Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36404 replies to this topic

#23541 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24057 posts

Posted 14 September 2011 - 12:00 AM

QUOTE(Sarah @ 13. 9. 2011 - 19:53) View Post

Pomojem bolj ne kot ja. Pa nasplosno, kar sem videla okoli, letos je bila povecini revscina s figami.

Pomoje tudi bolj težko, lahko pa vseeno kje probaš. Tudi pri nas je zdaj že nekaj let ful slaba letina, ne vem zakaj. Imamo ful veliko figovo drevo in je res ogromno fig gor, empak večina sploh ne dozori. Potem pa se jih še od tistih, ki dozorijo, veliko takoj skisa. Leta nazaj smo jih po cele sklede nabirali in jih sami nismo mogli sproti pojest, zdaj pa se moram prav potrudit, da dobim kakšni 2 na dan.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

• Guests

Posted 14 September 2011 - 07:20 AM

Kje bi imeli v ali okrog Ljubljane večjo izbiro stenskih ploščic pa za normalno ceno?

Pa a obstaja kak lahek program za amaterje za risanje prostorov - da si lahko izrišem recimo kuhinjo, potem pa dam gor teinte barve pulet pa teinte barve ploščice...?
  • 0

#23543 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14561 posts

Posted 14 September 2011 - 09:17 AM

Ali je katera prebrala kakšno fajn vabilo za praznovanje ob upokojitvi? Da ni suhoparno.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#23544 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24057 posts

Posted 14 September 2011 - 11:48 AM

Je bolj zdrevstveno vprašanje, upam, da ni narobe, če tu vprašam, ker pri zdravju nisem našla neke ustrezne teme. Zanima me, ali ve čutite v dimljah, tam na pregibu, na obeh straneh kakšne majhne bunkice? Je to normalno?
  • 0

#23545 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26417 posts

Posted 14 September 2011 - 12:01 PM

Mogoče čutiš (povečane) bezgavke?
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#23546 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24057 posts

Posted 14 September 2011 - 12:22 PM

Ja, saj to se sprašujem. A so to povečane bezgavke, ali so to normalne bergavke ali nič od tega? hmm.gif Kolegica čuti podobno in ji je zdravnik rekel, da so to povečane bezgavke. Tam se ne tipamo ravno pogosto in tako sem pred nekaj meseci prvič to otipala, zdaj pa je še vedno enako. Ima še katera tako? Mogoče bi bilo dobro, če grem do zdravnice.
  • 0

#23547 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 14 September 2011 - 12:25 PM

Mogoče bi bilo dobro, da oporoko napišeš. laugh.gif

Pa to imamo vsi, včasih so povečane, spet drugič ne. Brez skrbi.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#23548 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24057 posts

Posted 14 September 2011 - 12:28 PM

laugh.gif Ja, saj vem, včasih sem malo panična in opazim vse mogoče, potem pa pozabim. Saj če bi bilo kaj narobe, bi se v tem času že kaj spremenilo. Bom dala mir zdaj. laugh.gif
  • 0

• Guests

Posted 14 September 2011 - 12:30 PM

Ponavadi je dobro, če kaj najdeš, da pošlataš na drugi strani na istem mestu, če je tut - tudi če manjše/večje. Jaz včasih kaj na joški zašlatam, pol pa najdem na drugi tut, pa si mislim, da je taj že ok. smile.gif
  • 0

#23550 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18900 posts

Posted 14 September 2011 - 12:32 PM

QUOTE(izabela @ 14. 9. 2011 - 8:20) View Post

Kje bi imeli v ali okrog Ljubljane večjo izbiro stenskih ploščic pa za normalno ceno?

Gorenje je dalo ven novo serijo ploščic Diamante v meri 20 x 20 cm. Barve so bela, bež, roza, temno rdeča in sivomodra. Cena je 12-15 €/m2. Vidiš jih lahko na internetu in v prodajnih salonih Gorenje. Meni so ful všeč in jih bom uporabil na morju. smile.gif

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

• Guests

Posted 14 September 2011 - 02:28 PM

Te so res ful lepe, Errol, bež in rdeče so krasne. Samo jaz rabim za kuhinjo. Nekako mi pride v upoštev kak odtenek bež ali krem, s tem da ne sme tolčt ven rumena, lahko so svetlo sive v kombinaciji z zeleno, recimo, tu se pa že konča. smile.gif
  • 0

#23552 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18900 posts

Posted 14 September 2011 - 03:05 PM

Izabela, moraš videti na lastne oči. V naravi so pod umetno svetlobo drugačne kot v naravni svetlobi. V kopalnico bom dal sivomodre in bež, v kuhinjo pa temno rdeče.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#23553 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 14 September 2011 - 04:20 PM

Vem da je bilo že stokrat povedano, ampak.. dajte mi malo osvežit spomin oops.gif
Ko v Wordu delam kazalo, kje že označim, če želim da strani začne šteti od 2. dalje?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#23554 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28055 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 14 September 2011 - 08:14 PM

Pozna katera kak citat, misel, KARKOLI v zvezi z NETOPIRJI?
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#23555 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15628 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 14 September 2011 - 08:55 PM

Ja.

Bat ass! laugh.gif
IPB Image IPB Image
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#23556 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 September 2011 - 09:04 PM

laugh.gif laugh.gif laugh.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#23557 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 29695 posts

Posted 14 September 2011 - 09:35 PM

QUOTE(Olivija @ 14. 9. 2011 - 21:55) View Post

Bat ass! laugh.gif

laugh.gif

Jaz poznam eno storjo: frendici hodijo netopirji v posteljo. Ko je zamrezila okno, so se k njej prerinili pod vrati iz sosednje sobe. Scary muvi.

Se en navdih:
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#23558 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28055 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 14 September 2011 - 09:58 PM

LOL lol1.gif Ni to, kar iščem, hvala vseeno. laugh.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#23559 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15628 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 14 September 2011 - 09:59 PM

^ IPB Image
(Edit: @ _Planet_)
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#23560 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 14 September 2011 - 10:22 PM

Ve katera za kakšen faks/višjo šolo/ srednjo šolo kamor se lahko še letos vpišem samo da dobim status? Moram namreč pavzirat...
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users