MATURA
Posted 31 January 2009 - 09:35 AM
Posted 31 January 2009 - 06:13 PM

Drugač pa velik sreče s špano. Vem, kok je ta mudel včasih kretenski, ja, so meli tud naša generacija kr bleme.
Posted 31 January 2009 - 06:55 PM

Naprej si pa želim iti na FDV, na komunikologijo.
Sicer pa ja, tale španar je itak svojega dnarja vreden. In še fora je, da jz pišm celo konfo. In v takih primerih on nrdi tko, da tistim, ki popravljajo samo 1 test, da ta test (pa nikol ni kratek), men bo pa dou celotn njihov tesst, pa še potem dodatno stran ali dve nalog. Mislm wtf človek, kaj je narobe s tabo, ne morš dat enim količinsko 2x več kot drugim. Sej razumem, da je moj spekter snovi za pisat širši, ampak dej bod tok človeški, pa mi vsaj malo prilagodi vse skp iz unih xy strani testa , ki mi jih daš- skrajšaj naloge, črtaj kakšno nalogo, karkoli... Meni španščina že tako ne gre, kako hudiča nej potem vredu pišem tako dolg in obsežn test?!
Posted 31 January 2009 - 07:16 PM
Aaa, komunikologija, sej res, sej si nekje mislim, da že napisala.
Španar je pa cvetka, jap; tako kot kar nekaj prof. z Ledine

Posted 31 January 2009 - 07:20 PM
Posted 31 January 2009 - 07:34 PM
Drugač je pa 4. letnik fenomenalen, men je bil od vseh najbolši!! Je ful dobr tko obujat spomine. Smo se mel fajn

Posted 31 January 2009 - 08:51 PM

Posted 01 February 2009 - 03:12 PM

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 01 February 2009 - 05:27 PM

Posted 01 February 2009 - 06:39 PM
A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 01 February 2009 - 07:34 PM
Posted 01 February 2009 - 07:36 PM

(taoistična modrost)
Posted 01 February 2009 - 07:49 PM
Ja, ona je super fajn. Mam na njo ful lepe spomine. Pa na Prhavca, Kuharjevo, Pavletko,... Bi mogla pridt spet mal pozdravt. Ma se spravlam že od oktobra...
Drugač je pa 4. letnik fenomenalen, men je bil od vseh najbolši!! Je ful dobr tko obujat spomine. Smo se mel fajn

A me hecaš? Kuharca? Ni šans! Pavletka pa je zakoooon. Js jo mam prav rada! Pa Marjetka- njo mam pa itak najbolj rada

Posted 01 February 2009 - 09:37 PM

Posted 01 February 2009 - 10:41 PM

O ta groznih cvetkah pa ne bi razpredala... ena mi je zadnje leto kr velik živcev požrla... res posebna cvetka, saj že njen priimek to pove...
Posted 01 February 2009 - 10:46 PM
Kuharca? Why not?

O ta groznih cvetkah pa ne bi razpredala... ena mi je zadnje leto kr velik živcev požrla... res posebna cvetka, saj že njen priimek to pove...
Cvetkovo je tud moj fant zelooo "rad" mel. Kuharca je ful fina. Bla je moja razredničarka, zdej pa ko jo vidim se obnaša kot da me ni. Pa nism tok grozna punca

Posted 01 February 2009 - 10:52 PM
Jap, tale slovarca pa... jst sm mela prej Pavletko in sm mela total željo, da grem slovenščino študirat, tud ona mi je vlivala ful volje. Čim pridem v 4. letnik sm mela to žensko, ma vzela mi je tok energije, skjoz me je podjebavala, ker sem pač književnost bl obvladala kt ona... sej ne da bi pametovala, ampak ženska je dejansko osnovne stvari narobe govorila. Da ne omenjam, da je bil njen odnos do celega predmeta totalno v podnu. Jap, pomoje mi jo je usoda zanalašč namenila, ker je bila ona tud en izmed razlogov, da mi je slovenščina ratvala zmer manj ljuba in da sm jo dostkrat prešpricala. Ker zdej sm pa po tej zaslugi na drugem študiju in mi je the best- ne bi nikol zamenjala

Očitno je vse za neki dobr

Posted 27 February 2009 - 01:56 PM
(taoistična modrost)
Posted 27 February 2009 - 02:45 PM
In te stvari oddaš ter prfoksa oceni in potem je to del maturitetne ocene pri gefi.
Posted 27 February 2009 - 03:01 PM

Mi smo imeli od družbenogeografskih tudi štetje prometa, potem anketiranje o oskrbi prebivalstva, pa zdj delamo kartiranje (bedaaa

Imeli smo pa še orientacijo, preučevali smo nek bližnji potok, pa še na ekskurzijo gremo za kamor mormo prej priravit določeno temo in jo tam, na busu ob poti ipd. predstavit.
Firbčna sem bla, pa sem te malo povprašala.

(taoistična modrost)
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users