Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#2361 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 19 March 2010 - 07:09 PM

Saj sem pred časom že potožil, da folk čim zapade milimeter sneha kar neha pobirat dreke po cestah in pločnikih. Mislm no, it's snow not bleach, assholes!
  • 0

#2362 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 19 March 2010 - 07:47 PM

Zadnjič enkrat hodim po pločniku in vidim en pohojen kakec, ki ga je bilo nekomu očitno pretežko pospravit, potem je pa samo mal snega čez vrgel, da se ni vidlo. Jst pa vedno veselo skačem po teh kupčkih, zgleda en pred mano tut. M dry.gif oram nehat. Kreteni.
  • 0

After all this time?

Always.

#2363 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 19 March 2010 - 07:50 PM

QUOTE(Jinadaze @ 19. 3. 2010 - 18:54) View Post

Jaz bi uvedla take kazni za tiste, ki ne pobirajo govna, da nobenemu niti na kraj pameti ne bi padlo, da ga ne bi pospravil.

Word!
  • 0

#2364 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 19 March 2010 - 07:53 PM

Če se ne motim, take kazni že obstajajo. Ampak ne vem, a boš postavila redarsko kučico ob bajto za tventiforaur protekšn? biggrin.gif
  • 0

#2365 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 19 March 2010 - 08:34 PM

Najbolša prjatlca, ker ma SKOS zaseden telefon al se pa ne javla. Ob 6h sem ji poslala SMS, ni mi odpisala, samo an fbju mi je napisala da nej pridm na chat, ampak ČE ME NI NA FBJU, in zdej ma že skor eno uro zaseden pa poslala sem ji že 5 mesičou, valda sliš to tut če se pogovarja, JOOOOJ KOK ME TO ŽIVCERA mad2.gif mad2.gif mad2.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#2366 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 19 March 2010 - 08:47 PM

Jaz sem nazadnje na Šmarni v WC-ju (!!) stopila na ČLOVEŠKI kakec. Beat that, mislim na skretuuuuu???!
  • 0

#2367 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 19 March 2010 - 08:48 PM

Ne vem, a je to sarkazem? biggrin.gif Mislim, da je WC nekje v vrhu lestvice krajev kjer je možno da stopiš v drek. biggrin.gif
  • 0

#2368 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27463 posts

Posted 19 March 2010 - 08:54 PM

laugh.gif ja ma človek ja ve kje se userje, no ja,.. svašta vidla biggrin.gif
  • 0

#2369 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86504 posts

Posted 19 March 2010 - 09:07 PM

^ True, človek postane močnejši na duhu, ko vidi drek in kri razmazano po steni.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2370 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 19 March 2010 - 09:10 PM

Groza, v kakšne lokale ti to zahajaš? biggrin.gif
  • 0

#2371 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86504 posts

Posted 19 March 2010 - 09:12 PM

Ah, to se povsod najde, including Emporium. x(

• 0

― V. Van Gogh

#2372 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 19 March 2010 - 09:14 PM

Da nakupuješ v Emporiumu itak moraš srat keš tako da je samo logično da je tista kri posledica paper cutov. laugh.gif

Or worse. Coins. laugh.gif
  • 0

#2373 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86504 posts

Posted 19 March 2010 - 09:16 PM

laugh.gif

• 0

― V. Van Gogh

#2374 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 19 March 2010 - 10:07 PM

QUOTE(Jinadaze @ 19. 3. 2010 - 17:47) View Post

Veter.

ja verymad.gif

QUOTE(Plain Jane @ 19. 3. 2010 - 20:47) View Post

Jaz sem nazadnje na Šmarni v WC-ju (!!) stopila na ČLOVEŠKI kakec. Beat that, mislim na skretuuuuu???!

beeee,jaz bi ziher bruhala, čevlji bi pa šli v koššš bruh.gif bruh.gif bruh.gif

• 0

#2375 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15251 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 19 March 2010 - 11:37 PM

Občutek polnega trebuha, ne da mi gre najbolj na živce sam ko vem, da bi se dalo brez tega tud čist fajn preživet, sej mi ni treba stradat sam pretiravat z večerjo pa spet ne..

Pa to, da prepuščam stvari naključju, se ne zmenimo za zihr, pa pol stvari al padejo v vodo, al hočeš bit spontan pa te drugi zafrkne, ker on takrat ne more/ga ni doma/ga ne dobiš na telefon.. Take prčkarije male, ki mi sicer ne bi nič pomenile, ko se ti pa 3, 4 na kup naberejo se ti pa res zdi, da se cel svet proti tebi zaroti.

Nadvse nadležni so tudi frišno nalakirani nohti. To je ja isto, kot da ti jih amputirajo za pol ure, nč ne morš delat z njimi. Ma mrš. :/
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#2376 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 19 March 2010 - 11:44 PM

QUOTE(Olivija @ 19. 3. 2010 - 23:37) View Post

Nadvse nadležni so tudi frišno nalakirani nohti. To je ja isto, kot da ti jih amputirajo za pol ure, nč ne morš delat z njimi. Ma mrš. :/

Ja. sleep.gif

Pa ko že misliš, da so 100% suhi, se ti uspe nekam pritisnit z enim nohtom in ves trud je zaman.
Pa super je, če se ti še kam mudi, pa nimaš časa popravljat. Pol pa cel dan tist nesrečen noht gledaš... sad.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#2377 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86504 posts

Posted 20 March 2010 - 12:58 PM

Nesem embalažo v recycle kontejner, nabasan tako, da je pokrov dvignjen za pol metra, okoli pa polno vreč, iz katerih je veter že razpihal smeti po ulici.
Res je težko odvažat več kot enkrat na teden, prvoklasni debili so.

• 0

― V. Van Gogh

#2378 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27463 posts

Posted 20 March 2010 - 01:04 PM

Da se vedno, ko se tuširam spravi nekdo posodo pomivat in mi posledično teče ledena voda.
  • 0

#2379 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15251 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 20 March 2010 - 03:18 PM

Okej, tako temeljito na živce mi gre bolj malo stvari, ampak če pa česa res ne prenašam, je pa to, da kadar ima nekdo kake probleme z mano, mu kaj ne paše, naj mi to pove takoj, naj mi to reče v faco, da se zmenima takrat in tam, ne pa da vleče faco skupaj kot da bi žvečil kislo limono in ima za povrh še drek v hlačah. Ma to me pa res razjezi. Povej, kaj te gnjavi, kaj sem naredila narobe, ne pa da se še 3 tedne vlečemo in pretvarjamo, ma mrš. In ne mislim zdej to vlečt iz tebe, spit it out by yourself, menda nisi več froc, ki rabi gospodično učiteljico, da te potolaži in pokliče moje starše, ampak a mi lahko prooosim poveš, what the fuck is wrong.

Whoooa, to me pa res vrže iz tira, taki brezvezni fajti in ljudje.

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#2380 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 20 March 2010 - 05:06 PM

Danes me že od jutra kličejo kreteni zaradi oglasa, menda avto prodajam. Nekdo je dal napačno telefonsko številko. Seveda na avto.net ne delajo. Pisses me off verymad.gif
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users