Slike vaših hišnih ljubljenčkov
Posted 04 September 2008 - 07:37 PM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 06 September 2008 - 07:49 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 06 September 2008 - 08:27 PM
Tele od Šini so posrečene (slike namreč, muce so pa tudi srčki):
Ja zgoraj je mama od spodnjih dveh. To pozo je mela pa na dopustu, ko ji je blo vroooče.
Drugače pa naredim ene 300 fotk mladičkov, preden se pojavi kakšna posrečena, ker so kot živo srebro. Brez digitalcev bi bankrotiral.

Lp,
Šini.
Posted 06 September 2008 - 09:01 PM

Posted 06 September 2008 - 11:15 PM

Posted 06 September 2008 - 11:46 PM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 06 September 2008 - 11:53 PM
Posted 07 September 2008 - 12:00 AM
Imam že psa in papagaja. ;-) Pa veliko sem v Lj in bi bilo res nesramno staršema naprtiti še mačka. ;-)
Morda kdaj, ko grem na samo.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 07 September 2008 - 12:03 AM
Pa sej, če maš ptiča, pol maček avtomatsko odpade, vsaj po mojih izkušnjah!
Posted 07 September 2008 - 12:04 AM
Aja, točno, najbrž res, haha.
Nimfo ja!
Posted 07 September 2008 - 12:16 AM
Se mi nekako zdi da je pri ptičih večja nevarnost pobega.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 07 September 2008 - 05:40 PM
Klko jaz poznam našega ftiča, bi on teroriziral mačka in ne obratno. ;-)
Posted 07 September 2008 - 06:00 PM

Ksneje sem mela pa še skopčovke, a nam je 1- Žiži spizdila čez okno vn, 2-Pepe je pa dočakal bolj žalostno usodo. Goldi se je usedel na kletko in Pepeta je zadela kap:(
Od takrat dalje smo se odločili, da mi za ptičke nismo, smo preveč mačje usmerjena familija

Posted 07 September 2008 - 06:02 PM

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 07 September 2008 - 06:10 PM
Aja pa naši mački Tika- veverčka tudi pustijo na miru, ker je on ful agrresiven in jih napade. Res, pravi mali sadist.
Enkrat je Bučka šla gor na njegovo kletko in ker je bolj bajsaste sorte ji je malo špehonje notri v kletko viselo. Je prišel Tik in jo tako uščipnil oz. ugriznil ke v buha, da je ni blo potem več blizu.
Ali pa enkrat, je Brisača spala skrita zadaj za rožami in je Lenna ni vidla, ko je spustila Tika. Veverček jo je dobesedno zajahal in zraven štepal. Je boga Brisačica letala gor in dol po sobi vsa preplašena, kva jo je zdej doletelo.
Jaja, z našim Tikom ne gre češenj zobat

Posted 07 September 2008 - 06:12 PM
Jaz se tu prav krohotam ob tvojih zgodbah, luci.

Morajo biti smešni, res.
Ja, naš ftič je precej agresiven.
Posted 07 September 2008 - 06:15 PM
Jaz sem imela enkrat soočenje morskega prašička in našega bivšega muca Bibota, končalo se je tako, da je morski prašiček samo prestrašeno gledal, maček pa se je skril pod omaro in si sploh ni upal več prit ven

Posted 07 September 2008 - 06:26 PM
K smo mi dobli Brisačo, je bla ta dobesedno prav tupasti maček. Sta se tko z Goldijem lovila po vrtu in on normalno lepo odvije mimo dreves, Brisača pa direktivo s frisom v drevo trešči. Ko v kaki risanki,
Al pa enkrat je pršu un možicelj, ki je prodajal sveče in se je pač pri nas ustavil, če bomo kaj kupili. No v glavem , ker nismo mi nič kupili je ta odpeljal dalje. Tko čez ene 20m pa mtka vidi, da obrača avto in da gre nazaj k nam. Pa ga mt tko vpraša, kaj pa je?
Pa on reče, mislim, da sem odpeljal nekaj vašega.
Pa mt valda debelo pogleda, ker ji ni blo nič jasno. ČLovek odpre vrata in vn iz kombija prileze Goldi.
Mislm, da mu je še neki zamjavkal, kot bi se zahvalil in šel vn iz kombija ter not v hišo.
Al pa zadnjič, ga soseda ni hotela božat, ker je bil nekaj moker. Ji je tok zameril, da ji je šel v pričo nje polulat vhodna vrata.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users