Ja Coco, to zato ker si šla takrat v roku in je bila gužva + morali ste poslušat neko predavanje o raku.
vprašanja (zanima me, ...)
Posted 11 September 2011 - 10:17 PM
Ja Coco, to zato ker si šla takrat v roku in je bila gužva + morali ste poslušat neko predavanje o raku.
Posted 11 September 2011 - 10:17 PM
Ni pa nič posebnega, meni je zdravnica malo težila s tistim krogom za merjenje itm-ja, ostalo je šlo bolj ekspresno mimo. Pri zamudnikih ne traja tako dolgo, ker je manj ljudi na kupu.
Posted 11 September 2011 - 10:20 PM
Pri zamudnikih ne traja tako dolgo, ker je manj ljudi na kupu.
Jaz ravno zato nisem šla takrat, ker je bilo za cel faks organizirano, + ob neki nečloveško zgodnji uri, ko jih jebe.
Zdaj je pa skrajni čas, ker se ne morem vpisat brez.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 11 September 2011 - 10:25 PM
Posted 11 September 2011 - 10:27 PM
Ja, ti si UMB, tam je marsikaj po kavbojsko.
Jina, mogoče boš zdaj vseeno morala ob nečloveški uri prit, ker jaz sem imela ob 7:30 zjutraj .. tak da sumim, da so vsakič pregledi takoj zgodaj.
Posted 11 September 2011 - 10:29 PM
― V. Van Gogh
Posted 11 September 2011 - 10:29 PM
Posted 11 September 2011 - 10:37 PM
Se da tudi na ULJ diplomirati brez sistematskega, brez skrbi. Na mnogih faksih.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 11 September 2011 - 10:38 PM
Ja pri nas so glede tega ful striktni, še vpisat se ne moreš brez, ni šans.
― V. Van Gogh
Posted 11 September 2011 - 10:40 PM
To je res vrhunska bedarija, da ti lahko en neopravljen sistematski pregled onemogoči vpis.
Jaz bi jih ukinila, zdijo se mi ena velika bedarija, ampak ZD imajo od tega nekaj.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 11 September 2011 - 10:42 PM
To je res vrhunska bedarija, da ti lahko en neopravljen sistematski pregled onemogoči vpis.
Jaz bi jih ukinila, zdijo se mi ena velika bedarija, ampak ZD imajo od tega nekaj.
Podpis.
― V. Van Gogh
Posted 11 September 2011 - 10:42 PM
Ja, Ana, FDV je itak faks na hojladro, kjer se ni treba nič učiti, tako
kot vam, izsesanim siromakom. Čudno, da nimate treh obveznih sistematskih.
Posted 11 September 2011 - 10:43 PM
Vem!
Moreš pa bit kar dober v pisanju seminarskih. To pa je res.
Posted 11 September 2011 - 10:45 PM
Posted 11 September 2011 - 11:02 PM
Ja, ti si UMB, tam je marsikaj po kavbojsko.
Mogli bi bit izbirni. Da ga ima vsak možnost opravit, če želi, če ga ne pa ne bi bilo sankcij.
Posted 12 September 2011 - 06:47 AM
Ja, na FDVju vrjamem da se da.
Pri nas so tudi ful striktni.
Not true
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 12 September 2011 - 07:01 AM
Iščem fotko, ki prikazuje kolaž posnetkov v zimskem času (lahko je tudi kak drug letni čas), ki so narejeni vsakih n-minut (in potem po pasovih od leve proti desni nanizani). Nimam pojma, kje naj iščem, ima kdo kakšno idejo?
Nekaj takega, samo v boljši izvedbi.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users