Jump to content

Photo

Nanizanke, nadaljevanke

• Please log in to reply
2786 replies to this topic

#2341 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 06 June 2020 - 07:57 PM

Zadnja dva tedna spet gledam The good fight in mi je vrhunska. Trenutno tece 4. sezona, jaz sem spet zacela od zacetka, ker sem pred tremi leti pogledala samo prvo sezono, potem pa ne vem, zakaj sem kar pozabila nanjo. Ogromno je aktualnih politicno-druzbenih tematik; Trump, rasizem, police brutality, soc. omrezja in manipuliranje s fake news/informacijami ... Jaz sem pred tem pogledala ze celo The good wife, pa mi je ta se boljsa. Je neke vrste nadaljevanje, ceprav se ne navezuje toliko, da bi bilo treba se tisto prej pogledat. Priporocam, te pa kar zasvoji, odkar gledam spet hodim cisto prepozno spat.

Nama je tudi super, vedno se na ta račun se v kakšno zivahno razpravo zapleteva. Je pa čisto odbita, res priteče tej novi dobi, v kateri se odvija.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#2342 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46032 posts

Posted 09 June 2020 - 10:10 AM

Začela sem gledat White Lines, izpod rok ustvarjalcev, ki so zakrivili tudi Money Heist (Casa del Papel) in mi je zaenkrat zelo všeč. Sicer ni tako dobra kot Money Heist, ampak je zanimiva, napeta, pa lik Boxerja mi je ful hud.
https://youtu.be/Uj7uyeaJjFQ
  • 0

#2343 Gold Lion

Gold Lion

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 128 posts

Posted 21 June 2020 - 09:27 AM

Midva sva najprej pogledala celo serijo The breaking bad, potem še Better call Saul. Oboje nama je bilo fajn. Je se kaj podobnega? :)

Ozark 

• 0

#2344 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27347 posts

Posted 21 June 2020 - 11:24 AM

Uf tale je mene nerviral, igralec mi je zoprn. Je pa podobno ja.
  • 0

#2345 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 21 June 2020 - 06:17 PM

Ta trailer sem gledala in se O. začne dret ati, atiii ... :lol:

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2346 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 21 June 2020 - 06:57 PM

Naglas sem se začela krohotat, ga pa razumem, zakaj. :D

• 0

#2347 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 21 June 2020 - 09:24 PM

:D
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2348 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16822 posts

Posted 22 June 2020 - 07:46 AM

Jaz sem do konca pogledala working moms. Je taka zakon serija. Mal odpicena. Mojemu ni vsec, prav da je disturbing. Samo on ni zenska :lol:
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#2349 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 09 July 2020 - 01:04 PM

Midva gledava Casa de papel, nama je zelo vsec.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#2350 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24553 posts

Posted 09 July 2020 - 01:08 PM

Kot sem že omenila v sosednji temi - pogledala sem 3 dele MotherFatherSon in mi je za enkrat super. 

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#2351 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16984 posts

Posted 15 July 2020 - 06:41 AM

Midva sva na polovici sezone The Witcher, čisto sem noter padla. Po eni strani škoda, da je samo 8. delov, po drugi pa mogoče boljše. Zdi se mi edino, da zgodba ful preskakuje, in bi lahko kdaj kako letnico zraven napisalo oz. nekaj da se gledalec lažje orientira. 

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#2352 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17614 posts

Posted 07 August 2020 - 01:05 PM

Pogledala sva do konca The plot against America, je samo 6 delov. Ni na prvo žogo, notri sem padla zares šele po 2. delu. Prikazuje bolj ali manj alternativno politično dogajanje v ZDA v času 2.sv.vojne skozi oči judovske družine, kjer zmaga fašizem. Mi je bila všeč.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#2353 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24553 posts

Posted 10 August 2020 - 12:08 PM

Danes sva pogledala zadnji del Chernobyla. Ne mores verjet, kaj se je dogajalo, res te pusti brez besed.

jaz sem si šele zdaj . Groza res. Ne glede na to kaj je res in kaj ne.

In če je res vse tako "nedolžno" kot piše v članku, zakaj še vedno ljudje ne smejo živet v Pripjatu? A ni tako, da če greš tja, moraš še vedno imeti merilec sevanja?

Se strinjam glede Big Little Lies, kar razocaranje.

meni je bila všeč, čeprav res ne toliko kot prva sezona.

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#2354 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16984 posts

Posted 19 August 2020 - 06:50 PM

Pogledala sem A Discovery of Witches in mi je bila super, sem cisto noter padla. Spet zgodba o carovnicah, vampirjih in podobnem, ampak ne na tak osladen oz najstniski način kot npr. The Vampire Diaries. Glavni igralec mi je ful simpaticen, mislim da k temu precej pripomore njegov lik. Dogajanje pa je postavljeno v Oxford 😍😍, ze to je razlog za ogled. :)
Zaenkrat je zunaj samo 1. sezona z 8. deli, tako da si hitro skozi.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#2355 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16822 posts

Posted 17 September 2020 - 06:26 AM

Pogledala sva celo sezono Away.

https://youtu.be/3f_REapPwio

Ce kdo misli da je sci-fi, naj preskoci. Je drama s par vlozki sci fija. To tudi razlozi, zakaj je bila meni ful ful vsec, moj je pa namrgodeno gledal zraven in rekel da bi vse zanimivo lahko dali v eno epizodo (ne mara drame, ljubi sci fi, jaz pa obratno).
Jaz jo priporocam.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#2356 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 17 September 2020 - 09:27 AM

Broadchurch (britanska drama-krimi serija) sva pogledala prvo in drugo sezono v par dneh. 🙈 Sva pricakovala, da se karakterji zamenjajo po prvi sezoni ampak ostanejo, fajn serija te drzi v napetosti.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#2357 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17614 posts

Posted 17 September 2020 - 10:43 AM

Jaz pa gledam 4.sezono The last Kingdom po precej pavze. Bi imela enega Uhtreda v živo haha 😁
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#2358 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46032 posts

Posted 11 October 2020 - 10:42 PM

Emily in Paris mi je tak lušten no brainer. Sicer poln klišejev, ampak je postavljen v Pariz in prvi del je v meni vzbudil toliko spominov, da mu lahko odpustim vse kikse. Npr. to, da se Emily nonstop sprehaja po Parizu v petkah, ne uporabjla metroja, je z random basic objavami takoj Insta zvezda in influencerka, itd.
  • 0

#2359 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 12 October 2020 - 07:02 AM

Pogledala sva 8 delov od The morning show.

Zelo zanimiva, priporočam.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#2360 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4162 posts

Posted 12 October 2020 - 07:50 AM

Nove sezone še ni ne? A si ti tudi imela težave pri gledanju Steve Carella kot resnega in ne komičnega lika :D

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users