Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36404 replies to this topic

#23441 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20094 posts

Posted 06 September 2011 - 10:57 AM

Bom potem to obkljukala... hmm.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#23442 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46649 posts

Posted 06 September 2011 - 10:57 AM

Ok, zdaj sem pa malo zmedena. A ni enoposteljna soba samo za 1. osebo? hmm.gif

• 0

#23443 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20094 posts

Posted 06 September 2011 - 10:59 AM

glede na to, da tam daš dve odrasli osebi... se mi zdi bolj logično, da se ti pri enoposteljni zakonska da, drugače pa dve postelji...
  • 0

#23444 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30514 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 06 September 2011 - 11:00 AM

mislim, da je važno št. postelj in ne toliko oseb, ki spijo potem v teh posteljah.
poglavitna pri hotelskih sobah pa je raba postelje.
maš ti. enoposteljno sobo in jo lahko koristi ena oseba ali dve osebi. v dvoposteljnih je pa izrecno, da sta dve postelji, pa še vedno lahko tudi ena sama oseba to sobo koristi. no, sej ne vem, če je zdaj kaj bolj jasno. laugh.gif

Neytiri, ti zrihtaj, če bo pa kakšna frka pa reci, da sem jaz kriva. laugh.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#23445 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46649 posts

Posted 06 September 2011 - 11:04 AM

oops.gif butl.gif Ok, mi je že jasno. Zavedli so me nepremičninski oglasi, kjer je Single bed praviloma soba, kjer gre noter postelja 90x200. oops.gif

Hvala za razjasnitev pojmov. smile.gif
  • 0

#23446 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30514 posts

Posted 06 September 2011 - 11:07 AM

pri hotelih maš single pa double room, ne bed, s tem, da imaš v double lahko twin (2 enojni) al pa double (zakonska) bed - kolikor vem, vsaj.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#23447 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46649 posts

Posted 06 September 2011 - 11:10 AM

Ja, saj vem. Zamešala sem. oops.gif butl.gif laugh.gif

Ne me resno jemat. Bom raje kar pobrisala napačne informacije iz prejšnjega posta, da ne bodo koga zavedle.

• 0

#23448 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20094 posts

Posted 06 September 2011 - 11:30 PM

Sem potem klicala agencijo, že po tem, ko sem obkljukala enoposteljna in mi je rekla tako. Da enoposteljna pomeni prav ena mala postelja, če pa nič ne obkljukam, pa dve te mali postelji. In da naj dam pod opombe željo po zakonski in da jo bova dobila, če bo možno.
Tako da moram zdaj spet popravit to naročilo...
  • 0

#23449 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20094 posts

Posted 07 September 2011 - 10:09 AM

http://www.asos.com/...amp;clr=Crystal

a je ta model tisti in ANTMja? Ki so jo tik pred koncem poslali domov, ker je bila presuha? hmm.gif
  • 0

#23450 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 07 September 2011 - 10:23 AM

Jaz se ne spomnim katera bi bila. hmm.gif Se mi ne zdi nič znana. Možno je pa vse.
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#23451 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 29695 posts

Posted 08 September 2011 - 09:20 AM

QUOTE(Sarah @ 5. 9. 2011 - 17:45) View Post

Jaz sem imela Vzajemno, in je bilo ok. Pač, normalno.. nimam kej posebnega povedat. laugh.gif

imam
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#23452 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15628 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 08 September 2011 - 09:39 AM

A je rok za vpis v naslednji letnik povsod enak, ali se razlikuje od faksa? Ne najdem roka za nas faks/oddelek, dobila sem pa obvestilo, da je rok za oddajo prosnje za pogojni vpis le do 22ga. Jaz sem mislila, da se lahko vpisem do 30ga?! cry.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#23453 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30514 posts

Posted 08 September 2011 - 09:49 AM

če se vpisuješ pogojno, do takrat pač oddaš prošnjo, se še ne vpisuješ, ker morajo prošnjo najprej pregledati in o njej odločit. na FF so meli seje mislim, da ob sredah in si potem v čet. lahko prišel pogledat, če že imaš indeks na voljo. vpisuješ pa se, ko zveš, če maš/nimaš ugodno rešeno prošnjo, ponavadi še vsaj prvih par dni oktobra.
če maš pa že pogoje, se pa lahko vpišeš do 30. sigurno. ampak za ziher mal podrmaj tetice na vašem referatu. smile.gif

• 0

#23454 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15628 posts

Posted 08 September 2011 - 09:53 AM

Oh, DAMN.
Ma redno se vpisujem, samo en izpit se moram naredit - nekje do 20ga imam postavljen rok.

