Jump to content

Photo

Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja

• Please log in to reply
3763 replies to this topic

#2341 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 25 March 2010 - 02:19 PM

QUOTE(Kalypso @ 23. 3. 2010 - 21:26) View Post

My vote goes to: d.) nič. biggrin.gif

• 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#2342 Anja88

Anja88

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1321 posts

Posted 25 March 2010 - 05:30 PM

Eno vprašanje verjetno mal smešno...Js mam pač mastne lase in vzamem kake lažje balzame-da pač lahko sploh razčešem lase. Sam jaz sem do zdaj vedno po 30sekundah dol sprala. A lahko dlje gor pustim, brez da bi mi zmastilo lase, hkrati pa bi mi jih mal negovalo? (so postali lomljivi in se cepijo). oops.gif
  • 0
IPB Image

#2343 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 25 March 2010 - 05:38 PM

Če po 30s spereš dol, logično, da nebo nič negovalo, ker rabijo sestavine (razen keratina) vsaj ene 15 min, da so lasje res lepo nahranjeni, zato se sploh ne čudim, da so lasje uničeni.

Nanašaj samo na konice, če imaš mastne lase, torej samo na 1/3 las.

PP, Čokoladna meni pride precej temno, že skoraj črno, če nisem na soncu a se dobro vidi, da ni črna.Sicer je zelo lepa barva, a jaz glasujem za d) torej nič, ker imaš po moje ful lepo barvo pa potem boš morala redno barvati lase, ker imaš svoje svetle in se bodo posledično lasje precej hitro uničili, ker so dolgi.Bi ti potem raje priporočala kano.
  • 0

#2344 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 25 March 2010 - 05:42 PM

Pa sej potem si barva samo narastek ane, po dolžini itak ne, al pa mogoče enkrat na pol leta/leto, samo da mal osveži? Vsaj tko jst delam, pa sem blond pa je barva vseeno čist lepa, pa še rjava itak ne uničuje tok kot peroksid, pomojem pa ne bi smel preveč škodovat? ermm.gif
  • 0

After all this time?

Always.

• Guests

Posted 25 March 2010 - 06:00 PM

Pa saj to je preliv in bi šel dol... hmm.gif
  • 0

#2346 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 25 March 2010 - 06:04 PM

Ma ja, KAO, moja najboljša prijateljica se je konec 1. letnika pobarvala (zdej smo konec 4. biggrin.gif ), barva ji je namesto rjava prijela črna, črta se ji pa še vedno pozna nekje pri ramah zdej, sicer je zdej rjava barva, ampak še vedno za kakšen odtenek temnejša od njene naravne temnorjave. Tko da jst se na te "prelive" ne bi tok zanašala biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#2347 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 25 March 2010 - 06:05 PM

Nincha, ja, ampak pri rjavih barvah je tako, da se spere(še posebno zato, ker je preliv) barva in izgubi lesk in razlika bi bila očitna smile.gif

PP, pomoje se čisto nebi spral ker je precejšnja razlika v tvoji barvi las in barvi preliva. Če bi mogoče dva odtenka temneje dala nebi potem bilo takšne razlike(tudi, če ti nebi bilo všeč in bi imela narastek).
Saj te ne prepričujem zdaj, da nikakor ne, če ti je všeč go ahead pobarvaj se biggrin.gif
  • 0

• Guests

Posted 25 March 2010 - 06:21 PM

Aha, ok. Ne, saj sem po difoltu blazno paranoična, ko pride do las, tako, da mi je fajn slišat vsake izkušnje. Saj mislim, da se tokrat še ne bom opogumila. S kano sem bila pa enkrat konec osnovne šole pobarvana in mi je kar simpatično na oranžkasto potegnilo. In, ko mi je preraslo sploh ni bilo hude razlike. Mogoče bi lahko še kdaj ponovila smile.gif.
  • 0

#2349 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 25 March 2010 - 09:40 PM

QUOTE(november.rain @ 25. 3. 2010 - 17:38) View Post

PP, Čokoladna meni pride precej temno, že skoraj črno, če nisem na soncu a se dobro vidi, da ni črna.

A res? hmm.gif Meni pride daaaaaa(aaaaaaaaa ...)leč od črne, ampak tama srednje rjava z mini rdečim odbleskom, res. Očitno je rezultat ful odvisen od predhodne barve las al kaj jaz vem.

