vprašanja (zanima me, ...)
Posted 06 September 2011 - 10:57 AM
Posted 06 September 2011 - 10:57 AM
Posted 06 September 2011 - 10:59 AM
Posted 06 September 2011 - 11:00 AM
poglavitna pri hotelskih sobah pa je raba postelje.
maš ti. enoposteljno sobo in jo lahko koristi ena oseba ali dve osebi. v dvoposteljnih je pa izrecno, da sta dve postelji, pa še vedno lahko tudi ena sama oseba to sobo koristi. no, sej ne vem, če je zdaj kaj bolj jasno.
Neytiri, ti zrihtaj, če bo pa kakšna frka pa reci, da sem jaz kriva.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 06 September 2011 - 11:04 AM
Hvala za razjasnitev pojmov.
Posted 06 September 2011 - 11:07 AM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
Posted 06 September 2011 - 11:10 AM
Ne me resno jemat. Bom raje kar pobrisala napačne informacije iz prejšnjega posta, da ne bodo koga zavedle.
Posted 06 September 2011 - 11:30 PM
Tako da moram zdaj spet popravit to naročilo...
Posted 07 September 2011 - 10:09 AM
a je ta model tisti in ANTMja? Ki so jo tik pred koncem poslali domov, ker je bila presuha?
Posted 07 September 2011 - 10:23 AM
A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 08 September 2011 - 09:39 AM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 08 September 2011 - 09:49 AM
če maš pa že pogoje, se pa lahko vpišeš do 30. sigurno. ampak za ziher mal podrmaj tetice na vašem referatu.
Posted 08 September 2011 - 09:53 AM
Ma redno se vpisujem, samo en izpit se moram naredit - nekje do 20ga imam postavljen rok.
Hvala! Bom poklicala. Na internetu nimajo nobenih informacij. Assholes. Making me freak out.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 08 September 2011 - 10:01 AM
Posted 08 September 2011 - 10:04 AM
Phew!
Do takrat bom imela vse nareto, v naslednjem tednu spisem seminarsko nalogo, jo predstavim in pol mi profesor vpise oceno. Vpisati mi se morajo ocene iz izmenjave, zaradi tega sem dobila obvestilo za prosnjo za pogojni vpis. Ker imam sam ene 4 ocene iz tu vpisane.
Hvala obema!
Posted 08 September 2011 - 06:01 PM
edit: bom kar Oliviji ZS napisala.
Posted 08 September 2011 - 07:24 PM
Posted 08 September 2011 - 08:16 PM
Lofi, Olivija vidve uporabljata Nuvaring a ne? Jaz imam eno ful neumno vprašanje - ko sta si ga prvič vstavile, torej na dan menstre, a sta si prav med menstro? A ni malo neprijetno zaradi krvi? Pa kako se to potem poklopi z naslednjo menstro? Si potem dejansko samo 2 tedna brez menstre? (če imaš npr. en teden menstro, je to torej prvi teden + še dva tedna ko imaš lahko obroček not, po treh tednih torej vzameš ven in imaš menstro??)
edit: bom kar Oliviji ZS napisala.
jaz sem si prvič dala med menstro, brez problemov, ker je moja menstruacija full šibka...nekaj kapljic..
pa tudi če bi bila obilna,,,,pač potisneš not
3 tedne imaš not...potem vzameš ven, za 2 dni dobiš menstro...naslednji teden spet vstaviš
recimo če si daš not v soboto, ven vzameš 3 soboto in spet daš not naslednjo soboto
dolžina moje krvavitve je vedno le 3 dni...tako, da nikoli (Razen prvič) nisem vstavljala v "kri"
sicer pa sem po 2 letih jaz prenehala z nuvaringom, ker sem dobila pigmentne madeže(kar naj bi bila posledica Nuvaringa)
če odštejem to, je bilo vse super,nobenih drugih stranskih učinkov
Posted 08 September 2011 - 08:26 PM
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users