piercing
Posted 26 August 2007 - 10:16 PM
Si se že kdaj pičila s šivanko? No, to je to... še manj od tega...
Posted 26 August 2007 - 10:28 PM
Rejci, čist si zgrešila... Pris maš, ker ga pač želiš imet. Bolečina je nujno zlo. Mine prej, kot je sploh prišla. Ne vem kaj se tolk bojiš tega...ne bi rekla za obrv ali pa tragus...ampak navadna ušesa. Anestezijo ti dajo lahko samo zdravniki ali pa zobozdravniki.
Oprosti ampak mela sem že uhane oziroma uhan vendar mi ga je pri vstavljanju in prebodu ušesa gospa v zalatrni zabila v HRUSTANEC.Več kot le pičila sem se z šivanko.Dedi mi je kupil beli električni šivalni stroj.Sama s sabo sem stavila da mi nohta ne prebode.5X mi je prebodlo noht pa nisem smela reči niti AV ker je moja mama v sosednji sobi dela nekaj za službo.Šivanko sem počasi,počasi povlekla mukoma vn.
Rejci, čist si zgrešila... Pris maš, ker ga pač želiš imet. Bolečina je nujno zlo. Mine prej, kot je sploh prišla. Ne vem kaj se tolk bojiš tega...ne bi rekla za obrv ali pa tragus...ampak navadna ušesa. Anestezijo ti dajo lahko samo zdravniki ali pa zobozdravniki.
Anastezijo mi lahk da moj ati -zdravnik je
Posted 26 August 2007 - 10:30 PM
Posted 26 August 2007 - 10:36 PM
Najboljš da te čist omrtviči, kr za zmeraj. Uh, kak ne bi hotla da me prikrajšajo za užitek bolečine!!

Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 26 August 2007 - 10:39 PM
Posted 26 August 2007 - 10:39 PM
Rejci, pomojm pretiravas. Če p tega ne boš "prežvela", pol je bolš da se ne luknjaš.

Posted 26 August 2007 - 10:42 PM
sam ne vem kak ti bo pomagala anastezija pr tem da ne bos skp padla... vem kako je to če skp padeš... meni se vedno vrti po jemanju krvi in cepljenju in moram ležat. tam pa ni bolečine... tko da s tem da ne boš čutla bolečine ti to ne pomaga. Edino če si skp padla zato ker te je tako zlo grozno bolelo. Sam pri pirsanju verjetno ni tko grozne bolečine.
Posted 26 August 2007 - 10:49 PM
Mogoče kar sama...s šivalnim strojem...

Sej gre vsem za končni rezultat, ampak bolečina je za mene bonus.
Sanies, dobr si povedala. Ta bolečina je prijetna.
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 26 August 2007 - 11:14 PM
Najboljš da te čist omrtviči, kr za zmeraj. Uh, kak ne bi hotla da me prikrajšajo za užitek bolečine!!

V imenu celotne moje družine se ti zahvaljujem.
Nihrida, meni pa ne gre za občutek bolečine...ampak za tisti okras. Bolečina je pač nujno zlo. In če je bejba izvajala "sadomazo" s šivalnim strojem, ne vidim razloga, da si ne bi šla preluknjat ušes. Mogoče kar sama...s šivalnim strojem...
Ančka Pomarančka najlepša hvala za predlog...bom še raje mal premisla..ampak zlatarji so pomojem bolši

Posted 27 August 2007 - 05:20 AM

Itak pa če ti da anestezijo ti vrjetn da inekcijo - to je pa pol že isto k če ti z inekcijo sam še mal globji potisne in da uhan not.

Posted 27 August 2007 - 09:45 AM

Posted 27 August 2007 - 04:09 PM
Oprosti ampak mela sem že uhane oziroma uhan vendar mi ga je pri vstavljanju in prebodu ušesa gospa v zalatrni zabila v HRUSTANEC.Več kot le pičila sem se z šivanko.Dedi mi je kupil beli električni šivalni stroj.Sama s sabo sem stavila da mi nohta ne prebode.5X mi je prebodlo noht pa nisem smela reči niti AV ker je moja mama v sosednji sobi dela nekaj za službo.Šivanko sem počasi,počasi povlekla mukoma vn.
Anastezijo mi lahk da moj ati -zdravnik je

Posted 27 August 2007 - 04:37 PM
Pa kej je narobe s tabo, Ana?

Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 27 August 2007 - 04:49 PM

Posted 27 August 2007 - 05:00 PM

Ana, nč se me nauš dotikala!

Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 27 August 2007 - 05:02 PM

Posted 27 August 2007 - 05:59 PM

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 27 August 2007 - 06:18 PM

Posted 27 August 2007 - 06:19 PM
Mene recimo, ta pod ustnico ni nić bolel, mislm saj omembe vredno ne, medtem ko v arkadi me je pa precej, še posebej pol, k so mi po razboleni luknji še enkrat kateter notr dajal im menjali palčko.
Nasvet kaj nej grem prej dat nardit, se sama nekak ne morm odločit!
Posted 27 August 2007 - 06:31 PM
Ti si tak kul. Občudujem tvoj pogled na svet. In tvoja miselnost. Se te lahko dotaknem ? Prosim, čisto malo!?

Ana, LOL, ti si svetla točka tega dneva. Si me že parkrat tak nasmejala, da je blo joj!

Luci, sama se ne morem odločit, kaj bolj boli

Sploh se ne spomnem, ker je pač v sekundi konec.
Aja, prebod jezika samega ni strašno bolel. Je pa začel bolet po parih urah, najbolj me d48 - 72 ur po prebodu. Nekaj je blo verjetno tudi krivo to, ker nisem "počivala" in sem še kar naprej veselo gobcala, kot da nič ni blo.
Iz tega stališča v jezik bolj boli.
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users