Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#2321 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 31 July 2008 - 09:31 PM

Zakaj meni stran ne dela? Ali je kakšna nova mogoče? hmm.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#2322 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 31 July 2008 - 09:44 PM

Meni dela.

http://tigi.studioma.si/

Mogoče si uletela gor ravno, ko so dodajali nove vsebine. Kriza. Sem računala na OH ta velik pok. Balzama nimam več, pa tudi sestra že komi čaka na oboje. cry.gif

• 0

#2323 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 31 July 2008 - 10:10 PM

kakšen je ta revlonov rekonstruktor?
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#2324 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 31 July 2008 - 11:01 PM

Spet so mi izjemno všeč opisi akcij. wacko.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2325 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 01 August 2008 - 08:43 AM

Mene pa mika moški dvojček. oops.gif laugh.gif Ful sta mi sexy pakungi, pa itak je to, da je zadeva samo za moške, navadna bedarija. Tudi tistega Revlon Professional rekonstruktorja se ne bi branila, ampak žal ne poznam sestavin, kr tko na blef pa en bi kupovala.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2326 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5816 posts

Posted 01 August 2008 - 08:48 AM

naročila: trendy travelers (multi viti šampon in maxxed out lak) in hair days seal.
  • 0

#2327 Lejkica

Lejkica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 358 posts

Posted 01 August 2008 - 08:57 AM

Kako se pa kej obneseta Control freak šampon in balzam? Al pa Fashionista? A katera ve, ker nč ne najdem o tem....
  • 0

#2328 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 August 2008 - 09:23 AM

Za Fashionista šampon in regenerator sta dve kvalitetno napisani oceni, ki ti bosta verjetno precej pomagali:

http://www2.cudovita...showtopic=13939

http://www2.cudovita...showtopic=13940
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2329 Lejkica

Lejkica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 358 posts

Posted 01 August 2008 - 10:08 AM

Hvala Dilema. Tole ni zame. A control freak dvojček pa nobena še ni uporabljala?
  • 0

#2330 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 01 August 2008 - 10:20 AM

Meni so spet precej nezanimive akcije. Mika me edino zeleni Revlon šampon ampak je tisti gel ali karkoli je že pač zraven meni čisto neuporaben.
  • 0
We must let go to live on.

#2331 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 August 2008 - 10:20 AM

Jaz samo vem, da ima Tigi izjemno lahke šampone in regeneratorje, izjema sta samo Oatmeal & Honey šampon in regenerator. Vse ostalo je zelo lahko, popolnoma nemastno in primerno samo za normalne do rahlo suhe lase, za zelo zahtevne in izsušene pa vsekakor ne.
  • 0

#2332 Taly

Taly

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 170 posts

Posted 01 August 2008 - 11:13 AM

Mene pa mikajo vse revlonove akcije cry.gif
  • 0

#2333 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 01 August 2008 - 01:15 PM

QUOTE(Taly @ 1. 8. 2008 - 12:13) View Post

Mene pa mikajo vse revlonove akcije cry.gif

Pa kje so te Revlonove akcije??

Control freak-je to 750ml?
  • 0
Do We Need Distance To Get Close?IPB Image

#2334 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 01 August 2008 - 01:46 PM

http://akcije.studioma.si/

(iz osnovne strani klikneš na Najboljši nakup)

• 0

#2335 DEADmemory

DEADmemory

sramežljivec

• Člani
  • 86 posts

Posted 01 August 2008 - 02:06 PM

jst imam od tigi ''žvečilko'' za lase. ko porabim sigurno kupim novega thumbup.gif
  • 0

#2336 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 02 August 2008 - 08:13 AM

Kakšna je pa sestavinsko?A fejst zlepi lase?
  • 0

#2337 šMinka*

šMinka*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 230 posts

Posted 02 August 2008 - 10:08 AM

jst pa mam od tigija zaščito pred raunalnikom za lase (pač za visoko temperaturo), pa še zaščiti ti pred soncem, obnovi pričesko in doda vlago..men je supr vse. smile.gif pa še diši ful biggrin.gif
uporabljala sem pa tudi šampone in maske za poškodovane lase in ful bol pomagajo kot pa uni pocen šamponu iz trgovine.. wink.gif
IPB Image
  • 0
"Life changes with the right pair of shoes." Cinderella ♡

#2338 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 03 August 2008 - 05:35 PM

Šminkačist odvisno je od sestavin šampona, nekateri drogerijski šamponi so veliko boljši kot pa kakšen iz frizerskega salona.

Jaz imm tud tole zaščito doma..super zaščiti, kar je pa najboljše pri Tigi izdelkih je pa itak vonj wub.gif
  • 0

#2339 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 03 August 2008 - 06:36 PM

Fant si je naroči Tigi moški dvoček in bom prilepila sestavine, ko ga dobi, če bo koga zanimalo. smile.gif
  • 0

#2340 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 03 August 2008 - 07:54 PM

Ja, kar nalimaj, me zanimajo.

Jaz pa sem pravkar naročila INTERACTIVES MAXI-RECONSTRUCTOR in EQUAVE PERFECT BLONDE KOMPLET, oboje od Revlon Professional.

Oboje bom dala na stran do oktobra, ko grem na blond.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users