Jump to content

Photo

piercing

• Please log in to reply
3040 replies to this topic

#2321 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26113 posts

Posted 26 August 2007 - 10:16 PM

Rejci, čist si zgrešila... Pris maš, ker ga pač želiš imet. Bolečina je nujno zlo. Mine prej, kot je sploh prišla. Ne vem kaj se tolk bojiš tega...ne bi rekla za obrv ali pa tragus...ampak navadna ušesa. Anestezijo ti dajo lahko samo zdravniki ali pa zobozdravniki.
Si se že kdaj pičila s šivanko? No, to je to... še manj od tega...
  • 0

#2322 Rejci

Rejci

sramežljivec

• Člani
  • 47 posts
  • Interests:Igranje kitare,druženje s prijatelji,plavanje,risanje na steklo,slikanje,vožnja s kolesom...

Posted 26 August 2007 - 10:28 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 26. 8. 2007 - 23:16) View Post

Rejci, čist si zgrešila... Pris maš, ker ga pač želiš imet. Bolečina je nujno zlo. Mine prej, kot je sploh prišla. Ne vem kaj se tolk bojiš tega...ne bi rekla za obrv ali pa tragus...ampak navadna ušesa. Anestezijo ti dajo lahko samo zdravniki ali pa zobozdravniki.

Oprosti ampak mela sem že uhane oziroma uhan vendar mi ga je pri vstavljanju in prebodu ušesa gospa v zalatrni zabila v HRUSTANEC.Več kot le pičila sem se z šivanko.Dedi mi je kupil beli električni šivalni stroj.Sama s sabo sem stavila da mi nohta ne prebode.5X mi je prebodlo noht pa nisem smela reči niti AV ker je moja mama v sosednji sobi dela nekaj za službo.Šivanko sem počasi,počasi povlekla mukoma vn.

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 26. 8. 2007 - 23:16) View Post

Anastezijo mi lahk da moj ati -zdravnik je
  • 0

#2323 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26113 posts

Posted 26 August 2007 - 10:30 PM

Jah potem pa... kaj še čakaš. Pa...ne hodi k nesposobnim zlatarjem...
  • 0

#2324 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 26 August 2007 - 10:36 PM

Najboljš da te čist omrtviči, kr za zmeraj. Uh, kak ne bi hotla da me prikrajšajo za užitek bolečine!! oops.gif
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#2325 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26113 posts

Posted 26 August 2007 - 10:39 PM

Nihrida, meni pa ne gre za občutek bolečine...ampak za tisti okras. Bolečina je pač nujno zlo. In če je bejba izvajala "sadomazo" s šivalnim strojem, ne vidim razloga, da si ne bi šla preluknjat ušes. Mogoče kar sama...s šivalnim strojem...
  • 0

#2326 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 26 August 2007 - 10:39 PM

Tragus pomojm ni med najhujsimi. Sicer p jazst temu niti ne morm rect bolecina, kar sm čutila. Meni je bolečina neprijetno čustvo, pri pirsanju p doživljam vse prej kot to.
Rejci, pomojm pretiravas. Če p tega ne boš "prežvela", pol je bolš da se ne luknjaš.
  • 0
Do We Need Distance To Get Close?IPB Image

#2327 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 26 August 2007 - 10:42 PM

eh... če hoče to met nej ma...
sam ne vem kak ti bo pomagala anastezija pr tem da ne bos skp padla... vem kako je to če skp padeš... meni se vedno vrti po jemanju krvi in cepljenju in moram ležat. tam pa ni bolečine... tko da s tem da ne boš čutla bolečine ti to ne pomaga. Edino če si skp padla zato ker te je tako zlo grozno bolelo. Sam pri pirsanju verjetno ni tko grozne bolečine.
  • 0

#2328 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 26 August 2007 - 10:49 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 26. 8. 2007 - 23:39) View Post

Mogoče kar sama...s šivalnim strojem...

laugh.gif laugh.gif

Sej gre vsem za končni rezultat, ampak bolečina je za mene bonus.

Sanies, dobr si povedala. Ta bolečina je prijetna.
  • 0
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#2329 Rejci

Rejci

sramežljivec

• Člani
  • 47 posts
  • Interests:Igranje kitare,druženje s prijatelji,plavanje,risanje na steklo,slikanje,vožnja s kolesom...

Posted 26 August 2007 - 11:14 PM

QUOTE(nihrida @ 26. 8. 2007 - 23:36) View Post

Najboljš da te čist omrtviči, kr za zmeraj. Uh, kak ne bi hotla da me prikrajšajo za užitek bolečine!! oops.gif

V imenu celotne moje družine se ti zahvaljujem.

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 26. 8. 2007 - 23:39) View Post

Nihrida, meni pa ne gre za občutek bolečine...ampak za tisti okras. Bolečina je pač nujno zlo. In če je bejba izvajala "sadomazo" s šivalnim strojem, ne vidim razloga, da si ne bi šla preluknjat ušes. Mogoče kar sama...s šivalnim strojem...

