Jump to content

Photo

Restavracije/lokali - dobre in slabe kritike

• Please log in to reply
2878 replies to this topic

#2341 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 03 July 2018 - 12:17 PM

Strelca sme si ogledovala ja, Valvasor imam, gled na meni, na sumu da cilja bolj na turiste. S pannacoto na degustacijskem meniju me ne dobjjo :D

Do Cuboto imam od nekdaj en zadržek, tudi njihove zadnje ocene  niso blesteče.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#2342 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 03 July 2018 - 12:22 PM

Mene tudi Cubo odbija, zdi se mi brez duse.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2343 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 03 July 2018 - 12:28 PM

Meni se zdi, da hrana, ki je v osnovi sredozemska in nima eksotičnih sestavin, ne bi smela biti tako draga. Njihov meni me ni nikoli fasciniral, cene pa ja :D

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#2344 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 03 July 2018 - 01:02 PM

Sem pogledala meni in se mi jedi zdijo cisto basic. S cimer ne bi bilo nic narobe, ce bi bile cene vsaj pol nizje.
  • 0

― V. Van Gogh

#2345 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 03 July 2018 - 01:10 PM

Ja!:D

Mika me Pavus, ta je sicer v Laškem. Je katera že bila?

• 0

#2346 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19145 posts

Posted 13 July 2018 - 04:10 PM

Najboljsi pad thai v LJ?
  • 0

#2347 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 13 July 2018 - 04:16 PM

Shambala, Chuty's, bistro OSHA

• 0

― V. Van Gogh

#2348 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19145 posts

Posted 13 July 2018 - 04:25 PM

Hvala. Chutys ima teraso?
  • 0

#2349 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 13 July 2018 - 04:33 PM

Ne, ima pa Shambala ful lepo. 

• 0

― V. Van Gogh

#2350 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 23 July 2018 - 10:03 AM

Sej ne vem ali mi ni objavilo ali sem kam drugam postala, kakorkoli.

V Cubotu mi je bilo vedno zelo okusno kar sem jedla, glede cen ne vem, ker je firma častila, si pa predstavljam da so precej zasoljene.

Na poti z morja sma se ustavila pri Grofu na Vranskem. Jedla sem božansko črno sipino rižoto. Ravno prav kremasta, bogati okus, tudi poricja je bila presenetljivo velika, cene pa mogoče za kak evro višje. 

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#2351 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23287 posts

Posted 06 August 2018 - 03:53 PM

Katero kitajsko v LJ priporočate?
Poznate Tloft, Kitajski dvor, Beli labod 2, Rdeče jabolko ali Wok fresh? Te imajo kar dobre ocene na ehrana in razmišljam, če bi si kdaj v službo naročila.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#2352 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 06 August 2018 - 03:57 PM

Midva greva večkrat v Tloft, japonska je.

• 0

― V. Van Gogh

#2353 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23287 posts

Posted 06 August 2018 - 04:16 PM

Aja, mi jo je vrglo ven tudi med kitajskimi, nisem sploh šla gledat jedi.
Pa tudi Osha, ki je bila omenjena v tej temi, je na seznamu.
Nisem pa še nikoli naročala preko ehrane, sem šele pred kratkim izvedela za to.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#2354 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 06 August 2018 - 06:57 PM

Jaz sem bila parkrat v Tloftu pa mi je bil všeč, enkrat smo pa dobile precej nesvež sushi pa se mi je potem malo zameril.

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#2355 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 18 September 2018 - 11:20 AM

Kje v centru Ljubljane je kakšna dobra veganska gostilna ali gostilna, ki ima nekaj veganskih možnosti? Pa da ni kakšna ala menza, ampak se lepo usedeš, spiješ tudi kak deci vina.

• 0

#2356 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25896 posts

Posted 18 September 2018 - 11:40 AM

Hotel Slon naj bi imel tudi veganski meni (kosila, ce se ne motim), mogoce pride to v postev?

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#2357 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 18 September 2018 - 12:10 PM

Taman Organic na Nazorjevi?

• 0

#2358 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17601 posts

Posted 18 September 2018 - 12:56 PM

Ja, hotel Slon in Taman Organic sta bolj fancy, oboje na Nazorjevi. Pa Gaudi tudi, tam še nisem bila.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#2359 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 18 September 2018 - 01:14 PM

HVala :)

• 0

#2360 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 18 September 2018 - 02:19 PM

V Monsteri imajo dostikrat veganski meni, nazadnje mi je bilo bozansko.
  • 0

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users