LUSH
Posted 30 July 2009 - 11:34 PM
Samo pomojem je samo v UK ta akcija skos.
Posted 31 July 2009 - 08:03 AM

Posted 04 August 2009 - 02:17 PM
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)
Posted 23 August 2009 - 02:39 PM
Posted 23 August 2009 - 02:46 PM
Edit : Sem dobila Curly Wurly šampon in je super. Ful lepo diši in taki koščki kokosa so notri. Pa mehke lase mi je nardil.
Posted 25 August 2009 - 10:00 AM
Posted 31 August 2009 - 01:35 PM

Oo, zdej sem vidla, da majo vanilijev puder za telo v prahu. Omg, nočem povohat, ker bo gotovo noro

Posted 31 August 2009 - 02:20 PM
Imajo neko novo vanilijevo kolekcijo ja, pa se mi ni dalo počekirat. Pa čeprav je bila idealna priložnost, pa še prodajalec je bil tip

Boš poročala o toniku in maski?

Kupila sem pa potem samo Cosmetic Warrior masko. Naredi zelo gladko, žametno kožo in se nanaša kot pesmica (ne tako kot Love Lettuce, ki je glede tega OBUP!). Danes je spet čas, da jo nanesem. Ampak se tega nič kaj ne veselim, ker SMRDI!!! (po eteričnem olju tea tree in česnu)

Zanima me še, katera mila in masažke za telo vam najlepše dišijo? Vem, da je bilo že veliko napisanega okrog tega, ampak nimam časa sedaj brati cele teme.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 31 August 2009 - 02:28 PM

Meni je ful lepo dišalo milo Karma, pa danes sem enega vohala, hmm, neki vbistvu se mi zdi da tud limonastega, ampak je fuul lepo dišalo kot celota.
Posted 31 August 2009 - 02:42 PM
V bistvu bolj smrdi po eteričnem olju kot česnu. Na koži vonj resda ne ostane, je pa tistih 10 minut precej nevzdržnih. Od ne-ravno-poceni maske hočem, da ima znosen vonj ... ki pa ga CW nima. Škoda.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 31 August 2009 - 04:21 PM

Posted 31 August 2009 - 04:37 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 31 August 2009 - 04:50 PM
Hvala, dobila sem cajteng in s tem še evforijo na ostale LUSH izdelke (mila predvsem).
Meni paše, če me tu pa tam namažejo

Bill Bullard
Posted 31 August 2009 - 05:20 PM

Posted 31 August 2009 - 08:17 PM
od masažk pa Each Peach, Heavanilli in še ena, katere imena se ne spomnim, je pa iste oblike kot Soft Coeur, samo, da ima v sredini namesto čokolade hibiskus.
Mmm Each Peach diši po breskvi?

Mmm meni so vonjave v Lushu tako fajn. Nazadnje sem vzela vanili losjon za telo čakam pa še na Sympathya

Njihova mila pa meni niso tolko ekstra. Mi vsa kar izsušujejo roke, pa precej raje imam tekoča mila.
Honey I washed the kids mi je bil nekaj časa dober. Pa ankrat sem imela enega, ki je bil popolnoma brezvezen. Ne vem kater je to bil.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 31 August 2009 - 08:36 PM
Je pa meni tudi zelo všeč ta novi vanili losjon za telo, mi ga je Špela poslala zajetno količino in mi je super. Tekoč in posledično krasno razmazljiv ter hitro vpijajoč, ampak vseeno ful navlaži in malo tudi nahrani, pa vonj mi je mmmmmm, njam. Vanilijev, ampak čisto nič osladen, ima eno tako mlečnato komponento zraven. Za pozimi si bom verjetno privoščila še masažko iz vanilijeve linije.
Sem se pa drugače glede Lusha precej umirila. Sem imela eno obdobje, ki je trajalo dobro leto in v katerem sem bla res nora na Lush in pokupila ogromno njihovih zadev. Všeč mi je bilo skoraj čisto vse, ampak recimo zaradi preobčutljivosti lasišča na praktično vse, ne morem uporabljat njihovih krasnih šamponov (tudi pri teh me sčasoma začne obupno srbet lasišče in dobim rdeče fleke), balzame in maske sem tudi zelo omejila ker jih je rabim, krem za obraz sploh ne uporabljam več (drugače se mi koža ful hitro zmasti), glede mil za prhanje pa močno preferiram tekoča (enostavnejša za uporabo in bolj higienična), čeprav Lusheva trda mila skoraj vsa krasno dišijo. Delna stalnica so mi edino njihovi geli za prhanje, ki pa si jih tudi ne kupujem redno, ker so (pre)dragi. Tako da absolutna stalnica je pri meni zgolj Mask of Magnaminty (ker se svežih v Mariboru ne dobi), pa Porridge trdo milo, ki ga uporabljam kot piling za obraz, pa vsake tolk časa že omenjeni shower geli, moj najljubi Retread regenerator (ki sem ga porabla ene 6 lončkov) pa mi je postal pretežek. Mogoče si v prihodnje mal za afnanje spet omislim American Cream regenerator, ki pa je izredno lahek, pa še diši ful.
So pa domači že ene pol leta skoraj izključno na trdih šamponoh, pa teta ima skos Lusheve kreme za obraz.
Posted 31 August 2009 - 08:38 PM
Posted 31 August 2009 - 08:43 PM

vuelvo a vos,
Posted 31 August 2009 - 08:45 PM
Posted 31 August 2009 - 08:47 PM
vuelvo a vos,
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users