Jump to content

Photo

LUSH

• Please log in to reply
2636 replies to this topic

#2321 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 09 July 2009 - 12:10 AM

Ana, neka maslena ploščica obstaja ki jo držiš v rokah da se malo stopi in pol razmažeš .... to nardiš kao zvečer zjutraj pa naj bi se zbudil z mehkimi rokami dišečimi po vaniliji. laugh.gif

Jaz sem zdaj ful zainteresirana v Lush, vrjetno zato kr ko sem bla zdaj na dopustu s familijo sem si vzela zraven njihov časopis in mam vse izdelke preštudirane... oni ti res nardijo občutek da rabiš čisto vsakega izmed njihovih produktov. Ampak kaj me pa ful moti je njihov način kak zapišejo cene. Recimo največja bedarija pri Grease Lightning ... kao za 10g = 8,90 .. v steklenički pa ga je 45g -> kje je tu logika??? Čist ono TopShop fore .. 3 plačila po 19,90€ ... in pol gledaš ti cene pa si nekak zračunaš ven pa prideš tja in ti pač malo večje kose dajo pol pa ti pove vstoto pa te lahko kap trofi.
  • 0
Memento mori.

#2322 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 09 July 2009 - 12:28 AM

Ja ja, to odrežejo večje kose, ker kao manj ne morejo. huh.gif
  • 0

#2323 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 09 July 2009 - 01:22 AM

nutella' saj Grease Lightning stane 8.90eur pač tista dozica. Večje/manjše sploh ni.
  • 0
Viens, reste ici!

#2324 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 11 July 2009 - 12:28 AM

Lol, res? Kr zdaj v tem momentu mam pred sabo njihov časopis in je napisana cena za 10g, na flaški pa 100% piše 45g. Morem it to raje v trgovino pogledat. Ti maš to ne Ana, a je učinkovito?
  • 0
Memento mori.

#2325 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 11 July 2009 - 12:34 AM

Ma ja, saj ni napačno, čudežev pa ne pričakuj. biggrin.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#2326 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 11 July 2009 - 10:06 AM

Ana, uporabljaš po celem obrazu?
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#2327 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26100 posts

Posted 11 July 2009 - 05:43 PM

to je "spot-on treatment", kar pomeni, da daš zadevo samo na mozolj in si je ne razmažeš po celem obrazu
  • 0

#2328 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 22 July 2009 - 10:12 PM

@Blondi sori, sploh nisem vidla. Ne, tako kot je ančka rekla. Samo na mozolj. Čeprav je meni to krnekaj. Nič ne pomaga.
  • 0
Viens, reste ici!

#2329 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27654 posts

Posted 29 July 2009 - 10:10 PM

Dva dni nazaj sem v Lushu hotela kupiti Mask of magnaminty pa so mi menda pred nosom prodali zadnjo, zato sem vzela LL/Staff of life. Vceraj si zadevo napacam na obraz in opazim dva zanimiva, meni dosedaj se neznana ucinka: maska se mi je sicer posusila na obrazu (10-15 minut), ampak ni kaj dosti vlekla koze skupaj, vsaj tako, kot sem bila dosedaj navajena, ne. Ostala je zivo zelene barve, ni posivela. Ko sem jo spirala sem na kozi cutila film, skoraj kot, da bi bila koza mastna. Sem bila ze malo zaskrbljena, kaj je sedaj to, ampak, ko sem si obraz posusila, je bil obcutek super, nic masten, koza lepo napeta, ociscena, negovana, skoraj ne bi potrebovala kreme za obraz (ponavadi sem jo po LL vedno morala uporabiti).
Zanimivost st. 2 pa je, da so se mi takoj, ko sem masko sprala, tu in tam na obrazu pojavili beli mozolji, ki sem jih brez problema stisnila. Ociscevalni ucinek TAKOJ. thumbup.gif Se nikoli se mi ni to zgodilo.

