Jump to content

Photo

Slike vaših hišnih ljubljenčkov

• Please log in to reply
5577 replies to this topic

#2341 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12164 posts

Posted 04 September 2008 - 07:37 PM

Kolko pa jih je, 7? Sem prav preštela?
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#2342 Sini33

Sini33

sramežljivec

• Člani
  • 45 posts
  • Interests:- Računalniki<br />- Felinologija<br />- Akvaristika<br />- Pivovarstvo<br />- Modelarstvo

Posted 04 September 2008 - 09:24 PM

QUOTE(crna @ 4. 9. 2008 - 16:54) View Post

Po kolko je komad? biggrin.gif

Neprecenljivo. biggrin.gif

Spole se najbolje vidi zdaj, neki je punc, neki fantov.

QUOTE(Hevea @ 4. 9. 2008 - 20:37) View Post

Kolko pa jih je, 7? Sem prav preštela?

Sedem jih je ja. Prav preštela.
  • 0

#2343 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 06 September 2008 - 07:49 PM

Tele od Šini so posrečene (slike namreč, muce so pa tudi srčki):

IPB Image
IPB Image
IPB Image

• 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#2344 Sini33

Sini33

sramežljivec

• Člani
  • 45 posts
  • Interests:- Računalniki<br />- Felinologija<br />- Akvaristika<br />- Pivovarstvo<br />- Modelarstvo

Posted 06 September 2008 - 08:27 PM

QUOTE(crna @ 6. 9. 2008 - 20:49) View Post

Tele od Šini so posrečene (slike namreč, muce so pa tudi srčki):

Ja zgoraj je mama od spodnjih dveh. To pozo je mela pa na dopustu, ko ji je blo vroooče.
Drugače pa naredim ene 300 fotk mladičkov, preden se pojavi kakšna posrečena, ker so kot živo srebro. Brez digitalcev bi bankrotiral. smile.gif

Lp,
Šini.

• 0

#2345 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4286 posts

Posted 06 September 2008 - 09:01 PM

iiiiiiiijjjjjjjjjjjjjjjjjjooooooooooooo jaz se topim, dobesedno. Kak bi jaz to žulila oops.gif biggrin.gif
  • 0

#2346 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 06 September 2008 - 11:15 PM

Sini33, s temi slikcami si mi uiber polepšal noč pred spanjem. Za mano je bil obupen dan! Mt ma spet svoje dneve, bijač evil.gif
  • 0

#2347 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 September 2008 - 11:46 PM

QUOTE(crna @ 6. 9. 2008 - 20:49) View Post
IPB Image

Keri ksiht, ahahaha! IPB Image
Jaz sem zaljubljena v mačke!
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2348 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 06 September 2008 - 11:53 PM

Ej, Fluffek sem te že večkrat hotla vprašati, kako to, da nimaš nobenega mucka?
  • 0

#2349 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 September 2008 - 12:00 AM

Imam že psa in papagaja. ;-) Pa veliko sem v Lj in bi bilo res nesramno staršema naprtiti še mačka. ;-)
Morda kdaj, ko grem na samo.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#2350 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 07 September 2008 - 12:03 AM

Ja sej za pesonjo vem, na ptiča sem pa čist pozabila, maš nimfo ane?
Pa sej, če maš ptiča, pol maček avtomatsko odpade, vsaj po mojih izkušnjah!

• 0

#2351 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 September 2008 - 12:04 AM

Aja, točno, najbrž res, haha.
Nimfo ja!

• 0

#2352 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 07 September 2008 - 12:16 AM

No, jaz poznam eno sožitje ptice in mačka. Seveda je bil maček bolj zunaj hiše, kot pa not, ptič pa stalno v kletki.

Se mi nekako zdi da je pri ptičih večja nevarnost pobega.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#2353 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 September 2008 - 05:40 PM

Klko jaz poznam našega ftiča, bi on teroriziral mačka in ne obratno. ;-)

• 0

#2354 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 07 September 2008 - 06:00 PM

Čist možno, ker nimfe so take po naravi, dost agresivni tiči smile.gif Mi smo meli pred leti nimfo-Jaka mu je bilo ime in njega so mački pustili na miru, ker je ful sikal in pihal ke vanje. Je pa res tudi to, da takrat nismo imeli 6 mačkonov, ampak 1 ali 2.

