo pa tko- klicala sem takoj po novem letu, pa me je naročila konec marca. Potem sem pa čez kakšen teden zaradi fantovega teženja klicala še 1x, če bi lahko kej prej ker mi je res dolga čakat še 4 mesece. In potem me je naročila začetek februarja, tisti datum marca mi je pa pustila, in sem potem takrat prišla na pregled. smile.gif Torej me je po enem mescu jemanja pregledala.
  • 0

After all this time?

Always.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users