Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36404 replies to this topic

#23501 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 11 September 2011 - 10:17 PM

Ja Coco, to zato ker si šla takrat v roku in je bila gužva + morali ste poslušat neko predavanje o raku. smile.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#23502 _vrtnca_

_vrtnca_

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1372 posts

Posted 11 September 2011 - 10:17 PM

Tudi jaz sem zamudila redni termin in sem mogla konec septembra v Rožno, ker so bili na Aškerčevi polni termini. Smo imeli na koncu še predavanje o raku dojk, fantje pa o raku mod oz. nekaj podobnega najbrž oops.gif (Fant me je čakal v čakalnici in ga je medicinska sestra kar z ostalimi študenti zvlekla v predavalnico laugh.gif Čez pol ure je prišel ven ves zardel in dobesedno zdivjal ven iz zdravstvenega doma hmm.gif ) laugh.gif

Ni pa nič posebnega, meni je zdravnica malo težila s tistim krogom za merjenje itm-ja, ostalo je šlo bolj ekspresno mimo. Pri zamudnikih ne traja tako dolgo, ker je manj ljudi na kupu.
  • 0
Earth provides enough to satisfy every man's need, but not every man's greed.

Mahatma Gandhi

#23503 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 11 September 2011 - 10:18 PM

QUOTE(Jinadaze @ 11. 9. 2011 - 23:12) View Post

Aha, OK. Joj, jaz prav sovražim te preglede..

Jaz tudi, zato sem se pa komaj zdaj spravila ... sad.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#23504 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 89710 posts

Posted 11 September 2011 - 10:20 PM

QUOTE(_vrtnca_ @ 11. 9. 2011 - 23:17) View Post

Pri zamudnikih ne traja tako dolgo, ker je manj ljudi na kupu.

Jaz ravno zato nisem šla takrat, ker je bilo za cel faks organizirano, + ob neki nečloveško zgodnji uri, ko jih jebe.
Zdaj je pa skrajni čas, ker se ne morem vpisat brez.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#23505 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46649 posts

Posted 11 September 2011 - 10:25 PM

Jaz sem diplomirala brez zdravniškega. whistling.gif
  • 0

#23506 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 11 September 2011 - 10:27 PM

Ja, ti si UMB, tam je marsikaj po kavbojsko. twisted.gif

Jina, mogoče boš zdaj vseeno morala ob nečloveški uri prit, ker jaz sem imela ob 7:30 zjutraj .. tak da sumim, da so vsakič pregledi takoj zgodaj.

• 0
Viens, reste ici!

#23507 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 89710 posts

Posted 11 September 2011 - 10:29 PM

laugh.gif

down.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#23508 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26383 posts

Posted 11 September 2011 - 10:29 PM

mi smo imeli- tako v prvem, kot v četrtem letniku - še "mali kurs pregledovanja dojk" (enkrat so bili celo fantje zraven in jim je bilo blazno dolgčas). Presenetilo me je, da sem bila edina, ki si dojke redno pregleduje hmm.gif
  • 0

#23509 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 September 2011 - 10:37 PM

Se da tudi na ULJ diplomirati brez sistematskega, brez skrbi. Na mnogih faksih.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#23510 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 89710 posts

Posted 11 September 2011 - 10:38 PM

Ja pri nas so glede tega ful striktni, še vpisat se ne moreš brez, ni šans.

• 0

― V. Van Gogh

#23511 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 September 2011 - 10:40 PM

To je res vrhunska bedarija, da ti lahko en neopravljen sistematski pregled onemogoči vpis.
Jaz bi jih ukinila, zdijo se mi ena velika bedarija, ampak ZD imajo od tega nekaj.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#23512 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 11 September 2011 - 10:40 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 11. 9. 2011 - 23:37) View Post

Se da tudi na ULJ diplomirati brez sistematskega, brez skrbi. Na mnogih faksih.

Ja, na FDVju vrjamem da se da. tongue.gif
Pri nas so tudi ful striktni.

• 0
Viens, reste ici!

#23513 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 89710 posts

Posted 11 September 2011 - 10:42 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 11. 9. 2011 - 23:40) View Post

To je res vrhunska bedarija, da ti lahko en neopravljen sistematski pregled onemogoči vpis.
Jaz bi jih ukinila, zdijo se mi ena velika bedarija, ampak ZD imajo od tega nekaj.

Podpis.

• 0

― V. Van Gogh

#23514 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 September 2011 - 10:42 PM

Ja, Ana, FDV je itak faks na hojladro, kjer se ni treba nič učiti, tako
kot vam, izsesanim siromakom. Čudno, da nimate treh obveznih sistematskih. twisted.gif

• 0

#23515 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 11 September 2011 - 10:43 PM

Vem!
Moreš pa bit kar dober v pisanju seminarskih. To pa je res.

• 0
Viens, reste ici!

#23516 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 September 2011 - 10:45 PM

laugh.gif

• 0

#23517 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46649 posts

Posted 11 September 2011 - 11:02 PM

QUOTE(Ana @ 11. 9. 2011 - 23:27) View Post

Ja, ti si UMB, tam je marsikaj po kavbojsko. twisted.gif
Če bi napisala FF, bi se še strinjala s tabo. FF je res katastrofa od birokratske organizacije.

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 11. 9. 2011 - 23:40) View Post

yes.gif
Mogli bi bit izbirni. Da ga ima vsak možnost opravit, če želi, če ga ne pa ne bi bilo sankcij.
  • 0

#23518 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14561 posts

Posted 12 September 2011 - 06:47 AM

QUOTE(Ana @ 11. 9. 2011 - 23:40) View Post

Ja, na FDVju vrjamem da se da. tongue.gif
Pri nas so tudi ful striktni.

Not true wink.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#23519 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26417 posts

Posted 12 September 2011 - 07:01 AM

HELP NEEDED

Iščem fotko, ki prikazuje kolaž posnetkov v zimskem času (lahko je tudi kak drug letni čas), ki so narejeni vsakih n-minut (in potem po pasovih od leve proti desni nanizani). Nimam pojma, kje naj iščem, ima kdo kakšno idejo?

Nekaj takega, samo v boljši izvedbi.

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#23520 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 12 September 2011 - 10:17 AM

QUOTE(Frčica @ 12. 9. 2011 - 7:47) View Post

Not true wink.gif

Potem pa odvisno od oddelka? Naša tajnica je vsa pasja in gnjavi za vsak podpis posebej. Kaj šele da sistematskega nimaš.

• 0
Viens, reste ici!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users