Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 07 March 2010 - 07:27 PM
"Kak si mi?" Tak pristop pozdravljanja me ful moti, ne maram da me tako pozdravljajo kar vsi, posebej ne ljudje, ki jih smatram za znance in jih vidim le na vsake kvatre. Moti me ta prizvok lastninjenja mene.
Posted 07 March 2010 - 07:43 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 07 March 2010 - 08:51 PM
JA! Podobn crap, sam da postavlja tistega, ki pozdravlja v kao superioren položaj ali pač jaz dobim tak občutek.
Moram pa dodat, da pa res odvisno kdo te pozdravlja, spet. Način in ostale okoliščine. Če mi npr. moj fant reče kako si mi, je drugo,ane.
Posted 08 March 2010 - 03:08 PM
Sploh, ko poznam eno punco, ki jo kar vse po vrsti moti... Pa tega nikdar nikomur direkt ne reče, ampak se mi pa npr. velikokrat potoži, kaki ji ta ali ona kolegica ful površno odzravi, al pa da da je ne pogleda v oči pri zahvali za kako manjšo uslugo, pa kako da ji v smsju napiše samo LP, ki je tako brezoseben itd.
Mislim fak no, jaz pišem lp, ker zavzame malo prostora, pa tudi pol vedno razmišljam, da jo moram prav buljit v obraz, ko ji rečem hvala, pa zdravo, pa itd., včasih kar razmišljam, da jo pa pol spet moti, ker delujem prenarejeno ob tem.
Omg ne vem no, eni kar povsod iščejo težave, pač ja, ko ne maraš nekoga ti gre vse v zvezi z njim na živce, tudi ton s katerim ti odzravljajo.
Ne vem no. Ne leti na zgoraj napisano, sam spomnila sem se.
Meni je itak vseeno, kako se pozdravljamo, lahko bi rekli tud "zelen jabuk", ker bi, kaj jst vem, predstavljal neko željo, da bo tvoj dan čimbolj ploden al bilokaj.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 08 March 2010 - 03:31 PM

Jaz nimam nič proti, če me meni ljub človek pozdravi s kako si mi?.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 09 March 2010 - 11:42 AM

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 09 March 2010 - 12:53 PM
Posted 09 March 2010 - 03:00 PM
(se nanaša na študij v tujini glede izbire predmetov. nižji letniki so v nizozemščini, za predmete višjih letnikov je pa zahtevano predznanje ravno teh, ki ga jaz v Slo ne morem dobit nikjer. in me zanima, ali bi bilo možno, da mi profesorji dajo literaturo in majo z mano kake konzultacije, ker pač ne bi blo smiselno, da hodim na predavanja v jeziku, ki ga ne zastopim, al pa da mi pošljejo seznam literature, da predelam stvari do jeseni in da si pridobim ustrezno predznanje. če to ne gre, naj pa napišejo, da to ni možno, in da naj grem nazaj preučevat razvojne faze fižola).
Posted 09 March 2010 - 03:46 PM

Srečno opravi z zmedki.

Posted 09 March 2010 - 06:08 PM

Posted 09 March 2010 - 06:17 PM
Posted 10 March 2010 - 10:56 AM
POPIZDEVAM, kadar se znuca skret papir in je tistemu, ki ga porabi do konca neverjeten napor dati k wcju novo rolo in je zatorej ne da.
Jaz res ne vem, a jaz govorim v pakistanščini al kaj?! To, da če se porabi skret papir se naj da novega, sem doma povedala že petstokrat, in ŠE VEDNO pridem v kopalnico in ga ni. Pizda, sej ne prosim za miljon evrov, ampak za eno čist osnovno stvar. Jaz bi s svojimi "vesoljskimi" zahtevami resnično daleč najbolje funkcionirala sama v stanovanju in basta.
Posted 10 March 2010 - 11:01 AM
Posted 12 March 2010 - 07:41 PM
Aha. Poba zadnjic rekel, da on pac ... pozabi. Dobro, da imamo povprecnezi prostor v glavi tudi za taksna neugledna pocetja, da lahko nadbitja v miru nadbivajo.
V pm me razkurijo ljudje, ki svoje delovne obveznosti odlagajo toliko casa, da na njih pozabijo in, ko jih ze n-tic spomnis, da bi bil cas, da so stvari narejene se obnasajo kot, da zadevo prvic slisijo in, da bodo ze....
Ma zavidam jim flegmaticno drzo. Ignorance is a bliss.
Posted 13 March 2010 - 07:27 PM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 19 March 2010 - 05:47 PM
Veter.
― V. Van Gogh
Posted 19 March 2010 - 06:51 PM
Če bi bila priča dejanju, bi lastniku ta drek zabrisala v glavo, baš me briga. Tvoj pes, tvoja odgovornost. Ne moreš mirno gledat kako se tvoj pes poserje nekomu pred bajto, no.
Posted 19 March 2010 - 06:54 PM
Pred bajto.

Jaz bi uvedla take kazni za tiste, ki ne pobirajo govna, da nobenemu niti na kraj pameti ne bi padlo, da ga ne bi pospravil.
― V. Van Gogh
Posted 19 March 2010 - 06:55 PM
Edino kar me jezi bolj od tega je da _vedno_ falim ta folk. Vse kar najdem ko pridem dam je souvenir na pločniku.
Posted 19 March 2010 - 07:03 PM
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users