Jump to content

Photo

Maskare

• Please log in to reply
2349 replies to this topic

#2341 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15779 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 17 September 2026 - 10:20 AM

Zelo podobno izkusnjo sem jaz imela z maskaro, ki naj bi sla dol s toplo vodo. Obicajno sem namocila kosme vate in s cim bolj toplo vodo brisala dol. Pa se vedno sem bila crno zamazana po spodnji veki, bah. Prevec dela in packanja za moj okus.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#2342 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4943 posts

Posted 17 September 2026 - 10:31 AM

A res? Meni odstranjevanje sky high tube maskare ne predstavlja težave. Gre lepo dol že z mlačno vodo. Delam pa nežne vertikalne potege od korenine trepalnice do konice in grejo stran kompaktni kosi maskare dol, ki se ne razmažejo posebej, razen če jih res stisneš med prsti. Nič ne drgnem vertikalno s prsti po trepalnicah. Ne vem no, meni je super. Tudi če grem kasneje z micelarno vodo na vatici čez, nimam res nič na trepalnicah, tako dejansko vem, da so očiščene.

• 0

#2343 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Validating
  • PipPipPipPipPip
  • 18214 posts

Posted 17 September 2026 - 10:57 AM

Imam podobne izkušnje kot Bellini, meni se ta maskara lepo odstrani.
Ugotavljam pa, da mi prav nobena maskara ne naredi woow efekta, ker imam ravne trepalnice in bi si jih očitno morala sama predhodno vihat ali hodit na keratinsko vihanje. High end maskar niti ne upam na blef kupit, ker bi mi bilo še bolj škoda denarja.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#2344 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30366 posts

Posted 17 September 2026 - 11:08 AM

Jaz zmočim palec in kazalec, mednju stisnem trepalnice ter potegnem po dolžini trepalnic. Nekajkrat ponovim.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#2345 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15779 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 17 September 2026 - 11:11 AM

Meni je tako čiščenje (kot ga opisujeta Belinni, Planet) povzročilo, da mi je ob vsakokratnem odstranjevanju par trepalnic izpadlo. Ko sem navadno maskaro zgolj z micelarno vodo, pa redkokdaj. 

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#2346 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 90631 posts

Posted 17 September 2026 - 11:33 AM

Jaz si trepalnice viham s klescami ze odkar pomnim, to res ni noben problem in na vseh tako vsaka maskara izpade veliko lepse. Sem pa ze pred leti ugotovila, da so moje trepalnice ze precej privihane tudi tako, ker vcasih sem res imela skoraj cisto ravne. Mi ni cisto jasno, kako, ker ne uporabljam nobenega seruma ipd.
Sem sla pa enkrat pred leti na keratinsko vihanje + barvanje, pa mi ni vredno. Meni ze to, da maskara samo loci, obarva in podaljsa, ni nic, iscem ful volumna.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2347 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17973 posts

Posted 17 September 2026 - 11:39 AM

Jaz sem bila na dvigu trepalnic enkrat, pa mi ni bil prijeten sam postopek, so se mi oči solzile za znoret, pa učinek tudi ni bil zdaj tako wow, ker že naravno nimam tak slabih trepalnic, tako da mi ni vredno. 

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#2348 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Validating
  • PipPipPipPipPip
  • 18214 posts

Posted 17 September 2026 - 12:13 PM

Meni se ne da, priznam. Ob 5:30-6 zjutraj, ko bi naj to počela, sem komaj pro zavesti XD
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#2349 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 90631 posts

Posted 17 September 2026 - 03:46 PM

To pa verjamem. 😬

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2350 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30366 posts

Posted 17 September 2026 - 05:58 PM

^^
Razumljivo, ob takšni uri sem si jaz sposobna edino zobe umiti.

Olivija, a res? Ma jaz redko uporabljam make-up.
Bi pa morala najbrž tudi jaz iskati predvsem maskaro za več volumna, ker imam že po naravi temne, dolge, zavihane in goste trepalnice, tako da tega od maskare ne potrebujem.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

6 user(s) are reading this topic

0 members, 6 guests, 0 anonymous users