Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36404 replies to this topic

#23421 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26417 posts

Posted 05 September 2011 - 10:25 AM

Hm, po stilu besedila sodeč bi lahko bili Flirt, ampak res ni nič pametnega o tem na internetu za najt.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#23422 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 05 September 2011 - 10:27 AM

Niso Flirt. wink.gif

Bom še jaz malo poiskala.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#23423 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 September 2011 - 10:36 AM

Niso, ne. Jaz sem na vse mogoče načine vpisovala to besedilo v Google, ne najde. Samo Julijo od
Mežka, te Flirte in še neke Magnete. cry.gif Včeraj sem ga slišala po radiu in mi je bil tako všeč.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#23424 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18439 posts

Posted 05 September 2011 - 11:39 AM

A to je pop komad? Kot bi recimo poslušal pop design?
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#23425 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 29695 posts

Posted 05 September 2011 - 02:15 PM

Vprasaj na radio. ;) Tudi meni pridejo na misel samo Flirt.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#23426 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 September 2011 - 03:15 PM

Hm, taki bolj pop komad, ja, ni rock, Pop Design so morda že malo preveč na hard
za primerjavo, ha ha. Sklepam pa, da je star oz. sigurno je.

Ne bom spraševala na radio, haha.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#23427 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24057 posts

Posted 05 September 2011 - 04:19 PM

Jaz si moram uredit dopolnilno zdravstveno zavarovanje in me zanima, če imete kakšen nasvet, katero zavatovalnico izbrat? Odločam se med Triglavom in Vzajemno. Ali je isto sranje, karkoli izberem? K Vzajemni me vleče edino to, da je najcenejša-23,88€ mesečno, Triglav pa 25,21€. Ni veliko, a vendar pride to na leto približno 16€ razlike. smile.gif
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#23428 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 05 September 2011 - 04:45 PM

Jaz sem imela Vzajemno, in je bilo ok. Pač, normalno.. nimam kej posebnega povedat. laugh.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#23429 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24057 posts

Posted 05 September 2011 - 05:21 PM

Ja no saj, saj najbrž so vse enako zanesljive. Nekako me bolj vleče k Triglavu, k Vzajemni pa samo zaradi cene.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#23430 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 05 September 2011 - 05:22 PM

Zame sicer do zdaj (na srečo) ni bilo potrebno še nič uveljavljati, vem pa da Triglav vedno zelo hitro nakaže (v bratovem primeru npr.) in je bil fer, kolikor je kot zavarovalnica pač lahko fer. laugh.gif Za Vzajemno ne vem, smo vedno imeli "posel" samo s Triglavom, zna pa bit precej podobno tole oboje.
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#23431 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46649 posts

Posted 05 September 2011 - 05:26 PM

Jaz sem pri Vzajemni in ko sem potrebovala zdravniško oskrbo, je vse štimalo.
  • 0

#23432 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12982 posts

Posted 05 September 2011 - 09:32 PM

QUOTE(Errol @ 5. 9. 2011 - 10:33) View Post

A men pa ne. ermm.gif sad.gif

A nism zadost povedala?

• 0

#23433 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26383 posts

Posted 06 September 2011 - 05:43 AM

sploh ni šel brat ostalih postov pa se potem upa še pritoževat down.gif

laugh.gif

• 0

#23434 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18900 posts

Posted 06 September 2011 - 07:15 AM

Sem prebral. Kanada je kul.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#23435 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14561 posts

Posted 06 September 2011 - 09:03 AM

Si dobila odobritev od Errola, smeš it sleep.gif
laugh.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#23436 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18900 posts

Posted 06 September 2011 - 09:26 AM

Tako lahko interpretiraš mojo izjavo le, če nisi na tekočem s človekovimi pravicami. sleep.gif tongue.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#23437 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20094 posts

Posted 06 September 2011 - 10:51 AM

Ravno delam rezervacijo za en hotel in me zanima tole... dala sem št. odraslih oseb 2, potem moraš pa dodatno obkljukati Enoposteljna soba. Obljukam, če želim to zakonsko, ane? Mi je čudno, da je treba posebej obkljukat, ker so itak vedno zakonske notri... hmm.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#23438 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 06 September 2011 - 10:55 AM

Ja ni nujno, lahko sta 2 postelji.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#23439 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46649 posts

Posted 06 September 2011 - 10:55 AM

Kot je že Kinky rekla, ni vedno zakonska postelja. Včasih sta noter dve postelji.
  • 0

#23440 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30514 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 06 September 2011 - 10:56 AM

ja, kr dej enoposteljna soba, da ne bosta dobila dvoposteljne (tj. dve enojni pojstli). sicer lahko tut ti dve enojni skup daš, ampak je ena velka pojstla bolj komot.
p.s.: še nikol se mi ni zgodilo, da bi bla v enoposteljni sobi sam ena enojna postla.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users