Maskare
Posted 17 September 2026 - 10:20 AM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 17 September 2026 - 10:31 AM
A res? Meni odstranjevanje sky high tube maskare ne predstavlja težave. Gre lepo dol že z mlačno vodo. Delam pa nežne vertikalne potege od korenine trepalnice do konice in grejo stran kompaktni kosi maskare dol, ki se ne razmažejo posebej, razen če jih res stisneš med prsti. Nič ne drgnem vertikalno s prsti po trepalnicah. Ne vem no, meni je super. Tudi če grem kasneje z micelarno vodo na vatici čez, nimam res nič na trepalnicah, tako dejansko vem, da so očiščene.
Posted 17 September 2026 - 10:57 AM
Ugotavljam pa, da mi prav nobena maskara ne naredi woow efekta, ker imam ravne trepalnice in bi si jih očitno morala sama predhodno vihat ali hodit na keratinsko vihanje. High end maskar niti ne upam na blef kupit, ker bi mi bilo še bolj škoda denarja.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 17 September 2026 - 11:08 AM
Posted 17 September 2026 - 11:11 AM
Meni je tako čiščenje (kot ga opisujeta Belinni, Planet) povzročilo, da mi je ob vsakokratnem odstranjevanju par trepalnic izpadlo. Ko sem navadno maskaro zgolj z micelarno vodo, pa redkokdaj.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 17 September 2026 - 11:33 AM
Sem sla pa enkrat pred leti na keratinsko vihanje + barvanje, pa mi ni vredno. Meni ze to, da maskara samo loci, obarva in podaljsa, ni nic, iscem ful volumna.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 17 September 2026 - 11:39 AM
Jaz sem bila na dvigu trepalnic enkrat, pa mi ni bil prijeten sam postopek, so se mi oči solzile za znoret, pa učinek tudi ni bil zdaj tako wow, ker že naravno nimam tak slabih trepalnic, tako da mi ni vredno.
[Napoleon]
Posted 17 September 2026 - 12:13 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 17 September 2026 - 03:46 PM
To pa verjamem. 😬
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 17 September 2026 - 05:58 PM
Razumljivo, ob takšni uri sem si jaz sposobna edino zobe umiti.
Olivija, a res? Ma jaz redko uporabljam make-up.
Bi pa morala najbrž tudi jaz iskati predvsem maskaro za več volumna, ker imam že po naravi temne, dolge, zavihane in goste trepalnice, tako da tega od maskare ne potrebujem.
6 user(s) are reading this topic
0 members, 6 guests, 0 anonymous users