Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
5208 replies to this topic

#2321 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19193 posts

Posted 21 August 2023 - 08:23 AM

Ja, če imaš čas in voljo še vso ostalo sranje zraven poslušat... se pa strinjam z Nincho. 

• 0

#2322 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17319 posts

Posted 21 August 2023 - 08:37 AM

Ampak teh vsebin ni vec. Vcasih je imela dolge videe o teh starostnih boleznih, potem je pa vse zbrisala. Zdaj jih sploh ne dela vec se mi zdi.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2323 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11891 posts

Posted 21 August 2023 - 08:42 AM

Ja, tisti casi so sli, skoda.
  • 0

#2324 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17009 posts

Posted 21 August 2023 - 08:46 AM

Od tistega ni dnarja. Točno to kar je Nincha izpostavila, straščjivo je kak domet in vpliv ima ženska, pa koliko ljudi njene besede jemlje kot zlato in sploh ne razmišljajo s svojo glavo. 

Jaz ji tudi čedalje manj sledim, ker ima toliko balasta. 

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#2325 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16856 posts

Posted 21 August 2023 - 09:27 AM

Vceraj sem hotla sem pridet tocno to napisat, pa sem rekla ziher bo kaksna druga.
Kaj tocno naj bi bilo narobe z ljudmi, ki so na plazi ampak imajo senco deznika? Ker jaz tam vidim ogromno marel, lol.
Drugo, tedva hodita kao k nekemu trenerju, kaj jima ni povedal da pri sklecah gredo komolci nazaj, ne navzven?
Sladoled si je treba zasluzit? Fak ej. Moja otroka poleti pojesta tud dva na dan pa ne rabta zato sklec delat.
Glede las jo razumem, jaz jih tudi ne mocim, pac ne maram, ni to zdej neka hiba. Plus krema mi gre pol dol z obraza, z usesi imam tezave, ne grem se jaz tega.
Ampak te sklece, zaprmej, to je pa zaenkrat najbolj bolan stori s tega dopusta....
Kok se z drugim folkom ubada. Caki se mal bejba k bo ta arafatski klobuk tvoj sinko v smeti vrgel v naslednjih treh letih in rekel da pejd v kurac s temi svojimi forami....mulca sta suhljata za znoret. Moj ma 36 kil pa je tok star k jakob. Ta jih pa pomojem 10 manj ( pa B ni debel ali vampast, se mu pa ne vidijo kosti to pa res).

Damjan je ful v redu clovek, normalen, ni moten. Zal je nekonflikten, prevec prilagodljiv in slep.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#2326 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19193 posts

Posted 21 August 2023 - 09:27 AM

To se samo mi tolažimo, ker nimamo takega lajfstajla kot ona, v resnici smo ji fauš. 

Damjan je očitno copata, ali pa mu je oprala možgane. 

Glede sklec, dela jih tako kot moj Jakob, ki je star 4,5 leta.  :lol:  

• 0

#2327 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17009 posts

Posted 21 August 2023 - 09:34 AM

Mene vedno znova impresionira kakega trenerja imata, da ji ni povedal, da če hoče zgradit mišice bo treba tudi nekaj pojest, ne samo tisto siromašnost, ki jo ona je, pa neki poskusi vnašanja beljakovin čez dan. Bo treba še kaj več. Pa nasplošdno domači, da kaj ne rečejo. Ali ji ne upajo, ali pa vse gladko ignorira. 

• 0

[Napoleon]

#2328 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16856 posts

Posted 21 August 2023 - 09:37 AM

Mislim da bo kmalu spet kaka prijava na zbornico :)
Jaz sem mojemu stori poslala oa rekla da od zdej naprej bo vsak vecer predn bo hladilnik odpru 120 sklec naredu. In to tapravih.

Je on mene poslal vemo kam :lol: in rekel a spet to moteno carovnico poslusas :lol:
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#2329 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18617 posts

Posted 21 August 2023 - 09:40 AM

Baje ma zarad tega magnezija probleme, ker kot zdravnica ne bi smela tega delat. Kar je malo bizarno, ker vsaka influencerka z 0 znanja pa lahko. :lol: Ampak one ne rabijo nikomur odgovarjat.

• 0

After all this time?

Always.

#2330 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11891 posts

Posted 21 August 2023 - 09:42 AM

Tudi ce ji je kdo kaj rekel, ga pomoje ne uposteva, ker je samo njen prav prav.
  • 0

#2331 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19193 posts

Posted 21 August 2023 - 09:50 AM

Saj ji rečejo očitno... poglejte pod shranjene storije "diete". Tam pove na začetku. Da je to njihova tolažba, ker nimajo takšnega lajfstajla kot oni. Sem kar nehala gledat. 

Ona verjetno niti noče imeti mišic, ampak hoče bit koščena. 

Saj ona ne dela več kot zdravnica v nobeni ambulanti ali ne? Ima samo svoje posvete... no ja, licenco ima še vedno, ja. 

• 0

#2332 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16856 posts

Posted 21 August 2023 - 09:56 AM

Ja ne dela fizicno. Sam prek zooma.
Ona hoce misice ampak se noce zredit. To je specificno zadnjic povedala :lol:
  • 0

#2333 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11891 posts

Posted 21 August 2023 - 09:57 AM

Mislim da dela, ampak ni povedala kje.
  • 0

#2334 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17009 posts

Posted 21 August 2023 - 09:58 AM

Mene ful zanima kaj bo z sinovoma, ko bosta prišla v pubrteto. Ali jima je dovolj oprala možgane, da bosta še vedno tako sledila, ali pa bo čisti revolt in bosta odkrila svet. Si pa ne znam predstavljat kako bi ona kaj takega sprejela.

• 0

[Napoleon]

#2335 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27363 posts

Posted 21 August 2023 - 10:23 AM

Ma boga no, pa saj nima nic v lajfu, se ničesar ne zmore veselit,vsi jo samo ogrozajo in vsi ji ocitno samo slabo hocejo in stalno je nezadovoljna 😐
  • 0

#2336 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17319 posts

Posted 21 August 2023 - 10:39 AM

Dela, dela. In to v javni verigi nekje.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2337 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19193 posts

Posted 21 August 2023 - 11:06 AM

Pa to so na Sardiniji zdaj? Bogi, verjetno niti testenin ne smejo jest. 

• 0

#2338 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27363 posts

Posted 21 August 2023 - 11:17 AM

Jaz ne vidim profila sicer ampak hudo no, kaksni notranji boji morjo ti bit in njej se zdi da zmaguje v vojni proti sami sebi.
  • 0

#2339 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17637 posts

Posted 21 August 2023 - 12:31 PM

Js teh vsebin od ADP ne vidim, ker na prvotnem profilu me ima blokirano, antiageanasan1 sem pa odsledila. Ima pa nekaj malega uporabnega na profilu kjer svoja preh.dopolnila prodaja.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#2340 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16856 posts

Posted 21 August 2023 - 01:35 PM

Zakaj pa te je blokirala? Si napisala kaj kar ni bilo v skladu z njenimi prepricanji :lol: ?
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users