Ančka Pomarančka najlepša hvala za predlog...bom še raje mal premisla..ampak zlatarji so pomojem bolši thumbup.gif
  • 0

#2330 *Slončica*

*Slončica*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 609 posts
  • Interests:hmmm...

Posted 27 August 2007 - 05:20 AM

bistvo pirsa ni bolečina ampak to pač paše zravn. Če hočš met pirs morš mel tut bolečino smile.gif
Itak pa če ti da anestezijo ti vrjetn da inekcijo - to je pa pol že isto k če ti z inekcijo sam še mal globji potisne in da uhan not.
  • 0
*Slončica*
IPB Image

#2331 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 27 August 2007 - 09:45 AM

Jap, bolečino je treba pač pretrpet. Če ne bi bilo bolečine pri pirsanju, bi imel cel svet pirs rolleyes.gif Pa tiste bolečine niti ne čudtiš toliko, jaz sem bolj adrenalin. =)
  • 0

#2332 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 27 August 2007 - 04:09 PM

QUOTE(Rejci @ 26. 8. 2007 - 23:28) View Post

Oprosti ampak mela sem že uhane oziroma uhan vendar mi ga je pri vstavljanju in prebodu ušesa gospa v zalatrni zabila v HRUSTANEC.Več kot le pičila sem se z šivanko.Dedi mi je kupil beli električni šivalni stroj.Sama s sabo sem stavila da mi nohta ne prebode.5X mi je prebodlo noht pa nisem smela reči niti AV ker je moja mama v sosednji sobi dela nekaj za službo.Šivanko sem počasi,počasi povlekla mukoma vn.
Anastezijo mi lahk da moj ati -zdravnik je

laugh.gif laugh.gif laugh.gif Zakaj ne bi smela rečt niti AV !? wtf in zakaj bi si pikala iglo v noht, če tak slabo prenašaš bolečino. In jaz mislim, da ti ati ne more dat kr tebi nič meni nič anastezije.
  • 0
Viens, reste ici!

#2333 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 27 August 2007 - 04:37 PM

Pa kej je narobe s tabo, Ana? blink.gif Če mama dela neki za šiht pač ne smeš govorit, pa tud če si v sosednji sobi. Matr nimaš nč občutka za soljudi... Moja mama je šivilja in če hočem, mi lahko naredi kej za oblečt. Če bo punca hotela anestezijo, ji bo lahko ati dal, ker je zdravnik. Kaj je tuki tko čudnega?!
  • 0
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#2334 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 27 August 2007 - 04:49 PM

Ti si tak kul. Občudujem tvoj pogled na svet. In tvoja miselnost. Se te lahko dotaknem ? Prosim, čisto malo!? IPB Image
  • 0
Viens, reste ici!

#2335 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 27 August 2007 - 05:00 PM

tongue.gif laugh.gif Svašta se v tej temi dogaja... Spet se sprašujem, zakaj ravno v tej... hmm.gif Hruške še niso zrele.... biggrin.gif

Ana, nč se me nauš dotikala! nono.gif

• 0
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#2336 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 27 August 2007 - 05:02 PM

IPB Image Brezsrčnica.
  • 0
Viens, reste ici!

#2337 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15177 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 27 August 2007 - 05:59 PM

Anč, ka pa če ti prilaufaš do Nihride od spredi, jst pa od zadi? IPB Image IPB Image
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#2338 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 27 August 2007 - 06:18 PM

Jaz pa iz strani laugh.gif
  • 0

#2339 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 27 August 2007 - 06:19 PM

Nihrida vprašanje zate, vem, da maš v popku piercing, a ga maš mejbi v jeziku tud? pa kaj se ti zdi, da bolj boli. Js mam namen it enga od teh dveh v bližnji prihodnosti dat nardit?

Mene recimo, ta pod ustnico ni nić bolel, mislm saj omembe vredno ne, medtem ko v arkadi me je pa precej, še posebej pol, k so mi po razboleni luknji še enkrat kateter notr dajal im menjali palčko.

Nasvet kaj nej grem prej dat nardit, se sama nekak ne morm odločit!
  • 0

#2340 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 27 August 2007 - 06:31 PM

QUOTE(Ana @ 27. 8. 2007 - 17:49) View Post

Ti si tak kul. Občudujem tvoj pogled na svet. In tvoja miselnost. Se te lahko dotaknem ? Prosim, čisto malo!? IPB Image

Ana, LOL, ti si svetla točka tega dneva. Si me že parkrat tak nasmejala, da je blo joj! laugh.gif

Luci, sama se ne morem odločit, kaj bolj boli hmm.gif Lahko rečem le to, da mi je pri popku nazadnje postalo slabo. Prvič v moji karieri njegovega luknjanja. Ne vem...

Sploh se ne spomnem, ker je pač v sekundi konec.
Aja, prebod jezika samega ni strašno bolel. Je pa začel bolet po parih urah, najbolj me d48 - 72 ur po prebodu. Nekaj je blo verjetno tudi krivo to, ker nisem "počivala" in sem še kar naprej veselo gobcala, kot da nič ni blo.
Iz tega stališča v jezik bolj boli.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users