Jump to content

Photo

Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja

• Please log in to reply
3763 replies to this topic

#2321 sandriee

sandriee

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 113 posts

Posted 19 March 2010 - 03:50 PM

Moji lasje so barvani, suhi in zelo tanki. Ti tanki lasje se mi vedno znova in znova zavozlajo in to v prave šope ermm.gif nagnjeni so zelo k razcepljenim konicam, dovolj natančna? biggrin.gif
  • 0
Life is beautiful. You only have to make it beautiful ***

#2322 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 19 March 2010 - 04:39 PM

Jst mam skor iste lase biggrin.gif Nevem no, ta Joicova zadeva na meni res čudeže dela, in če si umijem lase s čemerkoli drugim so na otip ČIST drugačni. Meni je to Dilema svetovala dobri dve leti nazaj in se od takrat ne ločim več od tega (Dilema hvala še enkrat smile.gif ). Kupi si za zraven še od Joicota vlažilni šampon pa rekonstrktor, če hočeš. Brez tega si ne predtavljam več življenja, res biggrin.gif Pa FUL so se mi popravil lasje, ni lahko met peroksidno belih- ampak popolnoma zdravih, mehkih las biggrin.gif

Dobra mi je še ProYou revlonova maska, ampak je ne uporabljam same, ker kot sem že rekla, čutim če ni Joico biggrin.gif Tko da dam ponavadi joico samo na konice, revlon pa po celi dolžini (balzam nanašam skor do lasišča, ampak mi ne masti las). Je pa ta ProYou zadeva dost cenejša.

Se pa tut men vozlajo v šope, veš kaj sem ugotovila- šali in verižice down.gif Probam zdaj čimmanj tega nosit, pa česat se večkrat na dan, OBVEZNO pred spanjem.
  • 0

After all this time?

Always.

#2323 sandriee

sandriee

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 113 posts

Posted 22 March 2010 - 04:11 PM

Odločila sem se da bom vzela Keune Phyto protein spray in Revlon ProYou masko biggrin.gif upam da bo zadetek v polno tongue.gif
  • 0
Life is beautiful. You only have to make it beautiful ***

#2324 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 22 March 2010 - 04:19 PM

Pomojem ti bo kul, se mi zdi da ful velik punc s foruma to uporablja in so večinoma vse zelo zadovoljne smile.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#2325 FlowerPower

FlowerPower

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 285 posts

Posted 22 March 2010 - 04:42 PM

Keune Phyto protein spray
wub.gif , dobra odločitev...
  • 0

#2326 limeta

limeta

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2850 posts

Posted 22 March 2010 - 08:13 PM

Jaz mam pa zdaj en problemček. Moji lasje so se v zadnjem času ful zredčli, ko kje ležim za sabo pustim ful las, ko se češem tudi. In probam ugotovit če je to zaradi tega ker je pomladi naravno tako, da pač izpadajo ali je za to krivo kaj drugega(barvanje, razceplene konice, in pa že kar lep cajt nisem bila pri frizerju)...
HELP!
  • 0

#2327 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 22 March 2010 - 08:50 PM

pomoje je zarad pomladi. pa letos je sploh vse čudno, jz krivim dolgo zimo biggrin.gif jz mam en kup kožnih problemov.
možno je pa tut da zarad stresa, živcev...
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#2328 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 23 March 2010 - 08:41 AM

Ja se strinjam s tabo sahara, js mam tud letos kr neke probleme s kožo k nikol prej nism slišala zanje.

Mogoče se ti tud samo lomijo, če maš zelo poškodovane. Ti pa v vsakem primeru priporočam jesti proso - meni je nardilo fenomenalne lase pa še bolj zdravo je od vseh prehranskih dodatkov za lase. Po kakem mesecu se že pozna...vsaj pri meni. Sicer mam že po naravi goste in močne lase, ampak zdej imam pa pravo grivo + strigla se nisem od začetek oktobra pa je rekla frizerka, da se ne rabim strižt ker imam le par scepljenih konic.

