Testerčke dobiš pa v trgovini. Lahko ti pošljem malo za probat.
Pudri
Posted 25 October 2009 - 09:59 PM
Testerčke dobiš pa v trgovini. Lahko ti pošljem malo za probat.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 25 October 2009 - 10:06 PM
Posted 25 October 2009 - 10:36 PM
Jaz sem zdaj skoraj leto dni uporabljala Diorjev DiorSkin Forever. Saj je super in vse, ampak sem pred parimi dnevi začela uporabljat še zadnje kaplje Lancome TI Ultra pudra in sem ponovno bila presunjena, kako hudo dober je, sigurno je bolj svilnat finish. Ponovno bom mojega preljubega Lancomsija kupila. V bistvu sem to napisala zato, da sem še enkrat izrazila svojo ljubezen do tega pudra. ˘-˘
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 25 October 2009 - 11:19 PM
Sarah prooosim. Keri oddtenek maš ti?
A ma še katera Studio Fix pa bi bla tak prijazna
Kaj pa sestavinsko kak sta tadva, oba nekomedogena?
Posted 25 October 2009 - 11:22 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 25 October 2009 - 11:38 PM
Posted 26 October 2009 - 12:03 AM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 26 October 2009 - 02:35 AM
jina- v čem je fora da si daš raj 2x neprikrevnega gor kokr v enem sloju prekrivnega? najbrž ena muha tko k jz za korektor + puder ...
eh... živce mi žre k nimam dobrga pudra, čez 3 ure ratam isto flekasta pa maskasta
sarah, jaaa pošl!
ftse + ostale uporabnice lancomovega tiu -- a je res svilnat finish?!
pol ta odpade, una k mi ga je priporočala, jo bom tepla!
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 26 October 2009 - 11:45 AM
Rea, ker izpade bolj naravno, ipak mam na večini face (
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 26 October 2009 - 01:25 PM
ftse + ostale uporabnice lancomovega tiu -- a je res svilnat finish?!
pol ta odpade, una k mi ga je priporočala, jo bom tepla!
Zakaj odpade? Vse ima kar iščeš. Lahek, prekriven, nemaskast... Svilnat je v smislu, da je koža res ful gladka, na otip kot svila. Ampak če imaš mastno kožo (nisem zasledila kakšno imaš
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 26 October 2009 - 02:22 PM
Posted 26 October 2009 - 02:24 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 26 October 2009 - 04:11 PM
Ja, Lancome TI Ultra je pure perfection, res! Vsaj na moji koži pusti tako lep, svilnat finish, noro.
Je pa res, da ni prekriven ... je bolj za izenačevanje tena.
Posted 26 October 2009 - 04:30 PM
Mogoče nekoč, v prihodnosti, ko se me bo bog usmilil pa mi naklonil lepšo kožo.
Posted 26 October 2009 - 04:43 PM
Posted 27 October 2009 - 02:47 AM
podgana - da je prekriven
užas
ej, november rain, če nisi mela kdaj kože res u kurc* pol niti ne veš kok zlo vseen ti je, kako bi menjal načine, da vsj mal zakriješ kožo... mozole / fleke / lise karkol, res...
Posted 27 October 2009 - 04:01 AM
Lancome TIU prekriven res ni. Je kvečjemu polprekriven, pa še to za res majhne nepravilnosti. Meni niti peg ne prekrije popolnoma. Je pa tudi res to, da ga ne nanašam nikoli obilno.
Posted 27 October 2009 - 11:46 AM
Posted 27 October 2009 - 12:05 PM
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users