Razmisljam, ce je v tej seriji LL kaj drugacno razmerje sestavin - manj fullerjeve prsti, vec ostalega.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#2330 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 30 July 2009 - 01:04 AM

@_Planet_ čisto možno.
Jaz sem ful jezna, da v MB.ju nimajo mask. Še imam sicer malo LL, za ene dvakrat. Meni ful pomaga res! Bom pa vzela cosmetic warrior naslednjič ko grem v LJ, ker mam pet praznih lončkov.
  • 0
Viens, reste ici!

#2331 Cebelica_Maja

Cebelica_Maja

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 615 posts

Posted 30 July 2009 - 08:25 AM

Ana. to z lončki ne velja več - je bila akcija samo lansko poletje, potem so jo pa umaknili. V Angliji pa velja ves čas.
  • 0
"Oh, you can't help that," said the cat: "We're all mad here. I'm mad. You're mad."

IPB Image

#2332 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 30 July 2009 - 12:38 PM

Ja valda !? In zakaj to ? Mislim, krnekaj... sad.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#2333 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 30 July 2009 - 06:04 PM

Jaz imam ene 10 teh lončkov, pa mi zdej nič več ne nucajo. Totalni bullshit, no.
Sicer pa mene tudi ful moti, da ni v MB svežih mask, mislim kje za kurčevega hudiča je tle logika?
Ko da sta LJ in MB oddaljena miljardo svetlobnih let in ne morjo zvozit mask tudi v MB.
Ful bi imela Cosmetic Warrior, pa Cupcake bi tudi sprobala, pa Brazened Honey, ampak sem v LJ glih enkrat na 5 let.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2334 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17601 posts

Posted 30 July 2009 - 06:34 PM

QUOTE(DiLeMa @ 30. 7. 2009 - 19:04) View Post
mislim kje za kurčevega hudiča je tle logika?

hudičevega kurca tongue.gif

Love Lettuce masko imam že drugič v uporabi, in žal mi ne nudi nobenih konkretnih učinkov sad.gif samo razmasti.

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#2335 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27654 posts

Posted 30 July 2009 - 06:37 PM

kurčevega hudiča

QUOTE(Matilda @ 30. 7. 2009 - 19:34) View Post

hudičevega kurca tongue.gif

lol1.gif

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#2336 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 30 July 2009 - 07:12 PM

Ful bi imela Cosmetic Warrior, pa Cupcake bi tudi sprobala, pa Brazened Honey, ampak sem v LJ glih enkrat na 5 let.

Boohoo, pa reč, da bi mela in ti grem kupit ter ti pošljem.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#2337 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 30 July 2009 - 11:12 PM

Saj to ni poanta, ker svežih mask ne moreš pošiljat - se pokvarijo. Drugače bi jaz tut rekla komu, da mi kupi.. sad.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#2338 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 30 July 2009 - 11:23 PM

Ne, ne, se dajo čist lepo poslat, jaz sem jih enkrat prepričala, da so mi jo poslali iz LJ (sem bila takrat totalno redna in zapravljiva stranka preko neta in jim je blo verjetno dost do tega, da mi ugodijo tongue.gif), pa tudi Špela mi je enkrat že poslala in je bilo obakrat vse ej oukej. Špelčič, ti platinasto bitje, 15.8. dobim finančno injekcijo in te bom takrat prosla, ja. oops.gif Sej ti bom na ZS vse napisala, sam se moram odločit kaj hočem, verjetno bom vzela dve in dala Dražesni od vsake pol, da se ne bo pokvarlo.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2339 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 30 July 2009 - 11:28 PM

Res ? Hmm, ok, zanimivo.
Aja btw, v Avstriji mogoče veljajo te finte s posodicami ?
  • 0
Viens, reste ici!

#2340 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 30 July 2009 - 11:31 PM

Nimam pojma, ti pa lahko povem, da je Lush v AUT precej dražji.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users