Ja pa razcepljene konice rajši postriži stran..bodo laski zgledali bolj zdravo biggrin.gif
  • 0
Why so serious?

#2329 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 23 March 2010 - 10:30 AM

ja no, to je noro sad.gif
Kako pa ješ psoso? jz se zdej skos silim s proseno kašo, am nevem če je to to
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#2330 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 23 March 2010 - 04:21 PM

Ja, prosena kaša je enako.
Res naredi lepe lase ampak meni je to tako ogabno, da ne spravim dve veliki žlici vase. Pri umivalniku stojim, če bi mogoče bruhala (ne pretiravam smile.gif ), zmešala sem tudi z sadjem pa ni pomagalo, dala sem v jogurt tudi ne, skratka meni je ogabna.
  • 0

#2331 Anja88

Anja88

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1321 posts

Posted 23 March 2010 - 06:46 PM

Jaz imam zadnje čase obupne lase. Itak so mastni in tanki. To preživim. Zdaj se mi pa noro cepijo in lomijo. Uporabljam različne šampone, trenutno od Oriflame, ki je povprečen. Pa od Nivea protein repair masko si dam gor vsak vikend. (se pravi vsako 2. ali 3.pranje), pa en balzam za razčesavanje si dam, tud oriflame, za mastne lase.

Bi bil kak drug OK (ampak tak da je tudi za mastne lase primeren)?
  • 0
IPB Image

• Guests

Posted 23 March 2010 - 08:59 PM

Stvar je taka... ne vem kaj bi s sabo. Razmišljam o enem prelivu, pa nisem čisto sigurna, kaj bi mi najbolj pasalo. Saj fotk mene je tu okrog dovolj in ne bom dodatno lepila, ker se me spomnite tongue.gif. V vsakem primeru bi rada nekaj, kar bo šlo lepo na zelene oči, na moj fris in obliko čupe, ki jo imam.
Kolebam med:

a) Čokoladno rjava (ki naj ne bi prišla tako temna) IPB Image

cool.gif Mahagonij IPB Image

c) Kostanj IPB Image

d) nič biggrin.gif

No, dajmo glasovat. laugh.gif
  • 0

#2333 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 23 March 2010 - 09:26 PM

My vote goes to: d.) nič. biggrin.gif
  • 0

#2334 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 23 March 2010 - 10:30 PM

če že nooo, glasujem za a, ker bi očki ful vn padli... drugače pa bolj za d. sad.gif
  • 0

#2335 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 23 March 2010 - 10:43 PM

Definitivno odtenek a, torej čokoladno rjava, ker je res lep odtenek.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2336 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 23 March 2010 - 11:08 PM

Men sta kostanj in mahagonij ista. huh.gif Torej eden od teh dveh. biggrin.gif
  • 0

• Guests

Posted 23 March 2010 - 11:16 PM

Meni se zdita tukaj še kar različna, sem jih pa v živo gledala na škatlicah, tam pa res izgledata ista. Don't know. hmm.gif
  • 0

#2338 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 23 March 2010 - 11:35 PM

Jst sem za 1.! smile.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#2339 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 24 March 2010 - 10:01 AM

Js si proso zjutraj skuham na mleku - sladkam in čist malo solim, dam na ta majhen plin čist na minimum in grem pod tuš, potem pa občasno premešam in kuham dokler ni pač mehko (kot mlečni riž). Potem pa dam noter kakav ali pa zmečkam pol banane in men je to fuul dobro biggrin.gif
Druga opcija pa je tud namesto riža, torej slano, pa miljon receptov za različne jedi obstaja biggrin.gif
  • 0
Why so serious?

#2340 FlowerPower

FlowerPower

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 285 posts

Posted 24 March 2010 - 06:01 PM

Men je mahagonij najlepša tongue.gif ...
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users