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2350 Anja88

Anja88

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1321 posts

Posted 25 March 2010 - 10:36 PM

QUOTE(november.rain @ 25. 3. 2010 - 17:38) View Post

Če po 30s spereš dol, logično, da nebo nič negovalo, ker rabijo sestavine (razen keratina) vsaj ene 15 min, da so lasje res lepo nahranjeni, zato se sploh ne čudim, da so lasje uničeni.

Nanašaj samo na konice, če imaš mastne lase, torej samo na 1/3 las.

PP, Čokoladna meni pride precej temno, že skoraj črno, če nisem na soncu a se dobro vidi, da ni črna.Sicer je zelo lepa barva, a jaz glasujem za d) torej nič, ker imaš po moje ful lepo barvo pa potem boš morala redno barvati lase, ker imaš svoje svetle in se bodo posledično lasje precej hitro uničili, ker so dolgi.Bi ti potem raje priporočala kano.

So smotani ker na embalaži ne piše, da je treba pustit dlje časa gor. No, zdaj vem.
  • 0
IPB Image

#2351 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 26 March 2010 - 11:10 AM

Jza se odločam za nakup novega šampona, pa nimam pojma katerega naj vzamem.

Moje lasišče je iber mastno, zato vedno uporabljam šampone namenjene mastnim lasem.

Zdaj pa kolebam predvsem med tremi šamponi:

- Tigi šampon za volumen
- Logona za normalen lase (limona)
- Logona za mastne lase (pivo)

Oba Logonina šampona se mi zdita skoraj enaka po sestavinah, me pa malce skrbi, ker je alcohol denat. ful visoko na seznamu, pa to lih ni najbolj ok za lasišče in lase.

Katere druge šampon bi še lahko imela, ampak mi ne smejo čisto nič obtežit in zmastit lase.

Kaj pa kak suh šampon?
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#2352 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 26 March 2010 - 03:12 PM

Jaz imam zdej že drugo pakungo Amway Satinique šampona za mastno lasišče in globinsko čiščenje in mi je izredno všeč.
Super razmasti lasišče, lasje so fino lahki po uporabi, ampak ob enem čisto nič ne izsuši, lasje so že brez uporabe balzama prav lepo gladki.

http://www2.cudovita...mp;#entry710883

Stane malenkost čez 10€ za 300ml, porabi pa se ga izredno malo, ker je koncentriran in se hitro speni.
Sestavine ima fenomenalne - dovolj nežne čistilce, rastlinske izvlečke, ob enem pa še aminokisline in ceramide, ki izboljšujejo kvaliteto las.
Je pa sranje, ker zelo težko prideš do njega, ker gre za neke vrste verižno prodajo, jaz imam to srečo, da ga lahko naročim preko sošolke.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2353 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 29 March 2010 - 10:30 AM

Oh, ja, če gre za tovrstno prodajo pa res raje ne. Kaj pa tile Logonini, se ti zdijo ok, al premočni, glede na to, da imajo visoko na listi že alcohol denat?

Mam trenutno eno malo pakungo Alverde - Birke & Salbei, je kar ok.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#2354 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 29 March 2010 - 10:45 AM

Tiste ki me poznate, mislite da bi mi pasale franze (frufru?) In če ja oops.gif naj si naredim navadnega kratkega, ali malo daljšega postrani.. ? Čisto sem zmedena, frufru sm nazadnje imela tam pri 10ih letih.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2355 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 29 March 2010 - 11:06 AM

Rjavoglavka, jaz imam nekak v spominu, da njihov edini kremni šampon, ki vsebuje izvlečke bambusa, ne vsebuje toliko alkohola, ampak nisem čist zihr.
Pa ne se ''ustrašit'' ker ni prozoren, ampak malo bolj kremast, ker ima vseeno karakteristike ostalih Logona šamponov in niti malo ne masti lasišča, vsaj meni ga ni.

Je svetlobna leta daleč od kakšnih težkih kremnih šamponov.

http://shop.zivacent...mp;produkt=2862

Sarah, jaz si te nekak ne predstavljam s frfrujem.
  • 0

#2356 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 29 March 2010 - 11:15 AM

Tnx Dilema, ga sprobam ob priliki. smile.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#2357 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 29 March 2010 - 04:31 PM

Sahara, js tud ne... Ampak samo zato, ker imaš naravno skodrane lase, pa bi lahko (ker bi bili krajši) izgledala kot ovčka smile.gif
  • 0

#2358 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 29 March 2010 - 10:21 PM

Sprašuje Sarah, ne Sahara. wink.gif

• 0

#2359 Sarah

Sarah