Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#2341 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 04 August 2008 - 08:39 AM

A mamo sestavine za ta blond sprej?

Js sem pa zaenkrat naročila dva kompletka od Tigija(maxxed out,self absorbed šampon)
  • 0

#2342 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 06 August 2008 - 08:37 AM

Kolk je že številka od tega studija? Na njihovi strani sploh ne najdem. Pa kolk je poštnina?
  • 0
Do We Need Distance To Get Close?IPB Image

#2343 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 12 August 2008 - 11:29 AM

QUOTE(DiLeMa @ 3. 8. 2008 - 20:54) View Post

Ja, kar nalimaj, me zanimajo.

Jaz pa sem pravkar naročila INTERACTIVES MAXI-RECONSTRUCTOR in EQUAVE PERFECT BLONDE KOMPLET, oboje od Revlon Professional.

Oboje bom dala na stran do oktobra, ko grem na blond.

Dilema a so dobre sestavine od tega reconstructorja? Me precej mika oops.gif
  • 0
Why so serious?

#2344 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32335 posts

Posted 12 August 2008 - 10:04 PM

Tisti sprej od Revlona za blond lase sem jaz nazadnje pri frizerki kupila za cca. 8€, tukaj pa vidim, da je precej drago blink.gif , sicer z brisačo, za katero mi dol visi tongue.gif
  • 0

#2345 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 13 August 2008 - 08:01 AM

Kolk pa je velika ta brisača - običajne velikosti kot tiste za v kopalnico? Pa je kvalitetna al je tista k se cufajo ven nitke? oops.gif

Drugač lahk sam sprej pri njih tud kupiš sam za 8 evrov.
  • 0
Why so serious?

#2346 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 13 August 2008 - 10:28 AM

QUOTE(_M_ @ 12. 8. 2008 - 23:04) View Post

Tisti sprej od Revlona za blond lase sem jaz nazadnje pri frizerki kupila za cca. 8€, tukaj pa vidim, da je precej drago blink.gif , sicer z brisačo, za katero mi dol visi tongue.gif

Hvala enako laugh.gif

A sestavine so pa enake?A v vašem salonu prodajajo tudn tistega sončnega?

• 0

#2347 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 13 August 2008 - 10:49 AM

Brisača ni navadna, ampak me spominja na palčkovo kapo, men je ful smešna. laugh.gif Material je mal poseben, skor kot one mikrofaser krpice. Bom napisala zdle sestavine za Revlonov rekonstruktor.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2348 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 13 August 2008 - 11:22 AM

QUOTE(DiLeMa @ 13. 8. 2008 - 11:49) View Post

Brisača ni navadna, ampak me spominja na palčkovo kapo, men je ful smešna. laugh.gif Material je mal poseben, skor kot one mikrofaser krpice. Bom napisala zdle sestavine za Revlonov rekonstruktor.

Hvala za sestavine. Sm si nameravala vzet tale rekonstruktor, pa vidim da ni kej preveč kvaliteten...škoda sad.gif Ta vikend me čakajo namreč blond prameni po celi glavi in bi si rada vzela kej zlo kvalitetnega da jih povrnem potem v normalno stanje. Najbrž bom potem vzela kr tisto kokosovo maslo, pa bomo vidli kako se obnese.
  • 0
Why so serious?

#2349 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32335 posts

Posted 13 August 2008 - 04:07 PM

Men je ta sprej sicer zelo všeč, ni primerljiv z navadnim balzamom, ki se izpira.
  • 0

#2350 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 19 August 2008 - 07:28 PM

QUOTE(DiLeMa @ 13. 8. 2008 - 11:49) View Post

Dilema a te lhk vprašam kako oziroma za kaj pa ti uporabljaš to smešno brisačo biggrin.gif ?
  • 0
Why so serious?

#2351 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 19 August 2008 - 08:34 PM

Kresnička, nisem je še uporabila. Pa tudi zihr nism, da bom spravila vanjo vse svoje lase, ker se mi zdi ful mala. Bom probala ...
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2352 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 September 2008 - 08:39 AM

Naj fliknejo že gor pametne akcije!
Mi doma rabimo novi dvojček!

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2353 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 01 September 2008 - 08:59 AM

Če bo sedaj Brunette Goddess v akciji ko sem že nabavila Fashonista....

se vržem z bloka.

cry.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#2354 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 September 2008 - 09:45 AM

Jaz pa glih na ta dvojček upam, haha.

Ne seri, bejbolator, si boš pač še tega naročila. closedeyes.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#2355 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 September 2008 - 12:23 PM

Jaz pa srčno upam na OH dvojček, drugi me ne zanimajo. Če ga ne bo, bom ful žalostna. cry.gif
  • 0

#2356 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 September 2008 - 01:00 PM

Moja mama tudi full navija za OH dvojček, hehe.

• 0

#2357 Jeannette

Jeannette

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1241 posts

Posted 01 September 2008 - 02:11 PM

Zamujajo, SPET rolleyes.gif
Jaz hočem tudi OH dvojček.
  • 0
500-krat ti lahko povem....

#2358 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 01 September 2008 - 03:01 PM

Še ena smile.gif Sestri ga že 2 meseca objubljam.
  • 0

#2359 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 01 September 2008 - 03:04 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 1. 9. 2008 - 10:45) View Post

Jaz pa glih na ta dvojček upam, haha.

Ne seri, bejbolator, si boš pač še tega naročila. closedeyes.gif

Wise words, my dear. happy.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#2360 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 September 2008 - 03:23 PM

Jaz pa moram samo povedat, da mi je izredno všeč Revlon Professional Maxi Reconstructor, ki je bil v avgustovski akciji.
Sem ga naročila takoj v začetku avgusta, potem pa prejšnji teden še enkrat, ker mi je res fajn.
Gre za ampule (v tej akciji jih dobiš dvakrat po 5), ki vsebujejo ceramide, kolagenske peptide in aminokislino cistin.
Meni so res super, ne morem prehvalit, se mi zdi, da naredijo krasne lase in efekt ne traja samo do naslednjega pranja.

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users