Jump to content

Photo

LUSH

• Please log in to reply
2636 replies to this topic

#2341 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 30 July 2009 - 11:34 PM

To vem ja. Ampak če dobim masko zastonj je itak vseeno.
Samo pomojem je samo v UK ta akcija skos.
  • 0
Viens, reste ici!

#2342 Cebelica_Maja

Cebelica_Maja

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 615 posts

Posted 31 July 2009 - 08:03 AM

To pa tudi mene zanima - če ta akcija z lončki velja v Avstriji. Katera tu mogoče zna nemško in bi jim lahko mail napisala pa vprašala pa potem tu sporočila? smile.gif MOj fant gre namreč oktobra na Dunaj in to bila super priložnost. tongue.gif
  • 0
"Oh, you can't help that," said the cat: "We're all mad here. I'm mad. You're mad."

IPB Image

#2343 Asha

Asha

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1658 posts

Posted 04 August 2009 - 02:17 PM

Kateri od trdih parfumov se trenutno dobijo v štacuni? A tega novega Vanillary sploh še imajo?
  • 0
Contented rest, beloved heart's desire,
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)

#2344 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 23 August 2009 - 02:39 PM

Kjera maska je boljša za mešano kožo z (občasnimi) mozoljčk? Cosmetic Warrior ali Love Lettuce? LL sem že imela, sam bi zdej mogoče kej druzga, pa še ne vem, če bodo LL mel, ko pridem tja (ful velikokrat je nimajo). A majo še kak fajni tonik?
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#2345 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 23 August 2009 - 02:46 PM

Če si mela LL že, potem probaj še CW, pomojem je fajn! Jaz jo bom tudi, ko pridem iz maturantskega. Glede tonikov pa Tea Tree Water sem jaz mela, ampak nevem, meni nasploh toniki niso nekaj baš po učinku.

Edit : Sem dobila Curly Wurly šampon in je super. Ful lepo diši in taki koščki kokosa so notri. Pa mehke lase mi je nardil.
  • 0
Viens, reste ici!

#2346 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 25 August 2009 - 10:00 AM

Ok, hvala za mnenje.
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#2347 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 31 August 2009 - 01:35 PM

Jst pa danes kupila masko in tonik, ki ju še nisem imela smile.gif . Prej sem uporabljala tea tree tonik, zdaj sem pa kupila Eau Roma Water pa masko Brazened Honey (mela le enkrat LL). S to masko se bom ta teden kar vsak dan namazala, ker me naslednji teden doma ne bo, pa še prodajalka mi je rekla, da njej tko bolj odgovarja.

Oo, zdej sem vidla, da majo vanilijev puder za telo v prahu. Omg, nočem povohat, ker bo gotovo noro biggrin.gif.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#2348 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17599 posts

Posted 31 August 2009 - 02:20 PM

Imajo neko novo vanilijevo kolekcijo ja, pa se mi ni dalo počekirat. Pa čeprav je bila idealna priložnost, pa še prodajalec je bil tip tongue.gif po drugi strani pa boljše, da nisem, ker bi se spet navdušila za nakup kakšne stvari, ki je sploh ne rabim.

Boš poročala o toniku in maski? wink.gif

Kupila sem pa potem samo Cosmetic Warrior masko. Naredi zelo gladko, žametno kožo in se nanaša kot pesmica (ne tako kot Love Lettuce, ki je glede tega OBUP!). Danes je spet čas, da jo nanesem. Ampak se tega nič kaj ne veselim, ker SMRDI!!! (po eteričnem olju tea tree in česnu) bruh.gif tako da je zagotovo ne bom več kupila, ne glede na učinek (ki tako ali tako ni čudežen).

Zanima me še, katera mila in masažke za telo vam najlepše dišijo? Vem, da je bilo že veliko napisanega okrog tega, ampak nimam časa sedaj brati cele teme.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#2349 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 31 August 2009 - 02:28 PM

Bom poročala, ja. Samo itak si vedela, da je česen notri, verjetno, pa sej potem ne ostane na koži vonj. hmm.gif

Meni je ful lepo dišalo milo Karma, pa danes sem enega vohala, hmm, neki vbistvu se mi zdi da tud limonastega, ampak je fuul lepo dišalo kot celota.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#2350 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17599 posts

Posted 31 August 2009 - 02:42 PM

V bistvu bolj smrdi po eteričnem olju kot česnu. Na koži vonj resda ne ostane, je pa tistih 10 minut precej nevzdržnih. Od ne-ravno-poceni maske hočem, da ima znosen vonj ... ki pa ga CW nima. Škoda.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#2351 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 31 August 2009 - 04:21 PM