Ksneje sem mela pa še skopčovke, a nam je 1- Žiži spizdila čez okno vn, 2-Pepe je pa dočakal bolj žalostno usodo. Goldi se je usedel na kletko in Pepeta je zadela kap:(
Od takrat dalje smo se odločili, da mi za ptičke nismo, smo preveč mačje usmerjena familija smile.gif
  • 0

#2355 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12164 posts

Posted 07 September 2008 - 06:02 PM

Luci, nam je tudi ena skobčevka zbežala, drugo je pa kap, ko je počil balon. In smo prišli do iste odločitve kot vi, in imamo zdaj 6 mačkic biggrin.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#2356 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 07 September 2008 - 06:10 PM

Zanimivo, sem že misla, da smo mi edini, ki smo tolko nori, da imamo 6 mačkov.

Aja pa naši mački Tika- veverčka tudi pustijo na miru, ker je on ful agrresiven in jih napade. Res, pravi mali sadist.
Enkrat je Bučka šla gor na njegovo kletko in ker je bolj bajsaste sorte ji je malo špehonje notri v kletko viselo. Je prišel Tik in jo tako uščipnil oz. ugriznil ke v buha, da je ni blo potem več blizu.

Ali pa enkrat, je Brisača spala skrita zadaj za rožami in je Lenna ni vidla, ko je spustila Tika. Veverček jo je dobesedno zajahal in zraven štepal. Je boga Brisačica letala gor in dol po sobi vsa preplašena, kva jo je zdej doletelo.

Jaja, z našim Tikom ne gre češenj zobat biggrin.gif
  • 0

#2357 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 September 2008 - 06:12 PM

Jaz se tu prav krohotam ob tvojih zgodbah, luci. lol1.gif
Morajo biti smešni, res.

Ja, naš ftič je precej agresiven.

• 0

#2358 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12164 posts

Posted 07 September 2008 - 06:15 PM

Sej imamo kao samo 2, ampak je mačka od soseda, ki je umrl, v naši kletki skotila 3 mladičke, in smo posvojili njo in vse 3 mucice, tako so srčkane, da ni za verjet.

Jaz sem imela enkrat soočenje morskega prašička in našega bivšega muca Bibota, končalo se je tako, da je morski prašiček samo prestrašeno gledal, maček pa se je skril pod omaro in si sploh ni upal več prit ven biggrin.gif Pa ni Keks nič naredil biggrin.gif
  • 0

#2359 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 07 September 2008 - 06:26 PM

Mnja ful se maš za nasmejat, ker naši živalčki na cajte take zganajo, da res ni.

K smo mi dobli Brisačo, je bla ta dobesedno prav tupasti maček. Sta se tko z Goldijem lovila po vrtu in on normalno lepo odvije mimo dreves, Brisača pa direktivo s frisom v drevo trešči. Ko v kaki risanki,

Al pa enkrat je pršu un možicelj, ki je prodajal sveče in se je pač pri nas ustavil, če bomo kaj kupili. No v glavem , ker nismo mi nič kupili je ta odpeljal dalje. Tko čez ene 20m pa mtka vidi, da obrača avto in da gre nazaj k nam. Pa ga mt tko vpraša, kaj pa je?
Pa on reče, mislim, da sem odpeljal nekaj vašega.
Pa mt valda debelo pogleda, ker ji ni blo nič jasno. ČLovek odpre vrata in vn iz kombija prileze Goldi.
Mislm, da mu je še neki zamjavkal, kot bi se zahvalil in šel vn iz kombija ter not v hišo.

Al pa zadnjič, ga soseda ni hotela božat, ker je bil nekaj moker. Ji je tok zameril, da ji je šel v pričo nje polulat vhodna vrata.
  • 0

#2360 Sini33

Sini33

sramežljivec

• Člani
  • 45 posts

Posted 07 September 2008 - 08:23 PM

QUOTE(luci @ 7. 9. 2008 - 1:03) View Post

Pa sej, če maš ptiča, pol maček avtomatsko odpade, vsaj po mojih izkušnjah!

He, tole je narobe sformulirano. Če maš mačka, pol ptič avtomatsko odpade. smile.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users