Hvala! Bom poklicala. Na internetu nimajo nobenih informacij. Assholes. Making me freak out.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#23455 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26383 posts

Posted 08 September 2011 - 10:01 AM

Olivija, pokliči v referat, ti bojo zihr povedal. Ponavadi je bilo nekje med 20. in 25. I should know, ker sem se vedno vpisovala pogojno oops.gif
  • 0

#23456 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15628 posts

Posted 08 September 2011 - 10:04 AM

Poklicala na referat - redni vpis je do 30ga septembra.
Phew!

Do takrat bom imela vse nareto, v naslednjem tednu spisem seminarsko nalogo, jo predstavim in pol mi profesor vpise oceno. Vpisati mi se morajo ocene iz izmenjave, zaradi tega sem dobila obvestilo za prosnjo za pogojni vpis. Ker imam sam ene 4 ocene iz tu vpisane.

Hvala obema!

• 0

#23457 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 08 September 2011 - 06:01 PM

Lofi, Olivija vidve uporabljata Nuvaring a ne? Jaz imam eno ful neumno vprašanje - ko sta si ga prvič vstavile, torej na dan menstre, a sta si prav med menstro? A ni malo neprijetno zaradi krvi? Pa kako se to potem poklopi z naslednjo menstro? Si potem dejansko samo 2 tedna brez menstre? (če imaš npr. en teden menstro, je to torej prvi teden + še dva tedna ko imaš lahko obroček not, po treh tednih torej vzameš ven in imaš menstro??)

edit: bom kar Oliviji ZS napisala. biggrin.gif
  • 0

#23458 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15628 posts

Posted 08 September 2011 - 07:24 PM

Za vse ostale. ki jih utegne zanimat - jaz sem isto vprasanje takrat naslovila ginekologinjo pa me je zabila z: ''Poglej si v navodila, tam VSE pise!'' in sem bila res jezna nanjo - ja, not ga vstavis med prvo M., nic ni neprijetno ali nenavadno. Jaz sem ga socasno se z Lunette uporabljala in je bilo okej, nic posebnega.

• 0

#23459 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 08 September 2011 - 08:16 PM

QUOTE(Freya_ @ 8. 9. 2011 - 19:01) View Post

Lofi, Olivija vidve uporabljata Nuvaring a ne? Jaz imam eno ful neumno vprašanje - ko sta si ga prvič vstavile, torej na dan menstre, a sta si prav med menstro? A ni malo neprijetno zaradi krvi? Pa kako se to potem poklopi z naslednjo menstro? Si potem dejansko samo 2 tedna brez menstre? (če imaš npr. en teden menstro, je to torej prvi teden + še dva tedna ko imaš lahko obroček not, po treh tednih torej vzameš ven in imaš menstro??)
edit: bom kar Oliviji ZS napisala. biggrin.gif

jaz sem si prvič dala med menstro, brez problemov, ker je moja menstruacija full šibka...nekaj kapljic..
pa tudi če bi bila obilna,,,,pač potisneš not tongue.gif
3 tedne imaš not...potem vzameš ven, za 2 dni dobiš menstro...naslednji teden spet vstaviš
recimo če si daš not v soboto, ven vzameš 3 soboto in spet daš not naslednjo soboto
dolžina moje krvavitve je vedno le 3 dni...tako, da nikoli (Razen prvič) nisem vstavljala v "kri"

sicer pa sem po 2 letih jaz prenehala z nuvaringom, ker sem dobila pigmentne madeže(kar naj bi bila posledica Nuvaringa)
če odštejem to, je bilo vse super,nobenih drugih stranskih učinkov
  • 0

#23460 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 08 September 2011 - 08:26 PM

Super, hvala obema! Jaz nočem KT, kondomi mi postajajo neprijetni, tko da bom preizkusila, najprej samo za en mesec, potem bomo pa videli dalje.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users