Jaz sem šla pa danes po Cosmetic Warrior in me je takoj vprašala, če bi še kakšen tonik. Sem rekla, da sem pravkar novega kupila (laž laugh.gif ). Potem mi je pa hotela še pokazat en piling (tisti z morsko soljo- Ocean..?) in je kr roko mi vzela pa na roki sprobala. Samo se nisem pustila, da bi me prepričala in bi še to kupila. Kako so vsiljive! rolleyes.gif
  • 0

#2352 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 31 August 2009 - 04:37 PM

Matilda, meni so zelo všeč mila Miranda, Sexy Peel, Demon in the Dark (full diši, a izsušuje), od masažk pa Each Peach, Heavanilli in še ena, katere imena se ne spomnim, je pa iste oblike kot Soft Coeur, samo, da ima v sredini namesto čokolade hibiskus.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#2353 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17599 posts

Posted 31 August 2009 - 04:50 PM

Hvala, dobila sem cajteng in s tem še evforijo na ostale LUSH izdelke (mila predvsem).
Meni paše, če me tu pa tam namažejo laugh.gif , da bi pa kar, boš to boš ono, kaj pa ti tole tudi namažem?... je pa res že vsiljivo.
  • 0

Bill Bullard

#2354 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 31 August 2009 - 05:20 PM

^Ma ja, sej je kul da ti namažejo, sam k ne znam zavrnt. rolleyes.gif Ne najdm besed v tistem trenutku. Jst sm tut cajtng dobila. cry.gif Tok stvari bi mela...
  • 0

#2355 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 31 August 2009 - 08:17 PM

QUOTE(Špela @ 31. 8. 2009 - 17:37) View Post

od masažk pa Each Peach, Heavanilli in še ena, katere imena se ne spomnim, je pa iste oblike kot Soft Coeur, samo, da ima v sredini namesto čokolade hibiskus.

Mmm Each Peach diši po breskvi? woot.gif

Mmm meni so vonjave v Lushu tako fajn. Nazadnje sem vzela vanili losjon za telo čakam pa še na Sympathya wub.gif .

Njihova mila pa meni niso tolko ekstra. Mi vsa kar izsušujejo roke, pa precej raje imam tekoča mila.

Honey I washed the kids mi je bil nekaj časa dober. Pa ankrat sem imela enega, ki je bil popolnoma brezvezen. Ne vem kater je to bil.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#2356 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 31 August 2009 - 08:36 PM

Tista masažka, ki je v obliki srčka in vsebuje hibiskus, se imenuje It's a pleasure treasure.

Je pa meni tudi zelo všeč ta novi vanili losjon za telo, mi ga je Špela poslala zajetno količino in mi je super. Tekoč in posledično krasno razmazljiv ter hitro vpijajoč, ampak vseeno ful navlaži in malo tudi nahrani, pa vonj mi je mmmmmm, njam. Vanilijev, ampak čisto nič osladen, ima eno tako mlečnato komponento zraven. Za pozimi si bom verjetno privoščila še masažko iz vanilijeve linije.

Sem se pa drugače glede Lusha precej umirila. Sem imela eno obdobje, ki je trajalo dobro leto in v katerem sem bla res nora na Lush in pokupila ogromno njihovih zadev. Všeč mi je bilo skoraj čisto vse, ampak recimo zaradi preobčutljivosti lasišča na praktično vse, ne morem uporabljat njihovih krasnih šamponov (tudi pri teh me sčasoma začne obupno srbet lasišče in dobim rdeče fleke), balzame in maske sem tudi zelo omejila ker jih je rabim, krem za obraz sploh ne uporabljam več (drugače se mi koža ful hitro zmasti), glede mil za prhanje pa močno preferiram tekoča (enostavnejša za uporabo in bolj higienična), čeprav Lusheva trda mila skoraj vsa krasno dišijo. Delna stalnica so mi edino njihovi geli za prhanje, ki pa si jih tudi ne kupujem redno, ker so (pre)dragi. Tako da absolutna stalnica je pri meni zgolj Mask of Magnaminty (ker se svežih v Mariboru ne dobi), pa Porridge trdo milo, ki ga uporabljam kot piling za obraz, pa vsake tolk časa že omenjeni shower geli, moj najljubi Retread regenerator (ki sem ga porabla ene 6 lončkov) pa mi je postal pretežek. Mogoče si v prihodnje mal za afnanje spet omislim American Cream regenerator, ki pa je izredno lahek, pa še diši ful.

So pa domači že ene pol leta skoraj izključno na trdih šamponoh, pa teta ima skos Lusheve kreme za obraz.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2357 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 31 August 2009 - 08:38 PM

Ej BK, jest ti lohk prodam sympathy, če želiš. Kupila sem ga ene dva meseca nazaj in se mi valja v hladilniku že od takrat, ne vem če sem se dvakrat namazala. Rok uporabe je do 15.2.2010.
  • 0

#2358 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 31 August 2009 - 08:43 PM

woot.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,